home
11-12-11

Rusine si scarba

Mi-e rusine de voi, cei 40.000 de oameni prezenti pe stadion la meciul cu C.F.R. Cluj. (nu va pot numi suporteri sau fani)
Mi-e scarba de voi pentru ca nu ati reusit sa iesiti din mediocritate, asa cum mi-e scarba de toti cei care aleg sa stea acasa la fiecare protest impotriva celor care ne asupresc.
Mi-e rusine ca ati invatat la scoala ca aveti acelasi sange (???) cu al nostru Vlad Tepes. Mi-e rusine ca purtati la voi culorile pe care nu le meritati.
Mi-e scarba ca va numiti ROMANI sau STELISTI. NU SUNTETI ROMANI, NU SUNTETI STELISTI! Nu sunteti neamuri cu Mihai Viteazul, sunteti rude cu tradatorii lui!


Cateva intrebari pentru 50.000 de oameni.

Cum puteti sa va suportati, cum puteti sa mergeti a doua zi la munca/scoala si sa inghititi toate ironiile colegilor?
Cum puteti sa mergeti pe strada stiind ca ati fluierat propria voastra echipa, proprii vostrii jucatori?
Cum puteti sa iesiti din casa stiind ca un cioban care imprumuta echipa voastra iubita de bani?
Cum puteti sa va cumparati bilet pe "National Arena" stiind ca adevarata casa a echipei e in GHENCEA? Sunt curios daca ignoranta s indiferenta au vreo legatura, sau e stadionul mai aproape de casa.
Cum puteti sa intrati pe stadion, sa-l vedeti pe cioban si sa nu-i urati ceva de sarbatori, stiti voi... aia cu ce sa-i dea Dumnezeu.
Cum puteti sa stati pe scaunu' ala tot meciul fara sa strigati macar 30 de minute pentru binele echipei, mai ales cand echipa e la greu.
Daca tot fluierati tot meciul (probabil din cauza ca n-aveti seminte, altfel nici macar asta nu auzeam la televizor), de ce nu v-ati facut arbitrii? Si asa comentati fiecare decizie a arbitrului in loc sa incurajati echipa.


In fine, cel mai rusine imi e de mine, de noi de fapt, (90% din cei care citesc aici, pe fcsteaua.ro) ca stam cu mainile in san fara sa facem nimic. Ca stam si ne complacem si noi, ne-am lasat iubirea in mainile unor frustrati ce vin la stadion doar pentru a injura, pentru a fluiera. Pe mainile unor oameni care vin la stadion doar ca sa nu-si bata nevasta, ca n-au ce face in timpul liber. Mi-e rusine ca stam asa, ne uitam unii la altii in timp ce Steaua moare.
Stim cu totii ca Steaua va renaste, stim, o simtim cu totii. Simtim doar ca momentul nu pare prea aproape, dar va spun un secret: Steaua va renaste atunci cand vom face ceva! Asa cum Romania va renaste atunci cand toti drogatii si toti alcoolistii or sa lase jointurile si berea si or sa puna mana pe bate si pe steaguri.
Avem ura necesara, avem dragostea pentru echipa, pentru tara, ne mai trebuie un lider.. oare exista sau va trebui sa asteptam pana se va naste?

Pana atunci, ca sa uit, ca sa uitam de ce am vazut la televizor mai bine hai sa ne reamintim de momente frumoase oarecum recente.



RaDoooI

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di