home
20-11-11

VIDEO Steaua a pierdut la Piatra Neamt

Asa cum ar spune "horia grasanovici", Steaua a pierdut lamemtabil la Piatra Neamt, cu Ceahalul, si a iesit din lupta pentru titlu. Pentru a continua seria cliseelor, merita mentionata "supriza de proportii" si "golul fabulos".

Lasand gluma la o parte, elevii lui Ilie Stan au facut un nou meci extrem de slab, in nota obisnuita a ultimelor sezoane. "Iliesta", care isi asteapta cuminte demiterea "de onoare", a inceput partida cu Tatarusanu in poarta, Geraldo si Galamaz in centrul defensivei, Martinovici si Brandan pe benzi, Prepelita, Bourceanu, Bicfalvi si Tanase la mijloc si fratii petreus in atac.

Steaua: Tatarusanu - Martinovic, Geraldo, Galamaz, Brandan - Prepelita, Bourceanu, Bicfalvi, Tanase - Fl. Costea, M. Costea.

Asa cum ne-a obisnuit, echipa n-a jucat nimic. Actiunile de poarta, cele care au fost, au fost lucrate aproape exclusiv in banda stanga, "fratii" ratand insa cu mult talent ocazii destul de mari.

Despre meci, multe nu ar fi de spus deoarece l-am mai vazut de atatea ori pana acum. Aceeasi criza de idei, aceeasi apatie a atacantilor, aceleasi eterne centrari plouate, prada usoara pentru fundasi, aceeasi graba pe final pentru a "salva onoarea"... Golul a venit, e drept, din intamplare, insa pe fondul unei mari erori de plasament a lui Tatarusanu.

Din fericire, locul 8 in clasamentul Ligii 1 a devenit deja obisnuinta.

******************

Daca va intereseaza ce-a spus individu':

"Daca n-ai atacant, nu poti juca fotbal. Am avut doi mascarici in fata, adversarilor nu le-a fost teama! Au fost doi pacalici, fratii Costea, au fost de rasul lumii, parca au uitat fotbalul! De cand a venit Florin, nu mai joaca nici Mihai, l-a stricat! Pe Florin Costea de ce sa-l mai tin, daca a ratat singur cu portarul? Tatarusanu doarme in poarta, iar lui Galamaz ii e frica sa atace, joaca la alibi. Pe fratii Costea ii dau inapoi, sa-i ia Mititelu, sa joace fotbal cu ei la Craiova. Din iarna, imi iau doi atacanti, la revedere cu fratii Costea, o sa stea numai in tribuna. Si Galamaz la fel, e la al doilea meci in care ne curata."

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
2004.08.12_Zeleznik_S - toc

1986.10.22_Anderlecht_S - toc

1990.24.10_Montpellier_S - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Pastrarea valorilor

Recentul sondaj despre suporteri face pe scurt descrierea speciei de freegigi. Nevasta lu’ Dorel lasata nesupravegheata in gospodaria care prinde doar G.S.P Tv, cu sarma prinsa de tavanul vecinu