home
22-11-11

Spre 24

Duminica, 20 noiembrie 2011, puternica echipa a Stelei invinge fara probleme Ceahlaul in deplasarea de la Piatra Neamt, impinsa de la spate de sutele de fani veniti de la Bucuresti, echipa se mentine pe primul loc si dupa acest meci cu sanse reale la titlu. Tragerea la sorti pentru sferturile cupei a fost cu noroc pentru ros-albastrii, iar in Europa, cu 2 etape inainte de final, echipa din Ghencea este aproape calificata in primavara. Acum urmeaza un meci cu FC Brasov pe teren propriu, iar Ghencea se anunta a fi neincapatoare, singura necunoscuta a meciului fiind, numarul mingiilor scoase din poarta de catre portarul Brasovenilor…

Titititiiit, aaah, iar e dimineata? Ce vis ciudat am avut, am visat normalitatea, pfff… si am zis ca nu mai beau asa mult. Ia sa ma imbrac repede sa dau o fuga pana la sala sa vad ce mai fac baietii de la baschet. Anul asta jucam la matineu, dar nu-i nimic, vom reveni in Divizia A, baietii aia stiu ce inseamna Steaua cu adevarat. E frig afara, a venit iarna, unde o fi fularul ala… ah, e plin de praf, da, stiu… a trecut mult timp de la ultimul meci disputat in Ghencea, n-am mai avut motiv sa-l port.
VICTORIEEE ! Am castigat, baietii s-au bucurat ca am fost prezenti si i-am incurajat, “chiar si in divizia B / sustinem valorile”.
Acum? A, diseara joaca si aia, nu? Cum cine? Dodel, Nila, Cioara… da, sezonul asta avem sanse sa prindem primele 10 locuri. Cu putin noroc, poate ne intoarcem si cu puncte de la nea` Pinalti.
0-0 la pauza, 1-0 final, VICTORIEEE ! A, nu Steaua, Ceahlaul… am jucat iar tzaka paka, nu-i nimic, pai cu mascaricii aia de frati? Bine ca la iarna vor veni alti jucatori, antrenori, si atacantul ala de 10 milioane.
Acum urmeaza meciul cu Brasovul de pe Arena, sau de la Ploiesti, sau de la Buzau, sau de ce nu, de la Brasov, a noastra era aia cu “suntem peste tot acasa”? A, nu.
Bine ca am iesit din cupa, ce-i cu competitia aia pentru loseri, ne mai oboseam si pe acolo. Sa ne concentram pentru UEFA, dupa Haifa 0-5, urmeaza Schalke 04, avem sanse, jucam in postul Craciunului, si toata lumea stie ca Mos Craciun este Stelist. Oare daca terminam pe locul 3 jucam mai departe in Intertototo?

Spre 24.

Daniel-Ionut

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Pastrarea valorilor

Recentul sondaj despre suporteri face pe scurt descrierea speciei de freegigi. Nevasta lu’ Dorel lasata nesupravegheata in gospodaria care prinde doar G.S.P Tv, cu sarma prinsa de tavanul vecinu