home
18-10-11

Avem de asteptat ce asteptam

Bucurie absurda, disperata.

Ce se intampla acum se intampla pentru ca asa vrea domnul Becali, nu e nimic ofensiv, nu-i nimic recuperator, nu-i nimic nici macar defensiv din partea MApN, e un simplu: nenea, te rog frumos, imi dai si mie inapoi 10 lei din aia 500 pe care mi i-ai furat dupa ce m-ai batut, aruncat in sant si ti-ai facut nevoile pe mine, sa am bani de ajuns la spital? Te rog!!! Si pe urma, suntem prieteni din nou, nu depun plangere!

Armata n-a castigat nimic, pentru Armata n-a cerut nimic, si, mai ales, ARMATA NU-I IMPUTA NIMIC DIN CE VREM NOI SA-I IMPUTE domnului Becali, adica Armata nu va cere nimic. NICIODATA!!!

Pur si simplu, domnul Becali se pisa pe domnii generali, ministri si secretari de stat, iar domnii generali, ministri si secretari de stat il roaga frumos pe domnul Becali sa nu se mai pise pe ei, ca nu-i frumos, sa le dea niste prosoape, niste mopuri, si apoi sa vina sa fie tovarasi din nou, sa ragaie, sa behaie, sa scuipe si sa injure, dar sa nu se mai pise.

Domnul Becali vrea sa nu plateasca, domnul Becali vrea sa fie evacuat, domnul Becali a vrut sa se ajunga aici, nu-i nicio victorie, pentru ca nu se vrea nicio victorie.

Nu-mi dau seama exact de ce, dar Armata nu-l da afara pe Fecali, pentru ca Armata nu vrea sa-l dea afara pe domnul Becali, si nu a facut niciodata o juma` de gest in sensul asta, nici azi, nici maine, nici ieri, nici niciodata, asta sa va intre bine in cap!

Ca sa fie asa, Armata trebuia sa spuna, acum un an, sau peste un an, cand expira contractul de inchiriere al bazei: „Domnule George Becali, din acest moment s-a incheiat contractul, MApN nu mai recunoaste aceasta echipa ca fiind Steaua si n-o mai gireaza prin punerea la dispozitie a complexului Ghencea, indiferent de cati bani oferi.

Nu ne intereseaza banii dumitale de chrie, investitiile in baza, cate milioane bagi sau scoti din Steaua, ne intereseaza ca rusinea si mizeria pe care o aduci blazonului clubului, prin fiecare gest, cantareste infinit mai greu decat orice asa-zisa performanta, pentru ca distruge caracterul clubului, in mod iremediabil.

De azi inainte, Ministerul Apararii Nationale inceteaza sa sustina – si sa recunoasca – orice forma de existenta a clubului Steaua care mai are legatura cu dumneata, indiferent de orice alt argument, de orice alta natura.”


Nu doar ca nu s-a facut, nu se face si nu se va face asta, dar Armata cerseste de la domnul Becali un drept al sau expres, legalizat prin contract, pe care domnul Becali nu vrea sa-l recunoasca si sa-l execute, ca NU VREA EL! Mai mult, Armata se umileste, rugandu-se de domnul Becali sa revina in Ghencea, caci i-a pregatit un culcus confortabil, cu conditia ca domnul Becali sa stearga pisatul care l-a facut pe Armata, atunci cand a inselat-o cu neplata banilor datorati prin contract. Nici macar nu trebuie sa promita ca nu va mai face pipi pe Minister. Poate sa faca cat vrea, doar sa plateasca inainte bani datorati.

Ce visam, da fapt, sa-i ia MApN-ul emblema, palmaresul, culorile, cand ei se roaga de domnul Becali sa revina in Ghencea, desi acesta se pise pe ei cu dedicatie?

Ce inseamna decizia asta? O simpla, minima si nesemnificativa (in nimic) constatarea unui fapt flagrant: refuzul de indeplini obligatiile asumate prin contract. Un fapt pe care domnul Becali il doreste, pe care l-a premeditat si care-i serveste scopurilor viitoare (dracu` sa-l ia care-s alea). Probabil ca MapN-ul trimite chiar acum o scrisorica de scuze domnului Becali, sa nu se supere prea tare, ca sunt doar hartii, chestii, socoteli, trebuie doar sa plateasca cei 400 de mii si se uita totul, Armata e gata sa-l imbratiseze si sa-l aplaude.

Ca sa n-o mai lungim aiurea, ESENTIALUL: Domnul George Becali – dupa milioane dovezi de schizofrenie si dupa constatarea fizica a halului in care a degradat, de unul singur, clubul Steaua, dar mai ales dupa sute de garantii ca nu se va schimba niciodata, adica dupa sute de garantii ca starea de degradare a clubului Steaua nu se va schimba niciodata – este imbratisat de MApN si mai mult decat dorit, cultivat, invitat si rugat sa-si desfasoare in continuare in Ghencea activitatea puturoasa – care nu este, nu a fost si nu va fi contestata NICIODATA cu macar o silaba de catre onor Ministerul Apararii Nationale (NOTA BENE!!!) –, iar domnia sa, stiind lucrul asta, vrea sa vada cat de mult poate intinde firul umilintei pentru o fosta institutie-simbol a Romaniei.

De ce ne bucuram, ce asteptam si de unde?


Godot

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Distrugerea jucatorilor - specialitatea casei

cu pieptul in fata si cu mintea goala (mediafax) Dacă săptămânile trecute ne-am ocupat de umilirea antrenorilor vezi articol si de frauda financiară făcută în club vezi articol, această mică trilogie ajunge la final, când vom face �