16-08-11

Evenimentul Zilei, la cheremu' Peluzei Sud! - 16 august

Una dintre marile drame ale societatii romanesti este faptul ca mass-media rareori reflecta realitatea corect.

De exemplu, Octavian Cojocaru al "Bulinei Rosii" a facut ieri o cronica tampita (adica a la fzr.ro) a meciului Steaua - Universitatea Cluj. Astazi, acelasi individ semneaza un articol scris, parca, de cel mai sincer opozant al lui Guie, intitulat "Becali nu vrea galeria alături de Steaua la meciul cu ŢSKA":

~~~ ~~~ ~~~


Patronul "roş-albaştrilor" face orice ca să scape de contestatari. Biletele pentru meciul de joi cu bulgarii se vor comercializa doar la ghişeele de la stadionul "Constantin Rădulescu" din Cluj.

Gigi Becali continuă să-şi bată joc de suporterii Stelei după cum îl taie ca pul şi nimeni din conducerea clubului nu are tupeul să-şi contrazică stăpânul şi să spună stop acestor decizii aberante. În timp ce toate echipele cu pretenţii din lume au implementat tot felul de strategii prin care să atragă fanii la stadion, fostul oier nu ştie cum să scape de galerie.

Crede că galeria distruge echipa

Motivaţia oferită de fostul cioban este halucinantă: galeria distruge echipa! "Mie îmi place ca suporterii să se manifeste ca în Anglia. Îmi place să cânte galeria, normal. Dar când am pierdut campionatul în lupta cu CFR Cluj (n.r. - în 2008), l-am pierdut din cauza suporterilor. Nu mă interesează că galeria nu va face deplasarea la Cluj. Eu chiar îi rog, dacă iubesc echipa, să stea acasă în faţa televizorului şi să lase echipa în pace, să nu o distrugă. Când iubeşti pe cineva, îi eşti aproape, nu încerci să îl distrugi", a spus Becali.

Discursul acesta n-a fost o simplă "aroganţă" a patronului. Subordonaţii lui Becali au găsit o cale să-i împiedice pe fanii din Bucureşti să vină la stadionul din Gruia: biletele se vor comercializa doar la casele de bilete ale arenei "Doctor Constantin Rădulescu". Mai mult, Steaua a renunţat din acest an la vânzarea on-line a tichetelor.

MM ignoră "inima echipei"

Gigi Becali a pus Steaua pe drumuri în acest an, plimbând-o fără nicio noimă pe diverse stadioane din ţară, pentru a scăpa de furia contestatarilor din Bucureşti. Fostul oier îi preferă pe extaziaţii "free-gigişti" din provincie care încă mai gustă răcnetele sale isterice - "tiki-taka Barcelonaaa" - şi îl aplaudă frenetic când se urcă pe maşină. Mihai Stoica, managerul general al clubului, care spunea că are o legătură specială cu fanii Stelei, n-a ridicat un deget pentru a îndrepta ultima aberaţie a lui Becali.

"Nu mă interesează că galeria nu va merge la Cluj. Eu chiar îi rog, dacă iubesc echipa, să stea acasă, în faţa televizorului, şi să lase echipa în pace. Când iubeşti pe cineva, îi eşti aproape, nu încerci să-l distrugi" - Ala

ANTECEDENTE


Fanii au adus milioane, dar au fost interzişi şi jigniţi

Războiul lui Gigi Becali cu fanii Stelei durează deja de aproape patru ani. Fricţiuni minore au mai fost, dar galeria, în special aripa dură de la Peluza Sud, a iniţiat un protest de amploare din toamna anului 2007, după ce "Regele" Gică Hagi a fost umilit de fostul oier. Sătui de promisiunile deşarte (de ani buni Gigi se laudă că face o echipă ca Barcelona), de schimbările dese de antrenori şi de jucători, de lipsa performanţelor şi de jignirea legendelor clubului, fanii l-au contestat fără întrerupere pe fostul cioban.

I-a intimidat prin acţiuni la limita legii

Gigi a răspuns cum s-a priceput mai bine: i-a jignit constant şi a încercat să-i intimideze prin acţiuni la limita legii. În toamna anului 2009, Becali a decis să-i interzică la grămadă pe toţi suporterii de la Peluza Sud care-şi plătiseră abonamente, deşi printre ei se numărau şi pensionari!

Mai mult, fanii care au băgat mâna în buzunar ca să însoţească echipa în meciurile din deplasare din cupele europene cu Twente Enschede şi cu Fenerbahce n-au primit bilete şi au fost lăsaţi la porţile arenelor după ce cluburile gazdă au fost minţite că fanii vor provoca ravagii.

Gigi Becali, saltimbancul care oferă spectacole groteşti zi de zi, i-a numit pe suporteri "drogaţi" şi "huligani", deşi aceştia au contribuit substanţial la bugetul clubului. Numai din vânzarea de bilete la meciurile din cupele europene, Steaua a câştigat milioane de euro. Aceiaşi suporteri pe care Gigi îi invită acum să stea în faţa televizorului au cumpărat produse promoţionale cu însemnele clubului de alte câteva milioane de euro. Însă, incredibil, Steaua şi-a desfiinţat recent departamentul de marketing.

