home
19-08-06

Steaua - FC Vaslui 3 - 1

Il Soldatino

Meciul a inceput in nota de dominare a stelistilor.

Echipa noastra a jucat din nou fara cativa titulari acest fapt fiind posibil fie datorita accidentarilor, suspendarilor sau din ratiuni tactice in vederea recuperarii dupa accidentari.

Carlos, Saban, Nesu, Ghionea, Baciu, Lovin, Bostina, Cristocea, Nicolita, Dica si Vali Badea.

O formula de start pe care eu nu as alcatui-o la meciul de miercuri impotriva belgienilor daca as fi in locul lui Oli.

Min 8. Sut puternic si plasat a lui Bostina si reflex extraordinar a lui Haisan, portarul oaspetilor.

Minutul 9. Steaua a continaut sa atace la poarta adversa si a urmat un sut superb a lui Lovin dar cu acelasi deznodamant ca si la precedenta ocazie.

Minutul 22. Stupoare. Eroare grava de marcaj a lui Nesu si FC Vaslui deschide scorul la o faza de joc fixa absolut banala. Primul gol primit de echipa noastra in acest sezon al Ligii I.

Minutul 24. In replica, Vali Badea are o ocazie mare la poarta adversarilor nostri. O lovitura de cap pe care "scria" gol a fost respinsa in extremis de acelasi portar vasluian. Un alt corner irosit de centrarile ciudate a lui Bostina (oare de ce nu centreaza Cristocea sau Nicolita?)

Minutul 45. Gooolll Steaua. Vali Badea, indiscutabil cel mai bun stelist de pe teren a marcat un gol superb trecand de o aparare vasluiana absolut anesteziata de un stop si un sut plasat. Faza de mare spectacol si finalizare de mare jucator.

1 - 1 la pauza si parca ne-am mai revenit putin.

Minutul 5 al reprizei a doua. Penalty obtinut de Cristocea. Bate Dica si GOOLLLL Steaua !!! Acelasi Cristocea cu o pasa de gol si un penalty obtinut pana in prezent.

Minutul 53 al meciului. Vali Badea a fost eliminat in urma unei intrari absolut iresponsabile. Acest episod corelat cu multitudinea cartonaselor galbene luate de stelisti in acest inceput de sezon ar trebui sa dea de gandit.

Minutul 70. Parada de mare portar a lui Carlos. Imediat se aud urale din partea galeriei steliste. De semnalat este forta acestor urale. Exact ca la un gol marcat de echipa noastra. Acest episod demonstreaza ca portarul portughez este foarte iubit si se bucura de o mare popularitate. De asemenea trebuie semnalata frumusetea gestului facut de suporterii stelisti.

Minutul 72. Cristocea - acest jucator pentru care nu mai gasesc superlative - obtine un penalty la un contraatac scoala al echipei noastre. Executa Dica si GOOOLLLL Steaua !!!!

Deranjant a fost faptul ca arbitrul acestei partide nu l-a eliminat pe portarul vasluian desi faultul a fost comis in postura de ultim aparator. O eroare de arbitraj.

Minutul 78. Revenire Coman in echipa noastra. Acesta i-a luat locul lui Nicolita.

Minutul 80. Nicolae Dica, probabil cel mai talentat fotbalist al echipei Steaua a iesit, locul acestuia fiind luat de Daniel Oprita.

In finalul meciului Gabi Bostina a mai avut un sut superb la poarta adversa dar cu acelasi deznodamant ca si la suturile din debutul meciului.

Concluzii?

Un meci castigat "la pas" de favoritii nostri, fara a forta dar si cu o singura faza de dezorganizare care ne-a costat un gol gratuit.

Sa speram ca acest tip de episoade nu se vor mai repeta si ca Oli va aloca timp si energie analizei acestor tip de faze dar si identificarii de solutii.

Cel mai bun jucator al meciului este fara indoiala Cristocea urmat indeaproape de Dica - un marcator inascut.

Momentul cheie al meciului a fost atunci cand Badea a reusit sa egaleze in conditiile in care adversarii se aparau supraaglomerat. Si era si ultimul minut al primei reprize. Vaslui este o echipa mult prea mica pentru a o incurca pe Steaua.

De acum gandurile noastre se indreapta spre meciul de miercuri. Inca o batalie. Inca o provocare pentru suporteri. Sa fim uniti. Forza Steaua !

Click aici pentru a vedea clasamentul Ligii 1 actualizat


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3