home
19-03-12

Doar 70.000 profit? RUŞINE, CSA!!!

Aţi văzut voi vreo coropişniţă care să plece de la vreo grămadă de larve? Da' vreo lavabilă să nu iasă cât de cât cum trebuie, când este pregătită de careva care are cât de cât habar de datu' de bidineaua?

"Mă aşteptam să vină atâta lume la stadion, 22.000 e ceva, nu? E diferenţă între Steaua şi restul echipelor. 22.000 este cât adunau Dinamo şi Rapid în 5 etape. Am încasat cam 100.000 de euro din bilete, banii se scot, dar nu mă interesează nimic acum. Am ajuns să fiu atât de fericit când câştigă Steaua... niciodată nu eram aşa fericit când câştiga Steaua!"

Dacă, din cei 100.000 de euro, se scad cei 24.500 de euro datoraţi CSA Steaua, în contul chiriei, plus "mărunţişul" de, să ne dăm cu presupusu', 5.000 de euro că băieţii lui Ilie Stan se antrenează în condiţii normale, tot TREBUIE să behehehem de acord că ăia de la MApN sunt nişte nenorociţi de cea mai joasă speţă că nu îl taxează cu 2-3.000 de euro (anual, eventual) pe ... Doar ... plăteşte chiria, că despre asta vorbim.

Şi mai vine şi Ilie Stan - primu' antrenor care are toate şansele să prindă cupele europene fără emoţii cam de când? - şi-şi dă el cu părerea despre cât de bune-s unele chestii...

"Am câştigat (2-1 cu Astra) după un joc bun, contra unei echipe foarte bune a campionatului. Cred în titlu, am spus-o încă de când am venit. Pentru noi este bine că s-au încurcat echipele de deasupra noastră, dar nu mă bucur pentru răul altuia. A contat faptul că am avut unde să ne antrenăm, am putut lucra la omogenitate, automatisme şi nu întâmplător am avut acele ocazii. A fost cel mai bun joc al nostru din retur şi a contat că toţi jucătorii care au venit şi-au dorit să joace în templul fotbalului românesc".

Grea viaţa de patron la Steaua, fir-ar treij de mii ai dreacului să fie de chirie! Păi după ce că mi-e ruşine cu stadionu' din Ghencea, doar şaptej de mii scot?

Nişte nenorociţi ăia de la CSA! Cum, băăă, să-mi dea alea 90.000 de metri pătraţi de terenuri, plus clădirile, pe 30.000 de euro? Şi mie-mi ies doar şaptej de mii pe meci??? Asta-i HOOOŢIIIEEE!!!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
75 ani de la 22-03-1937

Ziua de nastere a lui Emerich Jenei

Antrenor emerit, Jenei a reusit cu Steaua, ca antrenor, castigarea CCE in '86, trei Campionate ale Romaniei si doua Cupe ale Romaniei.
31 ani de la 22-03-1981

Ziua de nastere a lui Mirel Radoi

Capitanul Stelei, el este omul ce da siguranta apararii avand insa si un sut care de multe ori a invins portarii adversi
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

Omagiu "Profesorului"

Esti urias, Profesore!Astazi comemoram 2 ani de la trecerea în nefiinţă a unui Monstru Sacru al clubului Steaua, prezentand un foarte frumos articol scris de Paul Suditu, publicat in urma cu un an într-un săptă