~~~ ~~~ ~~~


De mentionat si ca Evenimentul Zilei, in general, si Octavian Cojocaru in special, au in spate ani grei de lupta contra clanului Becali, printre altele. Reamintim, de pilda, ca aceasta publicatie a fost prima care au publicat dovezi clare ca simbolul grobianismului din Romania a platit oameni "sa-i fie alaturi" la procesul cu "ciorditorii de Mercedes".

Cu atat mai putin este de inteles atitudinea infantila fata de unele... "detalii" ale problemei.

Evident ca EvZ nu are cum sa fie la cheremul Peluzei Sud! Este doar un exemplu de titlu care poate aduce clickuri pe moment, insa care poate face mult rau pe termen lung. Mai ales ca Peluza Sud a devenit un simbol al "Generatiei Contra", desi lucrurile sunt ceva mai complicate in realitate...

Tot despre suporteri se scrie si in ProSport, dar mult mai obiectiv. Adica e prezentata oaia de vedere a Aluia, replica lui Gigi al II-lea - "N-ai cum să te simţi bine fără galerie. Sper doar ca rezultatele din campionat şi din cupele europene să îi convingă să vină iar la stadion. Steaua va fi iar o echipă întreagă atunci când galeria va fi alături de noi" si un titlu prea inapt pentru a fi reprodus.

Ramanem la categoria inapti si-i dam cuvantu' unuia dintre vicepresedinti, Florin Caramavrov:

~~~ ~~~ ~~~


Duminică seara, fapt unic în istoria televiziunilor de sport în ultimii cinci ani: Gigi Becali nu a fost sunat după meciul Stelei de niciunul dintre producătorii emisiunilor care se derulau după meciul Stelei cu "U" Cluj! Reporterul ProSport Costin Negraru îi dă un telefon lui Becali, dar primeşte un răspuns ferm: "Nu vorbesc cu ziarele! Aştept să mă sune televiziunile".

Dau pe Sport.ro, dar aici Filoti vorbeşte cu Dragomir, e drept, pe imaginile cu Gigi căţărat pe maşină la stadionul Astrei. "Gigiiiiii Beeeeecali!", scandează suporterii din Ploieşti după meciul ciudat cu "U" Cluj, în care echipa lui Ionuţ Badea n-a mai avut niciun şut spre poartă în ultimele 15 minute, la 2-1, când trebuia să forţeze egalarea!

Mut pe Digi Sport. Vali Moraru a renunţat o perioadă la "mormanul de audienţă" după ce i-a închis telefonul în nas lui Becali, acum două săptămâni. Da, s-a întâmplat şi asta, n-o să vă vină să credeţi! Becali îl certa pe Moraru pentru opiniile anti-Steaua ale celor doi comentatori ai meciului cu Mioveni, iar realizatorul a spus stop! Ăsta da curaj!

Mai aveam o şansă să-i aud consideraţiile tehnico-tactico-filozofice ale lui Gigi! Comut pe Gsp tv, dar "nea Ovidiu" citeşte clasamentul Ligii I: "Pe locul 16, Concordia Chiajna, un punct! Pe locul 17…" Şi, oricum, Ioaniţoaia nu-l bagă niciodată în seamă pe Becali. Deci aici e clar!

Până la urmă, n-am avut noroc: Gigi n-a mai fost sunat duminică seara! Nea Sandu, vecinul meu de la bloc, mă întreba săptămâna trecută de ce-l băgăm mereu pe Gigi Becali la televizor. Ei, uite că duminică seara nu l-am mai băgat! Şi, contrar aşteptărilor, n-a venit sfârşitul lumii!

