home
17-01-12

Steaua risca depunctarea si chiar retragerea licentei

Miodrag Belodedici, fostă glorie a roş-albaştrilor şi actualmente director al departamentului de copii şi juniori din cadrul FRF, ştie de problemele cu care se confruntă Steaua şi crede că în curând se va alege praful de cel mai titrat club, dacă se va continua cu nepăsarea.

Chiar dacă este greu de crezut, oficialii roş-albaştrilor au ajuns într-o situaţie incredibilă cu juniorii lor. Din cauza faptului că nu mai au bază proprie de pregătire, "speranţele" Stelei au trăit în ultimele şase luni un adevărat calvar, chiar dacă şi echipa mare se confruntă cu probleme asemănătoare. Revenind însă la micuţii fotbalişti, trebuie spus că din relatările părinţilor acestor copii, pe Gigi Becali nu l-a mai interesat sub nicio formă ce se întâmplă la sectorul juvenil, pasând responsabilitatea lui Teia Sponte şi lui Valeriu Argăseală.

Argăseală a fost băgat în şedinţă
La sfârşitul anului trecut, părinţii juniorilor stelişti au luat cu asalt biroul preşedintelui roş-albaştrilor. Extrem de iritaţi, oamenii l-au ameninţat pe Argăseală că nu-şi vor mai lăsa copiii la acest club dacă nu se vor găsi urgent condiţii decente de pregătire. Disperat, oficialul le-a promis acestora că în momentul în care se vor relua antrenamentele toate grupele de copii se vor întoarce în Ghencea. Ieri, însă, juniorii Stelei s-au reunit în curtea liceului "Mircea Eliade", deoarece nici măcar la baza Voinţa nu au mai fost lăsaţi să se antreneze, pentru că probabil nu s-a plătit.

"De şase luni e această situaţie"
Contactat ieri de ProSport, Miodrag Belodedici, directorul departamentului de copii şi juniori din cadrul FRF, a deplâns şi el soarta micuţilor sportivi. "Cunosc problemele juniorilor de la Steaua. De şase luni e această situaţie. Sincer, mă doare sufletul, dar ce pot eu să fac? Dacă se continuă aşa, atunci părerea mea e că în cinci -şase ani se va alege praful de tot", a încheiat Belo.

"Am vorbit doar cu Ion Toma"
Mult mai categoric în declaraţii a fost şeful departamentului de copii şi juniori din cadrul FRF, Dan Ionescu. " Am auzit de situaţia Stelei, am discutat doar cu Ion Toma, şeful centrului, deoarece Argăseală nu-mi răspunde la telefon", şi-a început discursul acesta, după care a trecut la detalii uluitoare care ar putea afecta viitorul echipei mari. "Steaua nu-şi poate disputa meciurile la Eliade, iar dacă nu ne prezintă, în scris, în trei zile unde vor juca şi unde se vor antrena, atunci se pot întâmpla lucruri grave. Vom cere steliştilor listele cu toţi copiii pe care îi au acum înscrişi la grupe, deoarece cunoaştem faptul că le-a plecat o grămadă de jucători", a mai precizat acesta.

Ameninţaţi cu neprogramarea
Bomba a fost detonată însă la final. "Dacă nu vor face dovada că se pot antrena într-un loc decent şi nu vor mai avea posibilitatea să ţină cele cinci grupe, minim pentru primirea licenţei, atunci Steaua nu va mai fi programată în startul returului campionatului juniorilor. După ce nu joci trei etape, atunci se va ajunge la Comisia de Disciplină, iar acolo se va putea decide chiar şi retragerea licenţei", a încheiat acesta. Totuşi, până să se ajungă la o asemenea hotărâre, Steaua va risca iniţial depunctarea echipei antrenate de Ilie Stan.

20 de juniori şi-au depus memorii
ProSport a aflat că oficialii Stelei se confruntă cu mari probleme în tentativa acestora de a mai putea să-şi ţină juniorii la club, mai ales după ultimele evenimente. Astfel, surse din cadrul FRF ne-au dezvăluit că 20 de jucători de lot naţional ai roş-albaştrilor şi-au depus memorii pentru a pleca la alte echipe.

Prosport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di