home
26-11-11

Steaua - FC Brasov 1-0

Steaua a castigat, scor 1-0, intalnirea jucata sambata seara cu FC Brasov, in etapa a 15-a a Ligii 1.

In fata a peste 10 mii de spectatori veniti pe National Arena sa-si incurajeze favoritii, dar mai ales sa-i huiduie pe fratii Costea, ambii titulari, Steaua a avut un meci greu cu brasovenii lui Marius Sumudica.

De altfel, victoria "ros-albastrilor" a venit in urma unui penalti inexistent. In minutul 43, asistentul Cristi Nica a vazut doar el un fault al lui Felguieras la Mihai Costea, iar Rusescu a deschis scorul.

Repriza a doua a inceput fara Mihai Costea pe teren, dupa ce atacantul venit in vara de la Craiova, nervos ca n-a fost lasat sa execute penaltiul, l-a injurat pe "secundul" Edi Iordanescu si a fost inlocuit cu Nikolici.

N-a fost singurul scandal al partidei, pentru ca in minutul 80 a venit randul antrenorului brasovenilor, Marius Sumudica, sa se dea in spectacol. Dupa ce a fost eliminat pentru proteste, Sumudica le-a facut semn jucatorilor sa iasa de pe teren, fiind convins cu greu sa revina asupra deciziei.

Pe finalul meciului, ambele echipe au avut ocazii mari de a marca, insa fara izbanda pe tabela de marcaj, astfel ca Steaua se impune la limita, foarte controversat.

ziare.com


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua-FC Brasov, gol Rusescu - OmBun

Fotografii OMbun - 27-11-2011 - OmBun

Fotografii OMbun - 27-11-2011 - OmBun

Fotografii OMbun - 27-11-2011 - OmBun

Fotografii OMbun - 27-11-2011 - OmBun

Steaua-CSM Baia Mare, atmosfera - OmBun

Steaua - CSM Baia Mare, 12-24 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Pastrarea valorilor

Recentul sondaj despre suporteri face pe scurt descrierea speciei de freegigi. Nevasta lu’ Dorel lasata nesupravegheata in gospodaria care prinde doar G.S.P Tv, cu sarma prinsa de tavanul vecinu