home
17-09-11

Avancronica Steaua - Pandurii

Steaua Globetrotters își continuă turul de fortă în afara arenei care a consacrat-o, întorcându-se la Ploiești, pentru partida cu Pandurii Târgu Jiu. Înaintea meciului contând pentru etapa a 7 a din Liga 1, clasamentul o găsește pe Steaua pe poziția a 6 a, cu 10 puncte, golaveraj 10-7, în timp ce Pandurii se află pe locul 4, având 11 puncte și golaveraj 10-5.
Steaua este catalogată fiind echipa gazdă, nu a avut probleme în ultimii ani în fața echipei din Targu Jiu, când meciurile s-au disputat în Ghencea. În schimb, Steaua nu a mai reușit să învingă Pandurii pe Municipal, din iarna lui 2008, când incepuse returul și Steaua aducea cele trei puncte în urma unei lovituri de cap a lui Ovidiu Petre.
În 2006-2007, Steaua – Pandurii 1-0
În 2007-2008, Steaua – Pandurii 0-0
În 2008-2009, Steaua – Pandurii 1-0
În 2009-2010, Steaua – Pandurii 1-0
În 2010-2011, Steaua – Pandurii 2-0
Așadar Steaua pleacă drept mare favorită în fața Pandurilor, scorul de 1-0 fiind cel mai probabil și mai ales că echipa din Tg Jiu nu a marcat în Ghencea de pe vremea lui Ceausescu. Pentru Steaua, partida se anunță destul de dificilă, ținând cont de faptul că Pandurii devin din ce în ce mai puternici, în urma stabilității impuse acolo și prin prezența unuia dintre cei mai promițători antrenori, Petre Grigoraș.
Lipsa aportului publicului poate reprezenta o problemă pentru Steaua, numărul acestora la Ploiești pare în scădere față de primul meci disputat de acolo, în compania Universității Cluj.
Cum site-ul oficial al clubului doarme, meciul nu se va disputa Sâmbătă la ora 18:30 cum arată acolo, ci duminică, ora 19:00 pe Digi Sport 1 și Digisport HD.
Probabil Levi are de ales dintr-un 4-4-2 care ar arata așa.

Tătărușanu – Martinovici (Geraldo) Galamaz, Gardoș, Latovlevici – Tănase, Bourceanu, Brandan, Prepeliță – Tatu, M. Costea.

Sau un 4-3-3:

Tătărușanu – Martinovici (Geraldo) Galamaz, Gardoș, Brandan – Tănase, Bourceanu, Prepeliță – Tatu, M. Costea, Fl. Costea.

De partea cealaltă, principalul pericol al Pandurilor pare ex-dinamovistul Lemnaru, dar și Jaka Stromajer. Este foarte interesant dacă Chiricheș urmează să joace sau Grigoraș nu o să îl utilizeze, ținând cont că acesta urmează să ajungă la Steaua.

Echipa probabilă a Pandurilor poate arăta așa:
Mingote – Viera, Pintilii, Rada, Cardoso – Băcilă, Voiculeț, Cristea, Brata- Stromajer, Lemnaru.

Partida urmează să fie condusă la centru de către nimeni, conform site-ului http://www.frf-cca.ro/ , însă cu ajutorul adresei de web a clubului din Tărgu Jiu, am aflat că totuși vom avea o brigadă de arbitri condusă de Istvan Kovacs, ajutat de Ionuț Babadac și Florin Păunescu.

fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

AISSIn urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stel