03-08-11

Cu totii pe Maibach! Vine si Florin Costeaaa! - 3 august

Prietenul Adei Nechita, o sportiva cu adevarat admirabila, va fi noul motiv pentru ca amibele sa spuna pentru a catralioana oara in ultimii 6 ani de transferuri ca de paduchi o data la 6 luni: "Nu e vina lu' ne-a Gigi ca nenorocitii nu joaca, el baga bani!". Mai ales ca protistele din presa deja vorbesc despre nou' transfer de parca in Ghencea... pardon la Ploiesti/Buzau/Drobeta Turnu-Severin/Constanta ar fi ajuns dementialul amestec alchimic dintre Pele, Maradona si Messi. Haaai, si Banel!

Din Gazeta Sporturilor:

Steaua a început campania de achiziţii a sezonului cu Gabi Matei şi Dorinel Popa, dar o va termina în mare forţă. După ce Bourceanu a semnat săptămîna trecută, iar Prepeliţă a făcut acelaşi lucru ieri, astăzi e aşteptată marea lovitură a verii: Florin Costea.

Deşi Gigi Becali a spus luni seara că "nu cred că va mai veni şi Florin, deoarece el vrea să plece în străinătate", sînt şanse foarte mari ca atacantul Universităţii să devină şi el de azi fotbalistul roş-albaştrilor. Costea senior va veni azi în Bucureşti şi va merge la reşedinţa patronului Stelei din Aleea Alexandru pentru a discuta detaliile contractuale.

Cum el e impresariat de verii lui Gigi Becali, aproape sigur se va ajunge la un acord, mai ales că şi Giovanni, şi Victor Becali au anunţat zilele trecute că "Steaua e singura variantă pentru Florin, deşi el îşi doreşte o echipă din străinătate, dar acolo ar putea ajunge abia după doi ani la Steaua în care să confirme şi să revină la forma de acum 2-3 ani".

Avînd în vedere că e liber de contract, Florin Costea va avea parte de condiţii financiare bune la Steaua. Ar putea încasa chiar şi un sfert de milion la semnătură, dar şi un salariu de minimum 200.000, la care s-ar adăuga primele de obiectiv. În total ar putea ajunge la peste 700.000 de euro.

Condiţii financiare la Steaua
- 250.000 de euro primă de instalare
- salariu de 18.000 de euro pe lună
- primă de 150.000 de euro dacă Steaua va cîştiga campionatul şi va merge în grupele Champions League

~~~~~~~~


In 141 de meciuri sub culorile Universitatii Craiova (22 in liga secunda), Florin Costea a dat-o ate de 54 de ori (de 7 ori in B), in 6 ani juma'. Da, bah, da' fuse si accidentat nasol de fro doo ori, nu fiti becalisti cu olteanu'!

Intrati si ramaneti pe calcan.ro, saitoo' ala cashto, sa vedeti acu' stiri despre extrema dreapta a Nationalei de handbal...

~~~~~~~~


Din nefericire pentru noi, dar spre bucuria adversarilor din finala Europa League de anu' asta (iiihhaaaa, o sa jucam pe Neshanal Irina, aia, baaah!!!), Iasmin Latovlevici a fost accidentat la antrenamentul Nationalei de satana aia de Victor Piturca, bagandu-i-se o leziune fibrilara la adductorii drepti. Pentru cei care au iubit doar cartile cu coperti tari, intru turtirea crestetului colegilor, Iasmin are probleme cu pulpa mergatorului stang. Pardon, drept... sau ce dreacu' scria acolo.

Care Piturca, omu' rau, buba, caca, caaah, care vrea rau' lu' nea Gigi, saru'mana, daaa shiii miiiie, haaai pe naaaipaaac, ii saboteaza cu o rautate de nedescris pe folbalishtii care i-a zvantat p-aia cu 4-0 la Constanta, de unii se stiau de fro 10 ore.

