home
22-09-11

STEAUA - Sanatatea Cluj / LIVE VIDEO

Detinatoarea Cupei Romaniei, Steaua, va juca astazi la Buzau, cu Sanatatea Cluj, in Saisprezecimile competitiei pe care a castigat-o de 21 de ori, de la ora 20:30, intr-un meci transmis in direct de ProTV.



ECHIPELE DE START:

STEAUA: Stanca - Emeghara, Martinovici, Iliev, V. Lupu - D. Popa, Bicfalvi, Prepeliţă, Fl. Costea - Rusescu, Nikolici. Rezerve: Cojocaru, Geraldo, M. Costea, Brandan, Tatu, Bourceanu, Nastasie

Sanatatea Cluj: Pîclişan - Miclăuş, Sg. Sos, Sărmăşan, Chiş, Al. Albu, Simioancă, Al. Gaşpar, S. Crişan, R. Rus, Ionel Ganea. Rezerve: A. Todoran, Hoca, D. Pop, Layis, Ghiorma, Nicula, Ghişa

~~~ ~~~ ~~~


Trofeul cucerit in luna mai in fata bataii de joc a ucrainienilor de la Vorskla Poltava nu ne poate face sa uitam ca, din 1999 incoa', baietii platiti dupa chefu' lu' Guitza Migel au fost eliminati de trei ori in "16"-imi, dintre care de doua ori in fata divizionarelor secunde Universitatea Cluj si Rapid II, de cinci ori in "optimi", o data in "sferturi" si de doua ori in semifinale.

Ba mai mult, cu exceptia sezonului trecut, parcursu' nostru in Cupa arata cam asa: in 2007/2008 - "optimi", in 2008/2009 - "16"-imi, in 2009/2010 - "optimi", deci... PUUUSHCHEA PE LIMBAAA!!!

Anu' trecut, in aceeasi faza a competitiei, elevii lui Edi Iordanescu (!) zdrobeau cu un rasunator 1-0 (Banelihno '63) o echipa aflata in mare forma (erau pe penultimul loc in seria a doua din esalonul secund), Gaz Metan CFR Craiova.

Prin urmare, nici cel mai inversunat "Sus pe Maybach"-ist nu poate spune ca n-are emotii la un astfel de meci. Rectificam: ei poate orice...

Cateva cuvinte despre adversara noastra: Sanatatea Cluj ocupa locul al cincilea in seria a VI-a a Ligii a III-a, dupa urmatoarele rezultate: 4-1 cu Unirea Ungheni (a), 1-1 cu Unirea Dej (d), 5-1 cu Ariesu Turda (a), 2-1 cu Gloria Bistrita II (a) si 1-2 cu Avantul Reghin (d), liderul seriei, cu cinci victorii din tot atatea etape.

Iata si parcursul lor in Cupa de pana acum: 3-1 cu Unirea Floresti (d), in turul al doilea, 2-1 cu Somesul Oar (d), in turul al treilea, 1-0 (a) cu FC Bihor Oradea, in turul al patrulea, si 5-1 (a) cu Ariesu Turda in turul al cincilea.

De mentionat ca Sanatatea Cluj nu se afla in premiera in Saisprezecimile Cupei Romaniei: in 2009 au fost batuti cu 7-0 de Politehnica Timisoara, in 2007 se calificau in "optimi" dupa ce invingeau UTA Arad cu 1-0, faza in care au fost eliminati de Dinamo, cu 4-0, intr-un meci in care au fost asezati pe teren de... Andrei Vochin.

Circul va continua si in acest an, dupa ce Ionel Ganea a semnat un contract "pe cel putin un meci" cu "Virusii Verzi" (bine ca nu s-au autodenumit "Anticorpii Negri"!). Probabil ca Gatuitoru' lu' Mudura asteapta urmatoarea adversara a Stelei din Cupa, sa joace si pentru ei... Deh: unii urasc anormalitatea de la clubul pe care il iubesc, altii adora la clubul preferat doar ura pentru rivali. Sanatatea fie cu ei!

Tehnicianul care a batut recordurile negative de inceput de sezon din ultimii opt ani - nu suntem Struli, si mentionam si halu' in care Oaia Circotecara, alaturi de Cartonu'-Ngenuncheat, au "manageriat" transferurile si situatia terenului propriu - ar putea incepe duelul de foc impotriva Virusilor (de tot felu') in urmatoarea formula (evident, magica!), cu mentiunea ca ar putea fi anumite probleme la asezarea pe teren a jucatorilor:

Stanca - Martinovici, Geraldo, Galamaz, Brandan - Rusescu, Bourceanu, Prepelita, Tanase - Tatu, M.Costea

Arbitri meciului vor fi: Florin Ghimbăşan - Constantin Cantemir, Bogdan Dragoş - Iulian Calin. Observatori: Tudor Constantinescu, Paul Cazan.

INTRATI PE FCSTEAUA.RO PENTRU LIVE VIDEO!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

AISSIn urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stel