home
18-10-11

Becali a pierdut procesul cu Armata si e bun de plata (Video)

Este oficial. Fotbal Club Steaua Bucuresti nu mai are ce sa caute in baza din Bulevardul Ghencea. In plus, echipa patronata de Gigi Becali trebuie sa-i plateasca Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti o suma importanta de bani.

Tribunalul Bucuresti a dat castig de cauza Clubului Sportiv al Armatei in procesul cu FC Steaua Bucuresti. Instanta a luat act de faptul ca FC Steaua a parasit baza din Ghencea si nu a mai dispus evacuarea legala.

FC Steaua trebuie sa achite catre CSA Steaua despagubiri de aproximativ 400.000 de euro.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Distrugerea jucatorilor - specialitatea casei

cu pieptul in fata si cu mintea goala (mediafax) Dacă săptămânile trecute ne-am ocupat de umilirea antrenorilor vezi articol si de frauda financiară făcută în club vezi articol, această mică trilogie ajunge la final, când vom face �