~~~ ~~~ ~~~


Sa discutam si despre fotbal.

ProSportul publica o statistica referitoare la eficienta liniei de atac a Stelei din ultimii zece ani, cu mentiunea ca "2 milioane de euro au costat atacanţii Stelei din această vară: Tatu, Rusescu, M. Costea, F. Costea şi Nikolic:"



Ca sa nu se lase mai prejos(nic), Gazeta Sporturilor prevede o lupta intre Steaua si Dinamo pentru campionat, cu un titlu de pe care mai lipseau micii/fripturica: "S-a reaprins focul!"

~~~ ~~~ ~~~


Din sezonul 2004-2005, n-a mai existat un duel direct pentru campionat între cele mai titrate echipe din fotbalul românesc.

Steaua fără titlu din vara lui 2006. Dinamo fără titlu din vara lui 2007. Fotbalul românesc fără o bătălie Steaua-Dinamo pentru cîştigarea campionatului din sezonul 2004-2005, cînd Steaua a terminat cu un singur punct peste rivala din Ştefan cel Mare.

Acum, după 3 etape, cele mai titrate echipe din România s-au urcat pe primele două locuri şi anunţă din nou o luptă directă pentru supremaţie. Sînt neînvinse, au marcat împreună nu mai puţin de 15 goluri, au primit doar două şi au toate argumentele pentru a crea o bătălie pentru titlu asemănătoare cu majoritatea sezoanelor începînd de la începutul anilor '50 pînă acum 7 ani.

Cum au ajuns Steaua şi Dinamo ca doar după 3 runde să dea uitării sezonul precedent, unul de coşmar pentru ambele echipe? Prin strategii total opuse, începînd de la banii investiţi pînă la achiziţii şi continuînd cu alegerea antrenorului.

FINANCIAR

Steaua: cheltuieli mari / Dinamo: cheltuieli minime

Roş-albaştrii parcurg unul dintre cele mai scumpe sezoane din istoria clubului. Plătesc din nou salarii foarte mari, după doi-trei ani în care impuseseră un plafon maxim de 120.000 de euro anual pentru un fotbalist. Mai ales jucătorii luaţi liberi, precum Florin Costea, Prepeliţă şi Tatu, au ridicat bugetul salarial, după ce au primit şi sume consistente la semnarea contractelor.

Rivalii lor au procedat invers, au scăzut cît au putut investiţiile şi au preferat să-l trimită pe golgeterul Liviu Ganea la echipa a doua, atunci cînd acesta a solicitat un salariu prea mare.

LOTUL

Steaua: 10 plecări şi 10 transferuri scumpe / Dinamo: 9 plecări, 7 reveniri plus un transfer, toate gratis

Imaginaţia suporterilor "militarilor" a fost reaprinsă în vara asta cu transferuri spectaculoase. Fraţii Costea, Prepeliţă, Bourceanu şi Gabi Matei erau printre cei mai curtaţi şi mai bine cotaţi fotbalişti din România şi au ajuns cu toţii la Steaua.

În schimb, dinamoviştii au privit trişti campania de transferuri a clubului favorit. Doar reveniri, ca Pulhac şi Marius Niculae, şi o singură achiziţie adevărată, Dorel Stoica. Şi el a fost luat gratis, deci "cîinii" n-au cheltuit nimic în vara asta.

BANCA TEHNICĂ

Steaua: antrenor scump, străin şi cu nume / Dinamo: antrenor ieftin, de la echipa secundă

Fost campion de trei ori în Israel, Levy a lăsat-o pe Beitar Ierusalim şi a acceptat propunerea din Ghencea pentru un salariu de peste 12.000 de euro anual.

