28-08-11

Avancronica Steaua - FCM Tg Mures

In aceasta seara, pe stadionul Astra din Ploiesti, Steaua va primi in calitate de gazda, vizita formatiei targ-muresene FCM.

Meciul este programat pentru ora 22:00 si va fi condus de urmatoarea brigada de arbitri:

A: Coltescu Sebastian (Craiova - Dolj)
A1: Ghinguleac Adrian Radu (Bucuresti - Bucuresti)
A2: Stroe Gabriel Sabin (Pitesti - Argeş)
R: Ivan Ionel (Braila - Braila)

Proaspata calificata in grupele Ligii europa, Steaua, are prima sansa. Jocul ei bun si strategia folosita de Roni Levi, precum si faptul ca vom fi gazde ale acestui meci nu ar trebui sa ne duca nico secunda cu gandul ca Steaua poate avea probleme.

FCM Tg Mures e o echipa mica inca, care are ca obiectiv ramanerea in prima Liga, dar sa nu uitam ca uneori geniul lui Nelutu Sabau a facut minuni in anumite imprejurari si cu anumite echipe prea sigure de superioritatea lor. In niciun caz nu ne putem gandi la Steaua, care are un antrenor foarte serios care va sti sa-si motiveze echipa pentru o victorie sigura.

Primul 11 al Stelei va fi probabil urmatorul:

Tatarusanu - Nicolita, Galamaz, Iliev, Latovlevici - Prepelita, Bourceanu, Brandan, Tanase - Tatu, M. Costea.

Uram succes ros-albastrilor! FORZA Steaua!

fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

AISSIn urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stel