home
15-01-12

AISS - Precizare privind protestele din Piata Universitatii

Referitor la stirile vehiculate in mass-media, legate de participarea "galeriilor de fotbal" la protestele din Piata Universitatii, Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti tine sa faca urmatoarele precizari punctuale:

AISS este o organizatie apolitica, al carei unic scop este promovarea si mentinerea valorilor clubului sportiv Steaua Bucuresti. Apartenenta unui cetatean sau a unui grup de cetateni la o asociatie sau orice alta forma de organizare reprezinta un drept consfiintit de Constitutia Romaniei. De asemenea, libertatea de exprimare si intrunirile (mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri) se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic.

Avand in vedere aceste aspecte, consideram cel putin inoportune categorisirile facute de catre anumite parti ale presei sau ale creditorului FC Steaua Bucuresti, care impart, in relatarile ce se vor a fi impartiale, manifestantii in "suporteri, apartenenti ai galeriilor de fotbal" si restul protestatarilor.

Suporterii echipelor de fotbal sunt cetateni ai Romaniei si au drepturi egale cu orice alt cetatean. Nimeni - conducerea Asociatiei sau lideri ai grupurilor de suporteri - nu poate nici ingradi aceste drepturi si nici "recomanda", asa cum am fost sfatuiti, membrilor si simpatizantilor sa ramana in casa pe durata protestelor.

Indiferent de convingeri politice, ideatice si economice, realitatile unor conditii de trai mizere, ale tineretului deznadajduit de un viitor sumbru sau ale unei intreg sistem politic viciat si nepasator, vor impinge oricand o clasa sociala activa si tanara, precum majoritatea suporterilor stelisti, la proteste stradale.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti
15 ianuarie 2012



FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di