Dinamo a şocat cînd a anunţat noul antrenor fără să fi negociat cu nimeni. L-a numit pe Ciobotariu, de la "satelit", adică omologul lui Leo Strizu, "principalul" de la Steaua II. Ciobi e tehnicianul cel mai prost plătit din prima ligă.

57% din puncte a cîştigat Levy ca antrenor în cele 24 de meciuri ale sale în Liga 1

30% din puncte a cîştigat Ciobotariu ca antrenor în cele 33 de meciuri ale sale în Liga 1



Startul bun al "granzilor" a fost reuşit împotriva relaţiei pe care cele două cluburi o au cu propriii fani. Nici Steaua, nici Dinamo n-au jucat vreun meci în Ghencea, respectiv în Ştefan cel Mare cu spectatori în campionat. Amîndouă au fost exilate de conflictul cu Ministerul Apărării, în cazul roş-albaştrilor, sau de suspendarea arenei, în situaţia roş-albilor.

Duelul direct va fi pe 3 decembrie

Suporterii celor două mari echipe mai au de aşteptat pînă la confruntarea directă. Va fi abia în penultima etapă a turului, programată pe 3 decembrie, pe terenul lui Dinamo. În sezonul trecut, "cîinii" au cîştigat ambele partide, 2-1 în Ştefan cel Mare şi 1-0 în Ghencea, însă Steaua a cîştigat finala Cupei României disputată în faţa roş-albilor, scor 2-1.

Bătălia golgeterilor: 6-6

Dacă Dinamo şi Steaua împart primele două locuri se datorează în mare măsură compartimentului ofensiv, acolo unde ambele propun nume extrem de importante în topul golgeterilor. De la "cîini", Niculae are deja 4 goluri, iar Dănciulescu două, în timp ce la Steaua, trei atacanţi au cîte două: Mihai Costea, Tatu şi Rusescu.

Şi arbitrii sînt de partea lor

Dinamo şi Steaua nu numai că n-au avut probleme de arbitraj în debutul sezonului, dar au şi beneficiat de pe urma erorilor acestora. Dinamo a avut numai meciuri dubioase din acest punct de vedere: în prima etapă, cu Tg. Mureş, a marcat un gol validat de asistent, dar nici măcar reluările TV n-au demonstrat că a fost gol, în a doua etapă, la Mediaş, Colţescu a eliminat eronat un jucător al Gazului încă din prima repriză, iar cu Pandurii, Dinamo a beneficiat de două penalty-uri în mod gratuit. Pro-Steaua s-a greşit în meciul cu U Cluj, cînd li s-a refuzat ardelenilor un penalty la 1-0.

41 de campionate dintre cele 93 disputate pînă acum au fost cîştigate de Steaua (23) şi Dinamo (18), ceea ce reprezintă 44 la sută din totalul ediţiilor de prima ligă

COMPARAŢIE FINANCIARĂ


Steaua - Parametru - Dinamo
3.500.000 - transferuri - 0
150.000 - salariul antrenorului (anual) - 60.000
320.000 (Geraldo) - cel mai mare salariu (anual) - 170.000 (Niculae)

* sumele sînt exprimate în euro

Dinamo e peste Steaua şi la cifre


General

Dinamo - Parametru - Steaua
806 - acţiuni - 813
77,2% - acţiuni reuşite - 72,8%
169 - dueluri - 197
55,3% - dueluri cîştigate - 48,7%

Ofensivă

Dinamo - Parametru - Steaua
17 - şuturi la poartă - 11,7
6,7 - şuturi pe poartă - 5,3
6,3 - cornere - 4,3
81 - atacuri - 95
7,7 - ocazii - 5

Defensivă

Dinamo - Parametru - Steaua
12 - şuturi la poartă adversari - 11,3
4,7 - şuturi pe poartă adversari - 5,3
4,3 - cornere adversari - 1,7
84,3 - atacuri adversari - 82,7
2,3 - ocazii adversari - 2,7

