home
17-10-11

Sa radem cu pupin... stiti voi - 17 octombrie

In mod normal, Revista Presei se vrea a fi un fel de conspect al principalelor stiri dintr-o zi. Pe fcsteaua.ro, ea s-a transformat intr-o analiza ceva mai acida a articolelor care au ca subiect principal clubul Steaua. Astazi insa, pe 17 octombrie, vreau sa radem putin cu, sau de, pupin... stiti voi.

Incep cu... profesionistii si deontologii de la Prosport, aia care cica au "luat atitudine" impotriva domniei lui Mircea Sandu la FRF dupa ani intregi de pupat dosuri de "Nas". Dar ce sa faci daca unii, in speta "investigatorul" Matei Udrea - ala cu seria de minciuni despre Steaua inainte de '89, sunt mai inceti la minte si realizeaza mai greu unele lucruri evidente. In fine, cotidianul asta, amenintat cu expulzarea din print pentru ca "profesionistii" lui redactori se intrec in exagerari si prostii, a tratat pe larg meciul dintre SC Vaslui si Steaua.

Hai sa vedem cum:

"PACT DE NEAGRESIUNE! FC Vaslui - Steaua 0-0! Tatu şi Florin Costea au refuzat victoria şi prima de 10.000 de euro" - Bai deontologilor, oare Tatu si Costea n-au 'refuzat' prima asta colosala in ideea ca poate-poate isi vor lua si ei salariile? ce ziceti, 'investigam' si noi putin?

"Trebuie să ia Becali şi un executant de penaltiuri?" - O sa vina si transformatorul. Imediat dupa mijlocasul 'de 10 milioane' si atacantul 'de 7-8 milioane'. Hai, repede, pe transfermarkt sa bagati si voi o SUPERMEGAEXCLUSIVITATE cu viitorul transfer.

"Ce i-a spus Adrian Porumboiu lui Gigi Becali la pauza meciului FC Vaslui - Steaua, scor 0-0" - Mai merita comentata o asa mostra de servili... adica profesionalism?

"Steaua a raTAT(U) trei puncte la Vaslui din cauza lui" - Asta a rezultat, probabil, in urma unui 'breinstorming' ad-hoc din redactia deontoloaga.

Dar sa nu va imaginati ca situatia e diferita in celalalt exponent al profesionalismului din presa sportiva, Gazeta Sporturilor. Pentru ca ne este, chiar deloc:

"Becali şi cele sfinte » Furtuna i-a blocat pelerinajul la Muntele Athos, dar aşa a ajuns la Sfînta Cuvioasă Parascheva" - Acum recunoasteti, cati dintre voi ati fi avut venele de la gat umflate daca nu aflati stirea asta de senzatie?

"Becali ştie cum să le ridice moralul steliştilor înaintea derby-urilor cu Vaslui şi Rapid. Primă de 10.000 de euro!" - Aceeasi intrebare ca si pentru rivali... salariile tot la 4-5 luni vin? 'Investigam'?

"Gigi Becali şi-a pus la zid vedeta: Florin Costea e o mortăciune!" - Recunoasteti din nou, nu-i asa ca sunteti extrem de surprinsi?

"Ilie Stan îşi acuză predecesorul: Jucătorii n-au avut continuitate la antrenamente, dar îi pun eu pe picioare" - Bun, acum m-am linistit. Deci cum era cu obiectivele, cupa, campionatul si finala Europa League?

"Premieră! Nu numai Becali acuză jucătorii » Brandan aruncă săgeţi către coechipieri" - Voiam sa numar cate din stirile deontologilor si profesionistilor au 'becali' in titlu, dar am realizat ca n-are rost. La mai mare baieti, se poate!

"Gigi a măturat pe jos cu Costea şi cu Bălan: Cît mai merg ca prostu' în deplasări?!" - Nu stiu ce sa zic, dar parca la varsta lui e cam greu sa se mai destepte.

La final as fi vrut cateva stiri serioase care ar fi meritat comentate. In oceanul de "becali a facut/ zis/ dres/ muls" n-am gasit nimic. Inchei totusi cu ceva caracterizata de unii 'profesionisti' ca fiind o interventie savuroasa. Iar cand zic interventie savuroasa, zic, evident, samuila :)

"Pe Dinu Gheorghe îl credeam prieten, dar el în loc să se apropie îşi dă importanţă. E un dobitoc! Eu nu vreau ceartă, vreau să fiu prieten, dar cînd începe cu asemenea lucruri, poate-l înjur, poate că data viitoare cînd îl prind la cafenea îl scuip! A spus să tai o oaie? Mai bine să sugă el mielul! E un vagabond, un om care a căpuşat pe toată lumea. E doar sclavul lui Copos. Am oi în curte, eu le cresc, eu le mulg, e adevărat. Dar treaba asta doar eu am voie să o spun, nu el! Eu nu vorbesc despre cocaina din zarzavatul lui de la vamă, da?!"

E cineva care n-a ghicit inca personajul?

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Distrugerea jucatorilor - specialitatea casei

cu pieptul in fata si cu mintea goala (mediafax) Dacă săptămânile trecute ne-am ocupat de umilirea antrenorilor vezi articol si de frauda financiară făcută în club vezi articol, această mică trilogie ajunge la final, când vom face �