05-08-11

Se moare drogatzii meeei! - 5 august

Zi neagra pentru hahalere, drogati si bagabontzi! Astazi nu avem decat vesti bune... pardon, proaste: vine Bogdan Stancu, vine Ovidiu Herea, saivanaru' e invitat sa revina pe Ghencea chiar si de Intaiu' stelisto-rapidist al Poporulu'...

Da', pentru trafic, bani si alte idealuri nemuritoare, sa mentionam ca cica vestiaru' Stelei e nemultumit ca echipa nu mai evolueaza pe Ghencea.

Surse ProSport citeaza egzac:

"Mai bine ne întoarcem în Ghencea. Începe lumea să râdă de noi pe unde ne ducem. Ne strigă pe la antrenamente şi pe la meciurile oficiale că umbăm cu cortul", s-au plâns fotbaliştii.

Şefii Stelei au spus doar atât: "Ştiţi şi voi că totul depinde de Gigi. Ministrul MApN i-a făcut o ofertă, iar el se gândeşte acum la ea. Să sperăm că o să revenim cât mai repede acasă". "

Sa ramanem pe subiect, ca e cald, pufos si dulce ca un raset de fariseu OIroparlamentar. Evenimentul Zilei il citeaza pe nodu'-n gat al hahalerelor, dragatzilor si bagabontzilor:

“Acum câteva zile, Mihai Stoica s-a întâlnit la mare cu preşedintele Băsescu. Acesta i-a spus că va vorbi cu ministrul Gabriel Oprea pentru ca Steaua să revină în Ghencea. Preşedintele s-a interesat de echipă şi a spus că e stelisto-rapidist. L-a întrebat pe Meme de ce i-am dat pe Dică şi pe Kapetanos".

Deci sursa e 2gi... Sa li se arda sursa!

~~~~~~~~~~~~~


Potrivit bancului "Sotul isi prinde sotia in pat cu altul si, in loc de altceva, incepe sa-si faca cruci. - Bai,omule, sa mor eu daca te inteleg! Eu sunt barbatul ei si tre' sa-mi fac datoria, dar tu ce obligatii ai???", nici drogatzii, hahalerele si bagabontzii nu pricep de ce ar reveni Bogdan Stancu la Steaua de astazi, ori de ce Ovidiu Herea ar accepta sa plece din Giulesti... Aaah, stai, ca Herea e de inteles!

Gazeta Sporturilor scrie ca Bogdan Stancu e la un pas sa devina cel de-al... saselea atacant al echipei, ba chiar al saptelea, daca il punem la socoteala si pe Junior Moraes, dupa fratii Costea, Tatu, Nikolic, Rusescu

Cineva din conducere da mana regulat cu Mache, claaar!

~~~~~~~~~~~~~


Deşi au început greu campania de achiziţii, roş-albaştrii nu se mai pot opri. Aseară, tîrziu, s-a parafat cel de-al 12-lea transfer al verii, dacă-l punem la socoteală şi pe Chiricheş, care va veni în iarnă, după ce Galatasaray şi-a dat acordul ca Bogdan Stancu (24 de ani) să evolueze la Steaua pînă în vara anului viitor!

După ce turcii au anunţat că Stancu nu intră în vederile antrenorului Fatih Terim şi că intenţionează să-l trimită să evolueze la o formaţie nou-promovată, impresarul Giovani Becali a decolat de urgenţă la Istanbul. După o discuţie de aproximativ o oră, datorită relaţiilor foarte bune pe care le are cu başkanii, impresarul a obţinut acordul acestora de a-l împrumuta pe atacant înapoi în Ghencea pînă în vara anului viitor. Condiţiile mutării sînt extrem de convenabile pentru roş-albaştrii, care-i vor suporta vîrfului doar 10 la sută din salariul lunar de 100.000 de euro!

Reîntoarcerea "Motanului" nu anulează transferul lui Junior Moraes (24 de ani) de la ŢSKA Sofia. Brazilianul va ajunge şi el la Bucureşti săptămîna viitoare, urmînd să devină al 7-lea fotbalist ofensiv transferat în vara asta, după fraţii Costea, Tatu, Rusescu, Nikolici şi ultima noutate, Stancu.

100 de meciuri a bifat Stancu în tricoul Stelei în toate competiţiile, reuşind să marcheze de 43 de ori

14 meciuri a jucat Stancu la Istanbul, reuşind să marcheze de două ori

Încă n-au luat toţi banii


Bogdan Stancu a fost cumpărat de Galatasaray în luna ianuarie în schimbul a 6 milioane de euro, plătibili în trei rate. Pînă acum otomanii au achitat o singură rată, în valoare de două milioane. Banii au fost împărţiţi de Steaua cu impresarul Giovani Becali. Motivul? Înainte de ajunge la Istanbul, atacantul a fost deţinut în copropietate de agent şi clubul din Ghencea. Chiar dacă l-a împrumutat pe Stancu în Ghencea, Galata s-a angajat să continue plata celorlalte rate.

~~~~~~~~~~~~~


Pe lîngă Moraes şi Sovsici, numele unui jucător important din Liga întîi este şi el printre ţintele roş-albaştrilor. Acesta este Ovidiu Herea, mijlocaşul giuleştenilor, care a intrat în ultimul an de contract cu Rapid.

Mijlocaşul ofensiv visat


De ce e Steaua interesată de Herea? Staff-ul tehnic, dar şi Mihai Stoica îl văd pe Herea ca fiind perfect pentru postul de mijlocaş ofensiv la Steaua, post pe care steliştii nu au găsit încă nici un jucător potrivit, chiar dacă au adus zece fotbalişti în această pauză competiţională. Au apărut deja primele tatonări între cele două părţi, iar fotbalistul de 26 de ani a fost deschis discuţiilor.

"Dacă nu va apărea posibilitatea unui transfer în străinătate, atunci voi merge acolo, dacă nu, putem discuta!", le-a transmis internaţionalul celor din conducerea roş-albaştrilor. Jucătorul a evoluat pe două posturi sezonul trecut în Giuleşti, el fiind folosit 13 meciuri ca mijlocaş ofensiv şi în 12 partide a evoluat ca al doilea vîrf.

Steaua nu tratează cu Rapidul, ştiind că fotbalistul va putea semna cu orice echipă în iarnă. Atunci el ar putea fi mult mai uşor de convins de către staff-ul stelist, care este pregătit să-i ofere o sumă importantă pentru a semna cu Steaua. În plus, steliştii ar fi dispuşi să ofere şi o sumă de bani giuleştenilor dacă aceştia îl vor lăsa în Ghencea încă din iarnă.

A fost golgeter la Rapid anul trecut


Ovidiu Herea a fost unul dintre cei mai constanţi giuleşteni sezonul trecut. El a marcat 11 goluri în 31 de meciuri, fiind cel mai bun marcator al Rapidului. În acest sezon, Herea a marcat deja un gol în două etape şi a fost convocat de Victor Piţurcă la echipa naţională pentru amicalul cu San Marino.

12.000 de euro pe lună este salariul lunar al lui Herea în Giuleşti. Steaua ar fi dispusă să-i ofere pînă la 20.000 de euro pe lună pentru a-l transfera.

~~~~~~~~~~~~~


CONCLUZIE: Cine nu-i obtimist, e bagabooont!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di