01-08-11

Tiki-taka Barcelonaaaaaa - 1 august

A fost de ajuns o singura victorie, la scor ce-i drept, dar obtinuta impotriva unei echipe mai degraba naiva, pentru ca toata presa sa vuiasca despre "new Steaua" si al ei "tiki-taka".

Prosportul, din lipsa de imaginatie sau pura prostie, chiar asa si-a intitulat cronica partidei, "Steaua a jucat "tiki-taka" la Constanţa!", insa continutul este si mai halucinant.

"Steaua a învins una dintre cele mai slabe echipe din Liga I. Tatu şi-a confirmat clasa, Costea a marcat la debut, iar Tănase s-a salvat după ce în primele minute a ratat un penalty. Roni Levi şi Ionuţ Popa calcă simultan pe varul ce îi desparte de teren. Elegantul israelian stă calm şi dă indicaţii scurte, în timp ce bătrânul ardelean mai are puţin şi îşi rupe tricoul muncitoresc. Cam asta a fost şi diferenţa dintre Steaua şi Mioveni! Roş-albaştrii strălucesc şi fără să transpire, iar argeşenii sunt obligaţi să se dea peste cap dacă vor ceva atenţie. Ieri au rămas în anonimat şi bucureştenii au bifat prima victorie din noul sezon

Faţă de echipa care se făcea de râs în urmă cu o săptămână la Sibiu, roş-albaştrii s-au schimbat brusc în bine. Bourceanu a dat tupeu echipei plecate din Ghencea, Costea i-a dat puţină creativitate şi Tănase i-a crescut tensiunea! Roş-albaştrii au scos prima victorie în acest sezon, dar bucuria n-ar trebui să fie prea mare având în vedere că adversarii au radiat de fericire de fiecare dată când au trecut de jumătatea terenului."

Unde e "tiki-taka", bai? Ori Steaua a jucat ca Barcelona, ori Mioveniul ca Agricultorul Garbov, va hotarati?

Continuand cu articolele fara cap, fara coada, scrise doar ca sa fie "la numar", dar care au titluri bombastice, fara legatura cu realitatea, iata ceva din acelasi Prosport.

"Gigi e în extaz! Mihai Costea, gol şi bară la primul meci pentru Steaua!

Situaţia transferului lui Mihai Costea la Steaua le-a scos peri albi oficialilor clubului roş-albastru, atacantul venit de la Craiova neputând fi utilizat de Roni Levi în primele meciuri oficiale ale sezonului. Transferul lui Costea a fost înregistrat vineri la LPF, iar Roni Levi l-a aruncat în teren pe Mihai Costea din primul minut al partidei cu CS Mioveni.
Încrederea tehnicianului a fost răsplătită de atacant în minutul 63, când a înscris primul său gol în tricoul Stelei. Costea a împins în plasă o centrare excelentă venită de la Latovlevici şi a dus scorul la 2-0. Înainte de transferul la Steaua, atacantul a jucat doar la Universitatea Craiova, pentru care a înscris 13 goluri în 77 de meciuri.
1.400.000 de euro a plătit Becali pentru 60% din drepturile federative ale lui Mihai Costea."

Superb!

Nici Gazeta Sporturilor nu se lasa mai prejos, sub titlul "Costea a facut-o pe Steaua sa straluceasca" avand urmatoarea introducere:

"Roş-albaştrii au uitat pentru 90 de minute de toate problemele care le-au dat dureri de cap în vara asta. Tatu a semănat cu Romario şi în execuţii, nu doar fizic, Costea a debutat cu gol, chiar şi Tănase a marcat."

In fine, din acelasi ziar aflam ca ni se mai pregatesc 3 transferuri in zilele astea.

"Steaua a finalizat tratativele cu Prepeliţă şi e în negocieri avansate cu Florin Costea. Urmează o ofertă oficială pentru Sovsici, de la NK Zagreb."

Din Cancan, doar un titlu: "Argaseala a ajuns bell-boy pe litoral!" Hai ca astea-s rautacisme, nea Vali e un DOMN.

La final, cireasa de pe tort sau bomboana de pe coliva, depinde de perspectiva.

"În fiecare an, suporterii formaţiei Dinamo Bucureşti mă sună şi mă cheamă în România să sărbătorim împreună. Deocamdată nu am putut să onorez invitaţia pentru că mereu am fost în pregătiri cu echipa, însă, într-o zi, am să petrec cu fanii dinamovişti!", a dezvăluit "Big Mac", sau Massimo Maccarone pe numele lui, in Evenimentul Zilei.

Poate va dati si foc, ca sa mai aveti un motiv de sarbatoare pe viitor.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihai Nesu, pentru prima data in aer liber

ALATURI DE BICHO!!!După 48 de zile de la operaţia la coloană, Mihai Neşu a simţit pentru prima oară razele soarelui, în curtea interioară a clinicii de recuperare. Într-un scaun cu rotile electric, pe care �