home
21-10-11

Despre unul, despre 11, despre 5 si despre 0

Experimentele de management la Steaua, din 2003 pana incoace, au loc pe banii lui, insa pe nervii si pe dragostea noastra fata de culorile ros-albastre. Suntem naivi si prosti, insa unii din noi continuam sa credem ca pe lumea asta banii nu inseamna totul. Altfel, probabil am fi fost toti fie curve masculine, fie curve de suporteri (ce se vand conducerii), fie hoti, fie escroci. Daca vreti astfel de specimene, uitati-va in alta parte, nu aici.

Noi am luat 5 de la Maccabi si suntem pe locul 9. Nu e o tragedie. Tragedie e ca FC Argesul care l-a dat pe Gicu Dobrin si zeci de alti fotbalisti reprezentativi pentru fotbalul romanesc se zbate in B. Sau ca "legenda din Banie", U Craiova, nu mai exista. Ca la Dinamo - Rapid vin 2000 de spectatori, iar la un meci de Liga 1 pe Stefan cel Mare se aduna cu indulgenta 1000 de spectatori. "Ne doare in p...", veti spune, "ne bucuram ca rivalii nostri sunt varza". Dar noi, noi suntem departe, oare? Spectatorii vin din ce in ce mai putin la meciurile Stelei.

Procesele impotriva actualei conduceri incep sa aiba sentinte defavorabile clubului, si se inmultesc. Fotbalistii s-au saturat, spectatorii s-au saturat, toata lumea s-a saturat de Steaua. De actuala Steaua. Curand, meciurile Stelei nu vor mai reprezenta o atractie nici macar pentru locuitorii din Cucuietii din Deal. iar acele vremuri nu sunt departe...

Aud din ce in ce mai des in ultima vreme ca noi, suporterii, avem partea noastra de vina, ca nu suntem aproape de echipa. Noi suntem de vina ca am fost alungati din Ghencea - ma scuzati, INTERZISI, caz unic in istoria fotbalului. Noi suntem de vina ca se schimba 6 antrenori pe sezon. Noi suntem de vina pentru campaniile de achizitii fara cap si fara coada, ale caror rezultate se vad de cativa ani incoace. Noi suntem de vina ca nu s-a platit la timp si corect chiria pe Ghencea, conform unui contract legitim semnat intre doua entitati juridice. Noi suntem de vina ca echipa nu joaca in Ghencea. Si tot noi suntem de vina ca "superstarurile" nu joaca nimic, satui de schimbari de antrenori, critici la TV si "presiunea" care aduce mai degraba a dictatura.

Fotbalul se joaca pentru suporteri. Si aici se poate discuta: pentru suporterii de pe stadion, sau pentru cei ce prefera transmisia la TV? Traim vremuri complicate, in care raspunsul la aceasta intrebare casca adanc buzunarul patronului si il umple cu ceva banuti. Cu Steaua, insa, cum ramane? Cine mai e alaturi de ea, cine o mai incurajeaza, cine ii mai vrea binele? Punctele de rating il motiveaza, cumva, pe Bourceanu sa joace mai bine? NICIODATA.

Steaua are nevoie de fani, asa cum si fanii au nevoie de Steaua. Intre cele doua tabere, sta o minte ingusta si avara, incapabila sa inteleaga asta. Si atat timp cat ea va conduce clubul in acest fel, succesele vor fi accidente sporadice, iar esecurile un nou prilej de lamentari, aparitii TV si dari in stamba.

chris1978

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
57 ani de la 21-10-1954

Ziua de nastere a lui Marcel Raducanu

Atacant dreapta, cu o tehnica impecabila, s-a remarcat prin faptul ca dribla toti adversarii pana ajungea aproape de poarta, dupa care marca. A fugit din Romania comunista in 1981. Palmares: 2 titluri, o cupa. Cifrele sale: 229 partide - 94 de goluri.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Distrugerea jucatorilor - specialitatea casei

cu pieptul in fata si cu mintea goala (mediafax) Dacă săptămânile trecute ne-am ocupat de umilirea antrenorilor vezi articol si de frauda financiară făcută în club vezi articol, această mică trilogie ajunge la final, când vom face �