home
11-01-12

Steaua ii arata usa profesionistului nr. 1

Portughezul spune că se gîndeşte deja să semneze cu alt club pentru că a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Steaua şi n-a primit nici o ofertă de prelungire.

Au adus deja 5 jucători, între care şi cel mai rîvnit stoper din provincie, pe Chiricheş, dar steliştii îi pregătesc bagajele lui Geraldo Alves. Adică fotbalistului pe care staff-ul tehnic îl trece pe primul loc la capitolul "cel mai profesionist om din lot". Stoperului lusitan îi expiră acordul în iunie şi face un anunţ în premieră.

"Eu aş lua în calcul tot Steaua şi ar fi prima variantă, fără discuţie, numai că nu mi s-a propus nimic şi cum angajamentul meu se va termina peste cîteva luni, trebuie să mă gîndesc şi eu la viitorul meu, mai ales că pot să semnez cu oricine fiind în ultima jumătate de an de contract", a declarat Geraldo chiar în ziua în care a revenit în România pentru a relua pregătirile.

Cel mai mare salariu, dar a venit gratis
Unul dintre motivele pentru care Steaua nu-l mai doreşte pe Geraldo e că are un venit ce depăşeşte cu mult plafonul impus de Becali. El cîştigă 25.000 de euro pe lună, mai mult decît dublu faţă de media dorită de patron. Totuşi, într-un an şi jumătate, Steaua a investit în el 450.000 de euro, aproape la fel cît a cheltuit, de exemplu şi pe Bonfim în cele 10 luni petrecute de el în Ghencea: 300.000 suma de transfer, plus 100.000 salariu.

"Pentru tot ce am trăit aici, pentru modul în care am fost tratat, de colegi, de suporteri, Steaua ar fi prima variantă, clar. Dacă însă conducerea nu mi-a propus nimic..." (Geraldo Alves)

75 la sută din meciurile oficiale ale Stelei din perioada iulie 2010 - decembrie 2011, adică 57 din 77, s-au disputat cu Geraldo pe teren

Sezonul trecut, primul la minute jucate
Jucător de cîmp: Minute jucate
Geraldo: 3.348
Latovlevici: 3.225
Nicoliţă: 3.168
Tănase: 3.008

Sezonul actual, al doilea la media notelor GSP
Jucător de cîmp: Media notelor GSP
Brandan: 6,08
Geraldo: 5,89
Bourceanu: 5,84
Tănase: 5,83

Maicon la Standard

Fostul atacant al roş-albaştrilor, Maicon de Oliveira, se va transfera la Standard Liege. Belgienii vor plăti 1,5 milioane pentru transferul brazilianului care a jucat timp de 4 luni în Ghencea, în primăvara anului trecut. Acum sub contract cu Volin Luţk, Maicon ar fi putut rămîne definitiv la Steaua dacă roş-albaştrii plăteau în vară 800.000 de euro pentru un transfer definitiv. Maicon e pe locul trei în clasamentul golgeterilor din Ucraina, cu 10 reuşite.

"Doar fanii mă pot da afară"
Novak Martinovici a negat faptul că ar fi dorit să plece de la Steaua în această iarnă. "Nu m-am gîndit niciodată să părăsesc Steaua. Mai am un an şi jumătate de contract, sînt cu inima, cu fizicul şi cu mintea dedicat acestei echipe. Numai dacă fanii vor să plec, atunci o voi face!", a spus fundaşul sîrb.

"Tot Steaua ia titlul!"
Stoperul Vlad Chiricheş crede că echipa antrenată de Ilie Stan poate cuceri titlul la finalul acestui sezon: "Avem cel mai tînăr şi mai valoros lot dintre toate echipele, normal că ne gîndim la campionat. De ce să-mi fie teamă de cantonamentul de la munte?! Am mai făcut asemenea pregătiri şi sînt extrem de benefice. Ilie Stan mi-a urat mult succes şi să facem treabă cît mai bună împreună!".

Gazeta Sporturilor

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di