home
04-01-12

Parvulescu a semnat cu Steaua

Mijlocasul care mai ca nu s-a dat cu curu' de pamant sa ajunga la Dinamo, ba chiar isi facea planuri despre cum o sa fie campion cu "Ciobi" sau cum o sa bata Steaua, a semnat pe 5 ani cu "ros-albastrii".

"FC Steaua Bucuresti anunta ca fotbalistul Paul Parvulescu (23 de ani) a semnat astazi cu echipa ros-albastra.

Jucatorul care a evoluat la Gaz Metan Medias a parafat un contract pe o perioada de 5 ani cu echipa noastra.

"Sunt foarte fericit pentru alegerea facuta. Tot timpul mi-am dorit sa ajung la un club mare si sunt foarte bucuros ca am ajuns aici. De acum inainte totul va depinde de mine si de evolutiile mele. Sunt convins ca fanii ma vor primi foarte bine la echipa." a declarat Paul Parvulescu.

FC Steaua Bucuresti ii ureaza lui Paul Parvulescu mult succes in tricoul ros-albastru."

Asta e comunicatul oficial. Neoficial, creditoru' zice ca vorba de o rabunare pe caini pentru "cazul Chipciu". Intrebarea care nu mai conteaza in momentul asta e 'pe antrenor l-o fi intrebat careva?"

Profesionalism!

P.S.

Sa nu uitam de cireasa de pe tort:

Vreau sa joc la Dinamo, asta e clar! Nu vreau sa aud de Steaua, eu imi doresc sa joc la Dinamo! - Paul Parvulescu, 2 mai 2011.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di