home
23-09-11

"Oameni care fac rau cand iubesc"

Oaia Circotecara a devenit filozoafa, dupa ce UEFA a amendat clubul Steaua cu 20.000 de euro, dupa "dubla" cu TSKA Sofia, din play-off-ul Ligii Europa, in felul urmator: 10.000 pentru ca suporterii de la Cluj i-au intimidat pe bulgari cu lasere si 10.000 pentru tortele aruncate pe pista de atletism a stadionului din Sofia de "pelagra societatii".

Sa remarcam impreuna cum toti cei 20.000 sunt pusi in carca "pelagrei", dar si cum Circotecara sustine ca ai' din tribune sunt buni doar de aplaudat, de bagat banu'-n buzunar patronulu'.

Ne bucuram ca O.C. ii apreciaza pe fanii de sub pod, cei care fac afaceri zdravene cu patronatu', intru sustinerea neconditionata a echipei. Cin' s-aseamana, sa dea Dumnezeu sa se si adune!

Behaie, Oitza:

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost doar amendă. Nu e nici un fel de problemă, plăteşte Gigi Becali. Gigi Becali e prost, pentru ce plătesc eu?! Sînt 20.000 de euro, să aducă banii cei care au comis incidentele. Problema e să nu mai facă, dă-i naibii de 20.000 de euro! Eram recidivişti, ne puteau suspenda terenul. În două meciuri acasă, cu Larnaca şi cu Maccabi Haifa tot mai încasăm 6-700.000 de euro pe puţin. Ei zic că iubesc echipa, dar nu înţeleg cum pot să facă rău. Sînt oameni care fac rău cînd iubesc, asta e!

Cu mine nu au ce să aibă, am eu vreun contract cu suporterii? Un om este proprietar la o societate, nu am nici o convenţie cu acei suporteri şi nu am nici o obligaţie. Nici ei faţă de mine, nici eu faţă de ei. Dacă au ceva cu mine, legea trebuie să aibă ceva cu ei. Nu am voie să trăiesc la mine în ţară? Să facă alte legi pentru suporteri în Codul Civil şi în Codul Penal dacă lor nu li se aplică aceleaşi legi. Nu există ordine în ţara asta, păi vezi în Anglia aşa ceva?! Numai prin lege se face ceva.

Nu comparaţi suporterii Stelei cu cei ai lui Dinamo, care au întrecut orice limită, ei fac război civil. Ar trebui arestaţi toţi şi să facă puşcărie. La noi s-au mai liniştit apele. Păi echipa e pe locul întâi şi tu vi să faci acte de huliganism. "Ţi" sunt suporteri adevăraţi, ei cântă şi îşi încurajează echipa tot timpul."


Stim ca Oaia Circotecara e un sensibil, pentru care sentimentu' primeaza:

"Dacă închiriezi stadionul jumate, mă costă 25-28 de mii de euro, la un meci de Liga Campionilor dacă îl închiriez pe tot mă costă 55.000 de euro. Arena din Ghencea, ca să o întreţin pentru un an mă costa două milioane de euro, aşa ca să joc pe naţional Arena şi să mă antrenez la Mogoşoaia mă costă un milion de euro, am redus costurile la jumate".

SUUUS PE MAYBAAACH! CU TOTZII SUUUS PE MAYBAAACH!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

AISSIn urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stel