home
20-09-11

Cum să devii un nimeni. Manual de celebritate

Autorul/autoarea (?) celebrului bestseller ”Cutia de carton”, revine în forță. În curând, la toate chioșcurile de ziare din/de la țară, noul său roman, ”Jurnalistul universal. Manual de perversitate feminină”, numai împreună cu revista de benzi desenate ”Kama Sutra”. Cadou, un ciubuc plus ghidul practic ”Cum să dai croșeu în gură și upercut la ficat”! Pentru bloguri și internete, noua apariție poate fi comandată și de pe site-urile ”piți-poanca.com” sau ”biciclista.org”.

De precizat că autorul/autoarea și-a câștigat în timp renumele de cea mai talentată practicantă a discursului oral din mass-media românească, datorită calităților sale oratorice de excepție. În plus, demnitatea și orgoliul său nemăsurat au adus-o/ l-au adus de nenumărate ori în atenția presei, cel mai șocant moment fiind acela când a decis să facă greva foamei într-o cutie de carton în fața stânei unui ”cioban opărit” din localitatea Pipera.

Din păcate, actuala versiune a Google Earth nu a putut identifica unde anume se găsește această Pipera („Pipera not found. What did you mean?”). S-ar părea însă că este un loc sfânt, unde se retrag la grătare cei mai culți și mai curați sufletește oameni din lume. Undeva în Babuinia Ecuatorială, lângă București, zic surse care-și păstrează anonimatul.

Revenim. Celebrul personaj, autor, printre alte mari capodopere, al lucrării de doctorat ”Cum stingi un trabuc cu limba”, este distins din naștere cu premiul Nobel pentru ”Cel mai bun”, categoria ”Nimeni nu mai e ca mine”, distincție asupra căreia deține monopolul absolut. Și incontestabil.

Fanii acestuia/acesteia au deosebita ocazie de a-i savura acuratețea discursului jurnalistic și veleitățile manageriale nemaiîntâlnite în emisiunea ”Fotbal județean”, în cursul săptămânii, pe EtnoTV. Pentru cei cu adevărat înrăiți, înregistrările emisiunilor pot fi ascultate și în FM, în weekend-uri, la Radio Antena Satelor.

Personalitate culturală de factură internațională, autorul/autoarea oferă fanilor săi din lumea largă, organizati de altfel în fanclubul ”Peluza Nord - cu inima și plămânul alături de steaua din tine”, autografe și sume simbolice, în fiecare sâmbătă și duminică în clubul LeidyGaga de la parterul Ateneului Român.

În timpul liber, marele gânditor/marea gânditoare studiază influențele Școlii Interlope în discursul clasic al peluzelor românești. Uneori chiar le compune ode. Alteori le dirijează sau le roagă să se potolească. Le roagă frumos.

Participă la diverse vernisaje, simpozioane, chermeze și botezuri în calitate de ”spărgător de nunți”. Profesionist. Asta dacă termină repede cursurile pe care le predă discipolilor săi, Josep Guardiola și Jose Mourinho.

După ce și-a închis blogul și contul de haifaiv din cauza isteriei provocate în rândul maselor, scriitorul/scriitoarea și-a creat cont pe Facebook, acolo unde există, din fericire, special creat, butonul ”Like”. Fără posibilitatea de revocare.

S-a înscris și pe Twitter, acolo unde i-a dat ”follow” aceluiași misterios ”cioban opărit” din Pipera.

Recent, și-a modificat locul de muncă din ”mână stângă„ în ”mână dreaptă cu puteri paranormale”. Conform datelor culese de pe același cont de Facebook, este ”într-o relație deschisă”, lucrează, încă, ”la cioban” și studiază ”în continuare” cartea de bucate ”Main Kampf”, un excelent manual de exterminare a fanclubului rival fanclubului său original, ”Peluza Sud - bagabonții pe urmele tale”.

Citate care îl/o inspiră: ”Mai bine o viață în genunchi, decât o moarte în picioare - Benito Mussolini”. Persoane care îl/o inspiră: ”Războinicul luminii”.

Printre activitățile demne de menționat, de remarcat este aceea de ”entertainer”. Într-o traducere aproximativă, ceva de genul ”întrețin atmosfera”.

Revenim cu amănunte imediat ce categoria ”Studii” se va updata cu noi distincții.

P.S. De reținut că personajul deține un record mondial inegalabil. Este primul „subaltern” din lume care nu are șef. Altfel spus, este „subaltern-șef”. Reprezentanții GuinessBook i-au dat ”Like” pe Facebook și i-au scris pe perete că așa ceva n-au mai văzut.

P.P.S. Și că îl iubesc.

ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATAT CU ÎNGRIJORARE. ORICE ASEMĂNARE CU FAPTE ȘI PERSONAJE REALE ESTE, DESIGUR, PUR ÎNTÂMPLĂTOARE

Băieții treabă nare, caterincă până moare

ultrash

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

AISSIn urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stel