~~~ ~~~ ~~~


Tot Gazeta Sporturilor ii arata obrazul lui Gigi al II-lea, dar acesta insista sa afirme ca nu e nimic acolo. Cata dreptate au ambele parti...

Pe scurt, cica statisticile de la firma aia ale carei baze au fost puse de Mircea Lucescu spun ca preferatul lui Cartonel Genunchera, Stefan Nikolici, ala pe care Verticalu' nu l-a vrut, a avut 25 de acţiuni în 16 minute jucate, dintre care 15 au fost acţiuni utile. De asemenea, "vîrful de 21 de ani a fost implicat în 13 dueluri în cele 16 minute pe care le-a prins pe teren şi a cîştigat numai 4 dintre ele! Deci 31 la sută adjudecate, cel mai prost procent al unui stelist în partida cu U Cluj! Doar brazilianul Tatu a mai înregistrat un procent la fel de prost."

Maimuta-nebuna, turbata la gratii: "Nikolici şi Rusescu au lucrat împreună golul pe care l-a marcat Raul, de la muntenegrean a plecat acţiunea" si "L-am urmărit atent pe Nikolici şi n-a pierdut nici un duel. Nu ne mai trebuie Junior Moraes, ne-am găsit atacantul!".

In urma a nu se stie cate meciuri vazute, Gazeta Sporturilor a facut totusi un profil aproape complet al adversarilor din Liga Europa:

~~~ ~~~ ~~~


După Supercupa Bulgariei şi două victorii în campionat, ŢSKA Sofia se dezvăluie ca o echipă în creştere, spectaculoasă şi percutantă în ofensivă, dar rigidă şi vulnerabilă în apărare.

ŢSKA Sofia se va prezenta joi la Cluj, pentru meciul cu Steaua din Europa League, după ce a cîştigat Supercupa Bulgariei (3-1 cu Litex) şi un debut perfect în campionat (2-1 cu Lokomotiv Sofia şi 1-0 cu Cernomorets Burgas).

Jumătate din golurile bulgarilor din acest sezon, trei, au fost marcate de Ianis Zicu, un element de creaţie esenţial pentru ŢSKA, dar şi un atacant eficient în sistemul 4-2-3-1 pe care îl foloseşte antrenorul Radukanov, unde românul joacă deseori rolul de vîrf!

Portar algerian, de linia porţii

Deşi în Supercupă poarta bulgarilor a fost apărată de Karadzhov, un goalkeeper de 22 de ani cu 36 de apariţii în ultimele trei sezoane, împrumutul lui M'Bolhi de la Krilia Sovietov pare să fi decis postul de titular. Portarul algerian crescut de Marseille e redutabil la capitolul reflexe şi plasament, dar iese foarte rar pe centrări, deşi are 1.90 m, şi are probleme şi la prinderea baloanelor.

Pîine de mîncat pe flancuri

Apărarea e punctul nevralgic la ŢSKA. În banda dreaptă, Bandalovski, care a jucat şi în amicalul Bulgariei cu Belarus (0-1) din 10 august, vine după trei luni de pauză din cauza unei accidentări, iar în partidele cu Lokomotiv şi Chernomorets a jucat lent, cu foarte puţine urcări ofensive şi dese greşeli de preluare. Rezerva lui, Galchev, are doar 21 de ani şi foarte puţine meciuri în picioare, iar Vidanov, trecut şi pe la Rapid, nu a prins decît 35 de minute în trei partide. Flancul stîng va fi acoperit de Trifonov, fundaş de 26 de ani foarte tehnic şi cu şarje ofensive periculoase, dar care în a doua repriză a părut epuizat atît cu Litex cît şi în ultima partidă. Brazilianul Ademar, 30 ani, adus în această vară de la Chernomore şi încercat titular doar cu Lokomotiv, se repliază foarte greu şi poate fi depăşit uşor în duelurile unu contra unu.

Fundaşi masivi, dar statici

Cuplul de stoperi Stoyanov-Popov a fost folosit de Radukanov în toate partidele de pînă acum iar cei doi fotbalişti au fost chemaţi şi de Matthaus pentru amicalul cu Belarus. Ambii sînt foarte buni la jocul aerian şi urcă la toate fazele fixe din atac ale bulgarilor, se coordonează bine în defensivă dar sînt greoi şi anihilaţi deseori de pasele filtrante. Faultează cînd sînt depăşiţi în viteză şi sînt slab susţinuţi de închizători.

Singura soluţie de rezervă în centrul apărării era folosirea lui Vidanov, reprofilat din fundaş dreapta, astfel că ŢSKA l-a transferat zilele trecute pe Halilovic, un sloven de 25 de ani care a jucat sezonul trecut la Willem, în Olanda, cu care a retrogradat.

Centru experimentat

Yanchev, căpitanul lui ŢSKA la 35 de ani, şi Galchev, recent convocat la "naţională" la 27 de ani, formează cuplul de închizători folosit în toate cele trei partide disputate pînă acum. Primul e un mijlocaş box-to-box, controlează bine mingea şi coordonează tot jocul defensiv la ŢSKA, însă nu rezistă fizic la acelaşi nivel timp de 90 de minute şi are probleme în acoperirea zonei după ce se aventurează în benzile terenului. Galchev are un şut redutabil, urcă eficient în spatele lui Zicu sau Platini şi acoperă spaţiile lăsate libere de aceştia. Punctul slab constă în apetitul ofensiv exagerat, de multe ori fundaşii centrali rămînînd fără sprijin din linia mediană.

Tehnică în ritm lent

Atacul lui ŢSKA este punctul forte al bulgarilor: în 4-2-3-1, pe foaie Nelson joacă în banda dreaptă, Zicu în centru, Delev în stînga, iar Platini e vîrf. Numai că Radukanov construieşte tactic considerînd esenţială mobilitatea, astfel că toţi cei patru schimbă permanent locurile. Deficitar e doar ritmul, driblingurile deseori în exces rupînd cursivitatea atacurilor, iar Platini şi Zicu ţinînd de balon deseori peste timpul necesar.

Platini, atacant brazilian de 1,87 metri, e foarte tehnic în ciuda staturii impunătoare, protejează perfect mingea şi joacă deseori din devieri, motiv pentru care coboară ca mijlocaş ofensiv lăsîndu-i prim-planul lui Zicu. Românul, foarte creativ şi tehnic, de multe ori însă lent şi cu o posesie prelungită care rupe ritmul ofensiv al echipei, are execuţii imprevizibile şi coboară deseori şi în banda dreaptă, în locul lui Delev.

Delev, inamicul numărul unu

Spas Delev, la 21 de ani, este cel mai periculos jucător al lui ŢSKA: extremă de 1.70, cu ţîşniri fulminante din flanc, tehnic şi deseori apărut în faţa porţii, bulgarul seamănă cu Torje doar că e mult mai eficient: 3 goluri din cele 6 ale lui ŢSKA în acest sezon, la fel ca Zicu! Spre deosebire de românul de la ŢSKA, Delev e cel care dă ritmul atacurilor şi susţine prin schimbările de direcţie mobilitatea ofensivă.

Exceptîndu-l poate pe Nelson, un olandez cu o viteză bună dar care dispare perioade lungi din jocul echipei şi care pierde duelurile fizice foarte uşor, atacanţii lui ŢSKA pot pune mari probleme. Kostov (19 ani) şi slovenul Zivec (20 ani) sînt soluţiile de avarie pentru ofensiva bulgarilor.

