30-07-11

Rica, Dica si ceilalti

Steaua Constanta va debuta in aceasta stagiune pe teren propriu impotriva armadei de repatriati de Arges. Cu aceasta ocazie va creste exponential si traficul fcsteaua.ro pentru ca, din nou in premiera, postrul Dolce Sport va transmite o partida a echipei ... din strada Primaverii Nr. 10, Localitatea Constanta, Judetul Constanta. Cum posesorii de platforme Dolce sunt cati sunt, sa ne traiasca streaming-ul.

Durduliul Rusescu a sarit din schema, la fel si Bicfalvi, in locul lor urmand sa debuteze Costea mic si Bourceanu. Pe parcurs, daca se va recurge la stralucita tactica arunc-o sus pe calan, sa vedem ce iese, este posibil sa asistam si la al treilea debut sub culorile (inca) ros-albastre, Nikolic urmand sa ia si el loc pe banca de rezerve la aceasta partida.

Cum tot lotul a iesit la plaja inainte de meci, sa caste gura la demonstratia de grobianism marca jiji, si sa faca poze cu maimuta Mache, la conferinta de presa a fost prezent Banel Nicolita, care a refuzat politicos sa se expuna la soare, fiind dotat de mama natura cu un ten made in Faurei. Din panseurile celui mai transferat fotbalist stelist din acest inter-sezon redam: "trebuie sa formam o familie si sa castigam titlul anul acesta. Avem foame de trofee, nu ma tem de restul echipelor, chiar daca si ele s-au intarit."

Mioveniul pare sa fi servit destul ceai de ipsos in preziua partidei, deci este intarit si ca atare Rica, Dica si ceilalti pitesteni, reuniti la poarta Fabricii Dacia, precum baietii lui Eugen Barbu din "Unsprezece", au de gand sa-i arate intr-un stil pur romanesc creditorului ca a gafat a n-a oara, ejectandu-i de la echipa. "Am aceeaşi ambiţie, aceeaşi dorinţă de victorie, pe care o aveam la Dinamo. Îmi place să câştig contra Stelei. Nu este un derby, dar sunt coleg cu nişte foşti stelişti care vor să învingă Steaua. Mă aştept să nu pierdem şi să jucăm cât mai bine, ţinând cont că şi ei trec printr-o situaţie mai dificilă. Avem un atu că nu se joacă pe Ghencea şi sperăm să câştigăm", a spus fotbalistul poreclit China, iubitor de limuzine achizitionate la pret modic de la baietii sechestrati in Pipera.

La pariuri se dau urmatoarele cote pentru 1 x 2:
Bet 365.com: 1.29 4.65 13
Gamebookers:1.25 5 10
Bet-at-home: 1.25 4.70 9.20
Stanleybet: 1.30 4.40 8.20

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu - Matei, Gardos, Galamaz, Latovlevici - Nicolita, BOURCEANU, Brandan, Tanase - Tatu, COSTEA

Absenti: Geraldo - accidentat, Radut si Popa (nu au mai dat banii pe o camera de hotel si pentru ei)


Mioveni: Haisan - Neagu, Olteanu, Miulescu, Voicu - Naidin, Margaritescu - Neaga, Dica, Dina - Tanasa


Bilete: 5 ron peluza
10 lei tribuna 2
15 lei tribuna 1

Pana astazi s-au vandut 3000 de bilete si jucatorii au fost destul de bine primiti la o sesiune de autografe langa un raft de bombonele Steaua, intr-un supermarket din Constanta.

Va reamintim ca meciul va fi transmis livevideo pe siteul suporterilor stelisti, www.fcsteaua.ro

fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
1989_Milan_S_4-0 - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihai Nesu, pentru prima data in aer liber

ALATURI DE BICHO!!!După 48 de zile de la operaţia la coloană, Mihai Neşu a simţit pentru prima oară razele soarelui, în curtea interioară a clinicii de recuperare. Într-un scaun cu rotile electric, pe care �