25-08-11

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

In urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti doreste sa aduca in atentia opiniei publice urmatoarele:

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti nu a efectuat deplasarea la Sofia, cu ocazia acestui meci. De altfel, AISS nu a organizat deplasari pe stadioanele pe care Steaua si-a disputat meciurile considerate pe teren propriu.

Insistam asupra faptului ca AISS nu este o grupare ultra, ci este o asociatie care reuneste suporteri uniti de anumite idealuri comune, nu de locul ocupat pe stadion, ori de orasul de resedinta. Astfel, AISS nu a realizat niciodata bannere, ori alte materiale specifice miscarii ultra.

Dorim, de asemenea, sa subliniam faptul ca nu am participat la intalnirile din ultima perioada dintre conducerea clubului si reprezentantii suporterilor, deoarece AISS doreste sa se delimiteze cat mai clar de o conducere care nu are nimic in comun cu spiritul sportivilor si conducatorilor care au cladit impresionanta istorie ros-albastra.

De asemenea, AISS isi rezerva dreptul de a-l actiona in justitie pe finantatorul echipei de fotbal Steaua, intrucat nu este prima data cand acesta incita la violenta. Mai mult, AISS isi exprima consternarea nu numai ca un conducator al unui club spera ca suporterii echipei sale sa fie batuti de fanii unei alte echipe, dar si ca un europarlamentar roman isi exprima public dorinta ca cetatenii romani sa fie tratati astfel in strainatate.

Nu in ultimul rand, AISS isi exprima speranta ca principalele personaje din conducerea clubului sa inceteze cu declaratiile iresponsabile de dezbinare a suporterilor Stelei, cu scopul clar de a denigra imaginea unicei persoane juridice care are ca scop declarat apararea idealurilor care au cladit cel mai de succes club de fotbal din Romania: sportivitate, cinste, onoare, corectitudine, demnitate, profesionalism, competitivitate, dorinta de performanta.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti,

25 august 2011

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

AISSIn urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stel