~~~ ~~~ ~~~


Si, pentru ca nu putem incheia decat intr-o nota optimista, sa-i dam cuvantul lui Mircea Lucescu al presei, Andrei Vochin:

~~~ ~~~ ~~~


Mai importante decît cele 3 puncte sînt zilele de linişte, tot 3 la număr, pe care Ronny Levy le-a cîştigat pe vălurita arenă a Astrei, răgaz pînă la turul cu ŢSKA Sofia. Nespectaculoasă, dar muncitoare, organizată defensiv, dar confuză în atac, Steaua a lămurit soarta partidei cu Universitatea Cluj dintr-un aut şi un şut de clasă. Pragmatism, conform DEX. În rest, multă transpiraţie îmbibată în tricourile unor băieţi care au acceptat lupta, poate chiar şi umilinţa, pentru ca la sfîrşit să culeagă aplauzele.

Conştientă că avea în faţă un adversar căruia îi place mingea şi cultivă posesia, Steaua a făcut un bun joc de apărare, cu presing organizat în zonele laterale ale terenului, cu agresivitate în centru şi echipă scurtă. Puşi pe treabă, de la Costea şi pînă la Latovlevici, roş-albaştrii au muncit şi cu cap. Au fost atenţi în ultimii 30 de metri, astfel încît nu i-au oferit nici o lovitură liberă lui Claudiu Niculescu, şi speculativi la poarta cealaltă, acolo unde somnul lui Achim la acel aut a fost fructificat de Latovlevici, Tănase şi transformat în gol de Costea.

E adevărat, Steaua a avut noroc în primul sfert de oră, atunci cînd Tony a avut de trei ori şansa deschiderii scorului. A avut şi emoţii, în ultimul sfert de oră, după ce Pele a speculat letargia lui Tătăruşanu, stabilopod la o centrare de vreo 50 de metri. Dar a strîns din dinţi, şi-a asumat condiţia de echipă în formare şi a cîştigat. Puncte şi timp.

~~~ ~~~ ~~~


FCSteaua.ro va anunta prin prezenta ca va depune eforturi sustinute pentru ca muncitorii de la Evenimentul Zilei sa se ocupe de toata presa sportiva de la noi din tara! Sunt fratii nostri, doar...

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di