Din Gazeta Sporturilor:

ATACURILE LUI PIŢURCĂ


1. L-a acuzat pe omul lui MM
Poate principala acuză, enunţată însă voalat de Piţurcă, a fost faptul că noul antrenor al Stelei, propus şi adus de MM, e răspunzător că nu-l folosesşte pe Gardoş pe postul nimerit şi astfel îi scade randamentul. "Pe Gardoş l-am convocat ca să-l folosesc fundaş central dreapta. Reţineţi, fundaş central dreapta!", a accentuat Piţurcă. În primele două jocuri oficiale, Gardoş a fost folosit de Levy ca fundaş central stînga, iar evoluţiile lui au fost extrem de slabe.

2. Nicoliţă fundaş dreapta, nu "pariul" lui MM
Într-un moment în care Gigi Becali îl anunţă pe Gabi Matei, pariul lui MM, ca fiind viitorul fundaş dreapta al "naţionalei", Piţurcă a făcut o declaraţie publică: "Am de gînd să-l formez pe Nicoliţă pentru postul de fundaş dreapta. E nevoie de forţă acolo, şi Bănel o are".

3. Mihai Costea interzis la "naţională"
Deşi a evoluat entuziasmant cu Mioveni, Mihai Costea a fost ocolit de Piţurcă atunci cînd a făcut selecţia. În momentul în care Becali l-a achiziţionat pe Costea junior, Piţurcă a anunţat: "Va fi o ţeapă mare, cum să dai 1,4 milioane pe Mihai Costea? Gigi Becali iarăşi s-a păcălit".

4. Tănase, bun doar cu Piţi
Decarul Stelei a fost un alt argument al lui Piţi că după ce a plecat el din Ghencea s-a ales praful. "Cît timp am fost acolo, Tănase era în formă foarte bună, apoi nu ştiu ce s-a întîmplat pentru că între ce mă aşteptam eu să văd la el şi ce a arătat a fost diferenţă ca de la cer la pămînt".

5. Afară de la Mogoşoaia
Tot Piţurcă a insistat ca baza de la Mogoşoaia să fie folosită, pe perioada acţiunii "naţionalei", doar de prima reprezentativă, nu şi de Steaua. Din acest motiv, roş-albaştrii au fost nevoiţi să se refugieze la Buftea.

ATACURILE STELEI


1. Gigi: "Mai întrebaţi-l acum pe Piţi cine e favorită"
Primul de la Steaua care l-a luat în colimator pe Piţurcă a fost Gigi Becali, imediat după victoria cu CS Mioveni. "Sunaţi-l şi acum pe Piţurcă să ne mai spună cum şi cine e favorită. Ia întrebaţi-l, acum oare Steaua i se pare favorită?", a spus Becali. Piţi spusese înainte de Supercupă: "Oţelul e favorită pentru că e campioana en-titre".

2. MM: "Marele specialist zicea că Mihai Costea e ţeapă"
Nici Mihai Stoica nu l-a menajat pe selecţioner şi, chiar dacă nu i-a pronunţat numele, a făcut o declaraţie cu direcţie clară: "După meciul cu Mioveni aş vrea să ne mai explice unii experţi din fotbalul românesc cum e cu Mihai Costea şi cu faptul că ar fi cea mai mare ţeapă".

3. Piţi arătat cu degetul că nu l-a luat pe Bourceanu
Gigi Becali nu l-a menajat pe selecţioner nici pentru că nu l-a chemat la lot pe Bourceanu. "Eu refuz să cred că, la meciul cu Franţa, Bourceanu nu va fi în teren. Sîntem morţi fără Bourceanu şi Piţurcă ar face bine să-l ia ca să avem măcar o mică şansă".

4. Doi dintre oamenii lui Piţi pierd primul "11" la Steaua
Ca şi acum 7 ani, după plecarea lui Piţurcă din Ghencea şi după ce MM a prins puteri depline, favoriţii lui Piţi au început să aibă probleme. În actualul mandat al lui MM, au plecat 3 dintre cei aduşi de Piţurcă, adică Anghelov, Bonfim şi Cosmin Matei, iar Gardoş şi-a pierdut postul de titular. După el, următorul "copil" al lui Piţi care va ajunge pe bancă va fi Latovlevici, Brandan fiind favoritul lui MM pentru postul de fundaş stînga. În plus, Martinovici, un alt fotbalist adus de Piţurcă, va fi dat afară.

