14-08-11

Nila si Raul au rapus Clujul la Ploiesti

Steaua a castigat al doilea meci consecutiv in Liga 1 dupa ce a trecut cu scorul de 2-1 de Universitatea Cluj. Mihai "Nila" Costea si Raul "Pufulete" Rusescu au marcat pentru noi, in timp ce Tatarusanu, eroul Romaniei din Brazilia, a avut onoarea sa incaseze o boaba de la anonimul Pele.

Dupa cateva prime minute destul de bune de joc, cu un presing avansat si agresiv, "U"-istii au replicat cu 3 ocazii mari, una dintre ele fiind o bara la care "Cipri" a ramas spectator, ale africanului Tony, cel mai bun fotbalist al clujenilor.

Steaua a deschis scorul la chiar prima sansa reala la poarta adversa, Costea cel mic marcand din a doua incercare in poarta lui Popa.

In repriza secunda, dupa un autogol ca si facut al lui Galamaz, dupa o mare ocazie a lui Iliev si un penalti neacordat pentru "U" la faultul lui Bourceanu asupra lui Cristea, Raul Rusescu a inscris pentru 2-0 cu un sut frumos de la mai bine de 25 de metri. Imediat, Pele a redus din diferenta dupa o gafa de proportii a defensivei noastre care a ramas inerta la centrarea lui Bostina.

Steaua a aratat ca intotdeauna, nu sunt mari schimbari fata de sezonul trecut sau acum doua sezoane. Acelasi joc urat dupa preluarea avantajului pe tabela, aceiasi inutili Nicolita si Tanase care incetinesc fiecare faza de atac si aleg, de cele mai multe ori, cele mai proaste continuari, acelasi Martinovici care nu e fundas dreapta si acelasi Galamaz impus din nu stiu ce motive in primul "11".

Partile bune ar fi agresivitatea, presingul avansat o mai multa parte din meci, Bourceanu, Nila, Tatu si acest Nikolici care pare ca se va impune titular, avand forta, tehnica si viteza.

STEAUA: Tatarusanu - Martinovici, Galamaz, Iliev, Latovlevici - Nicolita, Bourceanu, Brandan, Tanase - Tatu, M.Costea.
Rezerve: Stanca, Gardos, Geraldo, Bicfalvi, Prepelita, Rusescu, Nikolici.
Antrenor: Ronny Levy.

"U" CLUJ: Popa - Achim, Szukala, Pele, Grecu - Cojocnean, Menassel, Pacurar, Bostina - Niculescu, Tony.
Rezerve: Matache, Abrudan, Marinescu, Bazzi, Mendy, Ungurusan, Ad Cristea.
Antrenor: Ionut Badea.

Arbitru: Alexandru Deaconu.

Marius


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di