home
10-02-12

Suporterii romani - alaturi de sinistrati!(UPDATE)

UPDATE: AISS doreste sa multumeasca celor aproximativ 70 de suporteri care au participat la actiunea umanitara organizata de Asociatia Suporterilor Romani, desfasurata in judetul Buzau, precum si celor cateva sute de suporteri care au contribuit material pentru cumpararea de alimente. Dorim sa multumim, de asemenea, echipei de hochei Steaua Rangers care a dorit sa contribuie alaturi de suporteri pentru persoanele sinistrate din zona respectiva.

Ziua de duminica a fost incredibil de frumoasa, dar extrem de trista in acelasi timp. S-a luptat cot la cot cu rivalii traditionali precum si cu jandarmii prezenti la fata locului pentru a reda speranta familiilor izolate de peste o saptamana sub zapezi ce atingeau si 6 m inaltime, in satele Cotul Ciorii, Cilibia, Posta si C.A. Rosetti. Incompetenta guvernului si a autoritatilor locale a fost combatuta de solidaritatea romanilor care nu au uitat sa fie oameni! Am intalnit persoane care timp de 7 zile au fost izolate total, fara curent, apa sau mancare si pentru care prezenta suporterilor a reprezentat o reala salvare, oameni care plangeau cand ne vedeau si ne multumeau din suflet ca am venit tocmai de la Bucuresti pentru a-i ajuta.

Vom fi acolo de fiecare data cand va fi nevoie! Vom lupta mereu impotriva mediocritatii, incompetentei, nesimtirii, militand pentru normalitate! Suntem speciali pentru ca suntem multi, suntem organizati si vom lua mereu atitudine atunci cand situatia o cere!

Mandri de voi!




Asociatia Suporterilor Romani organizeaza o actiune umanitara pentru deszapezirea localitatilor afectate grav de caderile masive de zapada din judetul Buzau.

Suporterii vor pleca in dimineata zilei de duminica spre zonele cele mai afectate dintre Urziceni si Buzau si anume Pogoanele si Scutelnici. Persoanele care doresc sa ni se alature sunt asteptate duminica, la orele 8:30, in parcarea supermarketului Kaufland Colentina(probabil vom avea nevoie si de masini asa ca cine poate pune masina la dispozitie, il rugam sa o faca).

Facem un apel catre cei care doresc sa contribuie cu alimente sau cu bani pentru cumpararea alimentelor si nu au cum sa vina impreuna cu noi, sa le doneze reprezentantilor AISS sambata seara, in Piata Universitatii, cu ocazia protestelor impotriva ACTA sau duminica dimineata, in parcarea supermarketului Kaufland Colentina. De asemenea, firmele care doresc sa doneze sume de bani sau alimente sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail aiss@fcsteaua.ro sau la numarul de telefon 0726 113 527.

Inarmati cu lopeti, alimente si apa potabila, speram sa putem da o mana de ajutor persoanelor izolate de peste o saptamana sub troiene de zapada ce depasesc 3 metri inaltime.

Asociatia Suporterilor Romani
10 februarie 2012

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di