home
03-12-11

CSA Steaua - BCM U II Pitesti

Steaua va intalni in etapa a 4-a a turului Diviziei B, echipa secunda a Pitestiului, BCM U II. Meciul va avea loc sambata, de la orele 15:00, la Sala Mihai Viteazu , din Capitala.

Steaua vine dupa doua victorii consecutive, dupa ce a trecut de CN Aurel Vlaicu si Amicii Pitesti. In acelasi timp, BCM U II are doua meciuri jucate, obtinand o victorie cu Amicii Pitesti si pierzand meciul cu Rapid.

Echipa militara se afla pe locul 2 in clasament, in timp ce echipa secunda a primei divizionare ocupa locul al 4-lea.

Steaua spera la o victorie in acest meci, mixul de experienta si juniorat, ducand echipa pe traseul cel bun in acest inceput de sezon.

Va asteptam , in numar cat mai mare, sambata de la orele 15, la Sala Mihai Viteazu , pentru a incuraja echipa stelista spre o noua victorie.

Hai Steaua !


steaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Pastrarea valorilor

Recentul sondaj despre suporteri face pe scurt descrierea speciei de freegigi. Nevasta lu’ Dorel lasata nesupravegheata in gospodaria care prinde doar G.S.P Tv, cu sarma prinsa de tavanul vecinu