home
12-01-12

O chestie de logică

"Eu sunt patron şi eu dau ordine. Pe lista UEFA vor fi Chiricheş, Chipciu şi Tibi Bălan. E ordinul meu, că aşa vreau eu. Şi dacă eu vreau aşa, aşa o să fie", a fost declaraţia lui Gigi Becali. Întrebat, în direct la TV, care vor fi modificările pentru meciurile din Europa, patronul a dictat fără să ţină cont de părerea antrenorilor.

O să îi spun lui Adrian Ilie să îi treacă pe listă pe Chipciu şi Chiricheş. De asta îl plătesc, ca să asculte ordinele. Aşa îi zic eu, Adrian Ilie. Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie, care e problema? Sunt toţi stelişti!"

Ăştia care speră victorii, semnează în alb pentru garanţia că acest tip de comportament se va perpetua, adica semnează în alb pentru garanţia că victoriile pe care le speră nu vor veni, fiind imposibil să vină cu un asemenea comportament schizofrenic.

Deci, ăştia care speraţi şi susţineţi victorii şi "succesuri", sunteţi garanţia că ele nu vor veni niciodată. Tocmai pentru ca voi le sustineti, susţinând un mod de a face lucrurile care nu a adus nu aduce şi nu va aduce altceva decât încremenirea în mizerie şi nebunie.

Susţinând echipa, nu faci altceva decât să garantezi că nu va avea rezultate, că anormalul pe care l-ai consacrat - prin susţinere - nu o va lăsa niciodată să să fie altceva decât boarfa de serviciu a României.

Nu e nicio părere, nicio posibilitate sau probabilitate, nicio teorie sau marcă a pesimismului. Cei care nu simt altceva decât o senzaţie (cel puţin) de amărăciune la fiecare aşa-zisă victorie, nemaivorbind de cei care speră şi aplaudă "succesurile", sunt cei care garantează faptul că ceea ce speră şi susţin nu se va realiza niciodată.

Cei care speră rezultate - şi prin asta susţin modul de a face lucruri urlat pe toate drumurile (a cărui mostră o avem şi mai sus) -, sunt garanţia că rezultatele nu vor veni niciodată, prin simplul că ceea ce susţin ei n-a dat, nu dă şi nu poate da altceva decât contrariul a ceea ce speră. E o certitudine absolută; o chestie de logică minimă.

Ion Ion

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di