Aliaţii lui Piţi sînt verii lui Gigi


În acest adevărat război, Piţurcă îi are de partea sa, mai ales în disputa cu Mihai Stoica, chiar pe verii patronului Stelei. Ioan şi Victor Becali au rupt şi ei orice relaţii cu MM, ba mai mult, Giovanni a ieşit la atac în urmă cu 10 zile şi l-a desfiinţat pe Ronny Levy, acesta fiind un atac cu bătaie mai lungă la cel care l-a propus la Steaua, adică la adresa lui Stoica. "Marea problemă a Stelei e antrenorul principal. Ronny Levy nu e tehnician de talia Stelei", a declarat Ioan Becali.

~~~~~~~~


Oooricuuum, baaaah, nu e bai, ca a venit Pitpalac la Steaua si, de-acu', o sa auzim superbele triluri ale performantei.

Din ProSport:

Ai semnat pe patru ani cu Steaua, ce-ţi doreşti în continuare?
Tot ceea ce vreau este să mă antrenez bine cu noii mei colegi ca să revin la parametri normali din punct de vedere fizic, pentru că în ultimul timp m-am antrenat de unul singur. Apoi îmi doresc să avem cât mai multe succese, meciuri câştigate şi să ne îndeplinim obiectivele propuse.

E Steaua ceea ce ţi-ai dorit?
Da, şi a meritat această aşteptare şi această stare de incertitudine din ultima perioadă. Dacă exista înţelegere de la început era mult mai bine şi toată lumea avea de câştigat. De acum sunt trup şi suflet pentru noua mea echipă, Steaua.

Cum va fi lupta pentru un post de titular, având în vedere că ai pierdut pregătirea cu lotul Stelei?
Am aceste două săptămâni la dispoziţie de pregătire până se reia campionatul. Apoi voi vedea ce va fi, cum şi dacă voi prinde un loc de titular. Eu asta îmi doresc.

Ţi-e foame de trofee?
Cu siguranţă! Vreau un trofeu încă din primul an pentru că până acum nu am avut ocazia să câştig niciun trofeu la echipele la care am activat.

Îţi pare rău de Craiova şi de ce se întâmplă acolo?
Normal că da. Universitatea Craiova este un club mare şi locul ei este cu siguranţă în Liga I, alături de celelalte echipe cu nume din fotbalul românesc.

~~~~~~~~


Ia, guuurrrraaa, bah, ca vorbeste 0744 362.545. Astaaa... Mihai Mironica:

Noua achiziţie a Stelei, Prepeliţă, baleiază pe scara opiniilor de la o extremă la cealaltă. De la căţăratul pe capotă auzim că "Prepe" va fi "noul dirijor al Stelei", sentinţă venită de la un personaj care crede probabil că Celibidache este o exclamaţie despre unul care e cam "libidache". Din oază, Olăroiu pufăie a lehamite, spunând că fostul căpitan al Craiovei "nu e nici cal, nici măgar". Poate că Prepeliţă e dromader, ca-ntr-o clasică fabulă orientală. Ca adept al unui vechi Extremist de Centru, cred că adevărul despre Prepe se află pe la jumătatea drumului dintre Mecca şi Pipera.

Prepeliţă nu este un mijlocaş ofensiv, dar nu e nici atât de univalent ca Rădoi. Englezii i-ar pune ştampila "box to box", moment în care Gigi ar crede că "Prepe" are şi ceva din Bute. Cu Prepeliţă şi Bourceanu în centru, Steaua cred că are un miez mai bun decât Rapid cu Alexa şi Apostol în variantă actuală, dar totodată şi unul mai limitat decât perechea excelentă a CFR-ului cu Mureşan şi Renan. Cât despre afirmaţia de pe capotă că Steaua a devenit invincibilă cu Bourceanu şi Prepeliţă, ea ar putea avea durata de viaţă a unei drosofile, până la meciul cu Universitatea Cluj. Pentru idealul invincibilităţii ar mai lipsi totuşi o piesă în puzzle‑ul Stelei, Ceauşescu. Cu Vali Ceauşescu, un alt om cu suflet bun ca şi Gigi Becali, şi cu fotbaliştii aceştia extraordinari, Steaua ar putea reedita cei trei ani şi ceva din momentul de apogeu al dictaturii în care a dat o grămadă de victorii consecutive peste plan la hectar.

