home
16-10-11

FC Vaslui - STEAUA: 0-0

Steaua Bucureşti a remizat duminică, scor 0-0, în deplasare, cu FC Vaslui, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, în care stelistul Florin Costea a ratat un penalty în minutul 7, după un henţ al lui Milanov.



FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevici - Costin, Zmeu (Gladstone '59) - Adailton, Wesley, Sânmărtean - Temwanjera (Yero Bello '59). Antrenor: Viorel Hizo.

STEAUA: Stanca - Martinovici, Geraldo, Brandan, Latovlevici - Prepeliţă (Rusescu '64), Bicfalvi, Bourceanu, Fl. Costea (M. Costea '76) - T. Bălan (Nikolici '53), Tatu. Antrenor: Ilie Stan.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Florin Păunescu, Ciprian Danşa (asistenţi) - Lucian Rusandu (rezervă)

La meci au asistat aproximativ 7.000 de spectatori, între care şi 100 de fani stelişti.

Mediafax

Cristi Tănase, Brandan şi Florin Costea sînt cei trei "magnifici" care au ratat loviturile de pedeapsă dictate în favoarea roş-albaştrilor în campionatul intern. Din păcate pentru nou-venitul de la Universitatea Craiova, ratarea lui Florin a costat Steaua două puncte.

- Cristi Tănase (etapa a doua, Steaua - Mioveni 4-0, ratare)
- Brandan (etapa a cincea, Steaua - Tg.Mureş 2-0, ratare)
- Stefan Nikolici (etapa a Steaua - Oţelul 2-1, gol)
- Florin Costea (etapa a zecea, Vaslui - Steaua 0-0, ratare)

După 10 etape, Steaua ocupă locul 8, cu 15 puncte, la 6 de Rapid (locul 2) şi la 7 de Dinamo (locul 1), care joacă luni împotriva Ceahlăului.

După ceva mai mult de o oră din meci, Andrei Prepeliţă a solicitat schimbare, şchiopătînd vizibil. I-a spus medicului Radu Paligora că are dureri la coapsă şi imediat a fost scos de pe teren, iar în locul său a intrat Raul Rusescu. Prepeliţă va rata meciul cu Maccabi Haifa, de joi, cînd nu va putea fi folosit nici Tibi Bălan, care nu e trecut pe lista UEFA.

Steaua n-a reuşit să spargă gheaţa nici aseară în privinţa unui succes în actualul campionat într-un meci considerat în deplasare. Roş-albaştrii au bifat al 5-lea meci consecutiv în Liga 1, pe teren străin, fără succes, după 1-1 la Sibiu, 1-2 la Astra, 0-3 la Mediaş şi 0-0 în Regie. Nici în jocurile din Europa League nu s-a cîştigat afară: 1-1 la Sofia şi 1-1 şi în deplasare cu AEK Larnaca. Ultimul succes pe teren străin datează din 21 mai, 3-1 la Cluj, cu CFR, în ultima etapă a campionatului trecut.

gsp.ro

Declaratii după meci:


Ilie Stan: "Am avut ghinion pentru că nu am reuşit să câştigăm. Ăsta este fotbalul, important este să avem continuitate în atitudine. După joc am felicitat jucătorii pentru determinare şi atitudine. Din păcate nu putem întoarce penaltiul şi fazele pe care le-am avut. Trebuie să muncim în continuare şi să scăpăm de accidetările pe care le avem, sperăm să reuşesc acest lucru, pentru a pregăti meciul din Liga Europa cu Maccabi Haifa.

Este normal ca Becali să fie supărat după acest rezultat, dar trebuie să avem răbdare pentru că putem reveni în campionat şi am încredere că putem să îl câştigăm. Astăzi puteam să câştigăm dar să şi pierdem. Am jucat mai scurt, am avut posesie, am pus presiune pe adversar. Astăzi n-am câştigat un punct ci am pierdut două.

Va fi o deplasare grea cu Maccabi, nu pot să spun că va fi uşor şi îmi doresc să avem continuitate în ceea ce am început. Moralul jucătorilor este din ce în ce mai bun. Mă bazez pe faptul că Dumnezeu m-a adus la Steaua să joc în Ţara Sfântă în debutul meu în Liga Europa.


Pablo Brandan: "A fost un test important pentru mine ca jucător să joc pe postul de fundaş central, dar asta e mai puţin important, sînt puţin trist pentru rezultat. A fost greu în centrul defensivei pentru că am avut adversari de mare valoare. M-a ajutat mult Geraldo, dar pînă la urmă nu mă interesează unde joc, vreau să-mi ajut echipa.

Îmi pare rău pentru că avem ocazii dar nu putem să băgăm mingea în poartă. Cu mai multe sacrificii şi cu mai mult antrenament sperăm să rezolvăm această problemă. Meritam victoria azi, am arătat foarte bine. Aveam nevoie de cele trei puncte, dar important e că am jucat bine, avem timp să recuperăm".


Viorel Hizo: "Este cel mai prost joc din toate cele 17 pe care le-am jucat în acest sezon. Din păcate nu am reuşit astăzi prea multe. Am făcut un joc prost mai ales în prima repriză. Puteam să şi pierdem dar să şi câştigăm pe final. Nu am jucat ce trebuie, am avut o viteză în minus şi acest lucru s-a văzut pe tabelă. Nu am jucat ce ar fi trebuit, am cărat mingea foarte mult, probabil şi dorinţa de victorie a contat foarte mult şi meciul de joi a făcut să nu fim agresivi în joc. S-a cunoscut lipsa unui jucător cheie, Pavlovici. Nu iese în evidenţă dar joacă tot timpul pentru echipă, echipa se învârte în jurul lui. Nu ne convine acest egal. Noi am pregătit ceea ce trebuie dar nu am realizat. Campionatul nu s-a jucat".

Wesley Lopes: "Cred că 17 puncte sînt cam puţine după 10 meciuri, mai ales că vrem să cîştigăm titlul. Sîntem mulţumiţi de rezultat, nu a fost meciul pe care ni l-am dorit. Am jucat cu frică, a fost un meci greu pentru noi. În nici un caz Steaua nu va lua titlu, nu face faţă".

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Distrugerea jucatorilor - specialitatea casei

cu pieptul in fata si cu mintea goala (mediafax) Dacă săptămânile trecute ne-am ocupat de umilirea antrenorilor vezi articol si de frauda financiară făcută în club vezi articol, această mică trilogie ajunge la final, când vom face �