16-08-11

Adevaratul Rege

In fiecare zi sunt atacat pentru ca, se spune, ura mea pentru Gigi Becali e mai mare decat iubirea pentru Steaua. Si nu inteleg de ce. Nu ca ar fi adevarat dar ce legatura au cele doua?

Din pacate, astea sunt doar scuze. Sunt scuzele folosite de stelistii lenesi si confuzi, stelistii pentru care Steaua e doar o imagine, si aia foarte neclara, o imagine care se opreste la tricou si care, oricat s-ar uita, oricat s-ar chinui, nu poate sa treaca de materialul vopsit in rosu si albastru.

Steaua castiga meciuri. O noutate in debutul de sezon. O noutate pentru ca de foarte multa vreme nu s-a mai intamplat asa. Steaua castiga meciuri, da goluri si transferurile par a fi bune. Spun par pentru ca, oricat ai fi de visator si aiurit, nu poti sa spui despre un jucator ca sigur e bun dupa doar 3-4 meciuri. Imaginea asta neclara a inceputului de sezon a reusit sa distraga atentia multora, facandu-i sa uite de tabloul intreg al erei Becali.

Abandonarea Stadionului Ghencea e doar ultima lopata de noroi pe care Gigi Becali a aruncat-o peste numele Stelei. Povestea cu chiria mare e doar o poveste. Clubul a incasat in sezonul trecut din bilete destul cat sa poata achita chiria pe mai bine de un an. Asadar mutarea echipei este inacceptabila. Cu toate astea multi au acceptat-o.
La Constanta oamenii n-au zis nimic, au stat si au privit ca niste spectatori, iar asta e deja pe placul lui Gigi Becali, omul despre care toti acei spectatori zic ca nu il suporta. Si asta nu ar fi cel mai rau. La Ploiesti, oamenii au sarit sa faca poze cu omul care distruge Steaua in fiecare zi.

Poate ca e gresit sa vezi totul doar in alb si negru dar, atunci cand nu exista, e foarte greu sa vezi griul. De ce ai face poze cu Becali?! De ce ai vrea sa dai mana cu el?! De ce ai vrea sa ii strigi numele?! E normal ca un suporter stelist sa faca asta? Cu siguranta nu.

"Voi nu sunteti stelisti. Voi il urati pe Becali mai mult decat iubiti Steaua!"

Nu ai cum sa iubesti Steaua si sa nu-l urasti pe Becali. Cu cat iubesti Steaua mai mult, cu atat il urasti mai mult.

A fost destul ca Steaua sa faca un egal cu Vointa Sibiu si doua victorii cu "U" Cluj si Dacia Mioveni si totul a fost iertat. Tot raul facut de Becali a disparut. Dupa doar 2 victorii si un egal rusinos - ar zice unii.

Daca eu il urasc pe Becali mai mult decat iubesc Steaua, nu cumva acesti oameni il iubesc pe Becali mai mult decat iubesc Steaua?

Stelisti confuzi, faceti diferenta intre un fost puscarias si Steaua! Steaua nu inseamna doua victorii si un egal. Si cu siguranta Steaua nu inseamna Becali.
Vreti ca echipa sa fie incurajata, sa castige titluri?

Steaua inseamna mai mult decat o echipa, decat victorii sau titluri, decat un singur om sau chiar mai multi.

Stelisti! STELISTI!

Ce stiu Becali si oamenii lui despre Steaua? Ce stiu ei despre istoria Stelei sau despre legendele ei? Chiar si mentalitatea, ideile si spiritul le sunt incompatibile cu ceea ce inseamna Steaua.

Vorbim despre o adunatura de interlopi, labagisti, mizerii, trisori, pilosi si nesimtiti. Becali a vrut sa schimbe numele si stema Stelei(ar fi facut-o daca brandul nu era atat de puternic), si-a batut joc de ea, a mutat-o din Ghencea! Cu el vreti sa va faceti poze? Pe el vreti sa il aplaudati? La astia va-nchinati voi? La Steaua Crestina, cu 8 colturi, de la Ploiesti, Cluj sau Constanta? Treziti-va!

In Ghencea si doar in Ghencea traieste singurul rege in fata caruia am eu de gand sa-ndoi genunchiul: STEAUA BUCURESTI!



Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, dacahttps://fcsteaua.roe lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di