Vine "Prepe", este dat afară Băjenaru. Cu tot respectul pentru fostul mijlocaş al Gloriei, pe care îl apreciez foarte mult, expulzarea lui după 150 de minute de joc la Steaua îmi aduce aminte de şansele pe care le primeşte o pereche de chiloţi în garderoba lui Beckham.

~~~~~~~~


In sfarsit, niste vesti bune! Cica Leana din fruntea MApN-ului, Gabriel Oprea, vrea sa-i fure echipa lu'... aaa, era vorba de Mititelu si de Universitatea Craiova, de adevarate lovituri de imagine, nu de mize minuscule, precum Steaua, unde fostu' playboy al lu' nea Puiu - care avea loja de-aia de 20.000 de euro gratuita in Ghencea - a fost antrenor secund cu toti principalii din sezonu' trecut. Scuze!

Si acu' sa dam cuvantu' si dujmanilor, care crede ca ne-a Gigi, cel fara de care biata Steluta s-ar face nu pulbere, ci de-a dreptu' praf, e falit.

Din Capital:

Afacerile imobiliare ale lui George Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, se clatină tot mai tare. După ce Fiscul a executat silit un teren de 1,25 ha deţinut de Becali în Pipera, firma de construcţii Arcom, din care omul de afaceri deţine peste 70%, este sufocată de procese în instanţă. Ieri, pe numele firmei s-a deschis al 44-lea dosar.

Arcom, odată compania de construcţii cu cele mai multe contracte externe, a adunat numai în acest an şase cereri de deschidere a procedurii de insolvenţă. Pe rolul Tribunalului Bucureşti au fost depuse în ultimii trei ani nu mai puţin de 44 de astfel de solicitări, venite în principal de la furnizorii companiei de construcţii care nu şi-au încasat banii pentru lucrările realizate. Printre societăţile care au dat în judecată firma lui Becali se numără producătorul de ciment Lafarge, producătorul de materiale de construcţii Baumit România, firma ploieşteană de construcţii Xenia sau producătorul de structuri metalice Peri România.

Cel mai recent dosar a fost deschis ieri pe rolul tribunalului de către firma Ascensorul SA, societate care a asigurat structura pentru lifturi în cazul mall-urilor Plaza România şi Unirea Shopping Center, pentru Dragonul Roşu sau Camera de Comerţ Bucureşti.

Pe lângă dosarele deschise de partenerii de afaceri, firma lui Becali este în procedură de executare silită începută de Fisc, pentru neplata obligaţiilor la bugetul de stat, în valoare totală de 5,1 mil. lei.

George Becali a preluat compania de construcţii în 2007, contra sumei de 25 mil. euro. Cel mai mare proiect al Arcom constă în construcţia unui proiect rezidenţial cu 228 de apartamente în Pipera pentru patronul companiei.

Luna aceasta, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ilfov va organiza a treia licitaţie pentru valorificarea terenului de 1,25 ha deţinut de Becali în Pipera. Fiscul a scos la vânzare terenul acestuia din cauza unor datorii de circa 2,3 mil. euro neachitate. Noul preţ de vânzare, după licitaţiile eşuate, este de 3,11 mil. euro, adică în jur de 250 euro/mp, fără TVA.

Dacă în trecut îşi disputa locul de cel mai bogat român, anul trecut George Becali a fost plasat pe poziţia 15 în TOP 300 Capital, cu o avere estimată la 400-500 mil. euro. Prăbuşirea sectorului imobiliar a tăiat adânc în averea omului de afaceri şi s-ar putea ca acesta să nu fie sfârşitul.

~~~~~~~~


Nu ar fi pacat sa-l lasam pe ne-a Gigi singur pe Maibac? Sa ne suim cu totii pe masina lui, alaturi de el, sa aratam cat de unita e, de fapt, familia Stelei!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di