08-08-11

MM, unul dintre... ei - 8 august

Incepem noua saptamana in forta, cu o puzderie de stiri. Mai putine despre Steaua, ce-i drept, si mai multe despre oamenii care paraziteaza Steaua sub diferite functii si denumiri pompos umflate de presa - patron, manager, presedinte, director economic etc.

Astfel, managerul sportiv, desi el zice ca-i general care n-are un mizilic numit drept de semnatura in numele clubului, demonstreaza ca este unul dintre... ei. Care ei? Aia care i-au inchinat ode, i-au scris numele pe bannere si l-au ridicat in slavi pana in pragul idolatriei dupa ce a pocnit, inconjurat de badigarzi, un confrate, mai alb sau mai inchis la ten, de tribuna.

"Din punctul meu de vedere, nu ne putem considera "acasă" dacă Peluza Nord nu este prezentă la meci, ei sunt inima suporterilor stelişti. Eu voi avea o întâlnire cu liderii Peluzei Nord, pentru că ei sunt adevăraţii fani şi ei contează cel mai mult pentru mine, ei au fost mereu lângă echipă", a declarat Mihai Stoica la Sport.ro.

Iata cum individul cu fata de copil abuzat de otevistul iuga "reuseste" sa ierarhizeze suporterii Stelei pe criterii numai de el stiute. Astea fiind zise, asteptam acum cu nerabdare sa ne spuna care a parte a suporterilor sunt ficatul, plamanii sau rinichii galeriei. Rectul stim ca este strigat de toti MM.

Iar daca va indoiati de stelismul lui MM, acelasi care marturisea ca "simpatiza" cu baietii din Giulesti, iata:

"Ce simt când văd acele imagini cu iarba din Ghencea? Nu simt nimic, sunt concentrat pentru meciul cu ŢSKA. Este problema proprietarului stadionului, deocamdată nu ştiu unde vom juca meciurile de acasă."

Seful, sau poate mai inspirat spus stapanul omului care nu isi traieste viata in genunchi, ci pe burta, isi marturiseste regretele.

"Nu sînt mare specialist, dar îmi dau seama cînd văd un mare fotbalist. L-am văzut pe Strătilă la echipa a doua şi în loc să dau 20.000 pe el am dat un milion pe Szekely că mi-a zis Lăcătuş că are 26 de ani, dar băiatul avea 22. Strătilă e la naţională, unde e acum Szekely? O singură dată am fost la Steaua II la meciuri, am văzut o singură repriză şi mi-am dat seama că e fotbalist", a spus Gigi Becali la Sport.ro.

Cum spuneam, stirile sunt destul de sarace in ceea ce priveste Steaua, insa acopera cvasitotal alte subiecte conexe, parazitare, ca cei numiti mai sus.

fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di