home
06-10-11

Un General intoarce obrazul

Iată parte din fapte:

Împăratul Belciug către Generalul Armatei Române:

În primăvara lui 2002: Tata Puiu e tra-la-la la cap.

În toamna lui 2002: Ştie toată lumea că e cam nebun.

L-am trecut deja pe lista duşmanilor!


În 2003: Puiu a luat bani pentru a convoca anumiti jucatori. Daca ma da in judecata, nu trebuie sa uite un lucru: ca in instanta trebuie sa jure cu mana pe Biblie ca spune adevarul. Nu stiu daca o sa aiba curajul sa spuna minciuni. Nu o sa ma dea in judecata. Daca pune mana pe Biblie si minte, cand eu stiu ca a luat, atunci inseamna ca s-a intors lumea cu josu-n sus si eu fac puscarie cu demnitate".

În noiembrie 2004: Tata Puiu nu poate sa faca faţa nici în politica, pentru ca nu are nimic în comun cu acest domeniu, dar nici în fotbalul modern, întrucît este depaşit.

În 2005: Tata Puiu să nu mai fie tare în gură, tata Puiu, că după aia se supără Doamne-Doamne şi-l prind paparazzi pe la amante... hehehehe.

În 2006: Caşchetă tata-Puiu n-are ce căuta la Steaua.

În 2008: Nu are Iordanescu cum sa colaboreze cu mine, pentru ca nu prea il ajuta mintea.

Eu îl iau in ras si cand il salut: «Ce faci băi Puiule, băi caşchetă?».

Cum sa fie el antrenor la mine? Sa-i dea Dumnezeu sanatate, dar el este labil psihic.

Eu il iau in bascalie, cum sa colaboreze el cu mine?

Ii facem statuie, ii facem si o caşchetă în cap, daca e nevoie.

A fost un simbol, sa ramana in inima suporterilor, dar el tot labil psihic este.

În 12 octombrie 2009, faţă în faţă, în direct: Io vreau să-l contrazic pe tata Puiu, a, pardon, să nu-i spun tata Puiu, bine, atunci pe domnul senator PDL-PSD, hehehe. Nenea Alecsandrescu a luat sute de mii şpagă de la Steaua, marele conducător Alecsandrescu. Dacă nu se duceau banii, Steaua trebuia să câştige campionatul în fiecare an.

Vezi de treaba ta, Puiule, vezi de treaba ta! Nu te mai face tu atât de deştept, vrei să comanzi pe banii mei. Da` de ce să nu spun adevărul despre voi băi nebunule!

În 2010: Iordănescu să-şi vadă de treaba lui şi să nu mai vorbească de Steaua. Mi-e prea milă de el şi de copiii lui, că altfel spuneam eu mai multe.

În 3 octombrie 2011: Nu vedeţi că tot mă dau bine pe lângă Iordănescu, îl pun pe Edi secund, toată ziua îi chem copii în lojă, îi iau în braţe, îi pup, că dacă-l am pe Iordănescu de partea mea, mi se rezolvă toate...

După toate astea, cel mai reprezentativ produs din istoria clubului Steaua Bucureşti, antrenor şi jucător legendar, Generalul Armatei Române a găsit de cuviinţă să răspundă într-un singur fel Împăratului Belciug: Nu face nimic! Şervim Patria!

Acestea au fost parte din fapte.

Kilometrul 36

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di