home
21-11-11

Echipa care lipseste

Ilie Dumitrescu plătește același preț pe care l-au plătit toți tehnicienii care au ales să primească bani de la George Becali si pe care, cel mai probabil, îl vor mai plăti mulți alții. Omul cu „n-o să-i luați echipa niciodată lui Gigi” și-o merită din plin, cu vârf și îndesat pentru că asta primesc cei care au uitat calea cea dreaptă și care se îndoaie după cum bate vântul.

După un nou scandal concretizat printr-o bălăcăreală marca Becali și un atac murdar la persoană, nu putem face altceva decât să evidențiem două aspecte esențiale. Primul face trimitere la foamea de bani, adică acel element care îi îndeamnă pe tehnicieni ca Ilie Stan, Sorin Cârțu și foste glorii ca Duckadam să accepte oferte de la un cămătar, în ciuda faptului că sunt conștienți că aventura tehnică se va termina cu un mare eșec, iar al doilea evidențiază încă odată, dacă mai era nevoie, ideea că nu poți sa bagi mâna în noroi fără ca sa te murdărești, acesta fiind elementul de bază de care ar fi trebuit să țină cont Hagi, Pițurcă, Bergodi și Levi.

A face analize ca urmare a „ghindelor” marca Gigi Becali este inutil și pierdere de vreme. Personajul e perimat, ultima sa manevră este un act firesc de trădare față de un alt personaj din fotbalul autohton (probabil pe fondul unui șantaj marca Dragomir), sunt doar doi realizatori tv care îl mențin în prim plan pe acest cabotin dar și o mare masă de români sătui până peste cap de becalizarea fotbalului.

Mai degrabă, în aceste momente mai important este ca echipa Steaua să fie smulsă din mâinile acestui personaj, fie de către Armată, fie pe calea Justiției, fie prin orice alt mixaj. O lege naturală, aceea care „legiferează” orice revoluție, spune că în momente excepționale orice acțiune este justificată atâta vreme cât rezultatul final este îmbrățișat de către mase. Fie că e vorba de Viitorul Constanța, fie că va fi vorba de o selecționată a peluzelor Nord și Sud, orice altă nouă echipă trebuie să îmbrace adevăratele tricouri roș-albastre și să joace fotbal de calitate pe un stadion „Steaua” plin cu steliști și în orice divizie sau ligă internă.

Pentru că, să fim serioși, este clar că în campionatul României lipsește o echipă, iar numele acesteia e Steaua.


"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Pastrarea valorilor

Recentul sondaj despre suporteri face pe scurt descrierea speciei de freegigi. Nevasta lu’ Dorel lasata nesupravegheata in gospodaria care prinde doar G.S.P Tv, cu sarma prinsa de tavanul vecinu