home
25-11-11

Telemeaua şi măscăricii

Cine este Steaua București? Cel mai titrat brand din România și unul dintre cele mai titrate din estul Europei. Ce a ajuns Steaua, ce este Steaua din ultimii 5-6 ani? O echipă de măscărici. Măscărici în conducere, măscărici pe teren. Dar, nu trebuie să ne facem griji, oile lui Becali sunt sănătoase.

S-a ajuns la această situație deplorabilă deoarece Steaua nu are o conducere, nu are o structură bine definită, de fapt, nu are nimic cu excepția unui palmares fabulos. În momentul în care dai jucători ca Mendoza, Habibou, Thereau și după te intrebi de ce nu ai rezultate, înseamnă după crezul unora că a fost pedepsit de Dumnezeu.

În momentul în care umilești antrenorii, mulți dintre ei cu nume, ca fiind niște mari fotbaliști români, cum vrei sa ai rezultate? Mai bine, hai să plecam și din Ghencea, că asa i-au dictat “vagabonzii și drogații”, hai să distrugem și academia de juniori, și hai să nu mai avem niciun fel de casă. Dar, până la urmă, de ce îi trebuie o casă Stelei, lasă să joace și la Ciorogârla, nu contează.

Mai nou, Costea cel mic, s-a îndrăgostit lulea de Daniela Crudu. Rezultatele se văd imediat, devenind imediat inutil pe teren, dar găsind un motiv: “Dacă nu mi se trimit mingi în față…”. Bre Costea, mai sus amintitul Thereau, venea până la mijlocul terenului și își lua mingi dacă era cazul, sau pe tine la 20 și ceva de ani deja nu te mai țin picioarele?

Dar, soluția vine de la supremul conducător, care a decis să-l schimbe probabil și pe Ilie Stan, nu de alta, dar dacă nu iese o abrambureală totală, nu apare Becali destul la televizor, iar asta este de neimaginat! Numele vehiculate sunt Grigoraș și mai nou Bergodi, oare ar veni și Rossi odată cu el? Acum, să credem că ar veni Grigoraș și totul s-ar schimba ca într-un basm, ar fi o naivitate. Grigoraș, asa cum a și declarat de altfel, nu ar veni pentru 2-3 săptămâni, ci ca și Hagi de altfel, dorește să aibă un proiect și mai ales liniște. Cât de stupid, adică vrea liniște? Să stea la Pandurii atunci, asta este Steaua și este condusă de Războinicul Luminii! Bine, acum… poate totuși ar avea un avantaj major Grigoraș și anume faptul ca se zvonește că este dori de Teia Sponte, mâna dreaptă a lui Becali, iar așa ar putea avea parte de o liniște “coafată”.

Dar, nu este nicio problemă, stăm liniștiți și așteptăm deznodământul acestui nou capitol din distrugerea Stelei. Restul, e cancan!

Serban Matei
(Football Fabulous)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Pastrarea valorilor

Recentul sondaj despre suporteri face pe scurt descrierea speciei de freegigi. Nevasta lu’ Dorel lasata nesupravegheata in gospodaria care prinde doar G.S.P Tv, cu sarma prinsa de tavanul vecinu