29-07-11

Cea mai mare teapa OFICIALA luata de Becali - 29 iulie

O noua zi, o noua serie de articole care mai de care mai umflate si exagerate pentru a da bine la "miliardele de suporteri" ale Stelei, echipa iubita nu numai in Bucuresti, nu numai in tara, ci peste tot in lumea asta, bai zdrentelor!

Prosportul incepe tare de tot, cu cea mai mare teapa oficiala luata de creditor de cand si-a bagat el gherutele in Steaua si pana acum.

"Steaua a reuşit astăzi să înregistreze la Ligă contractele lui Stefan Nikolic şi Mihai Costea. Primul a fost adus sub formă de împrumut, în timp ce ce fostul atacant al Craiovei a fost înregistrat astăzi drept "liber de contract". Cum Universitatea Craiova a fost dezafiliată, Liga nu poate recunoaşte transferul. Astfel, banii plătiţi de Becali lui Adrian Mititelu pentru 50% din drepturile federative ale jucătorului au fost daţi degeaba. Costea ar fi putut semna cu roş-albaştrii gratis, aşa cum figurează acum în acte.

Singul "plus" al afacerii e că jucătorul va fi acum 100% al Stelei, în timp ce Gigi Becali ar putea să-şi recupereze banii pe cale legală. Atacantul de 23 de ani va putea fi folosit în partida Steaua - CS Mioveni, de duminică. Atacantul a jucat doar la Universitatea Craiova, pentru care a înscris 13 goluri în 77 de meciuri."

Declaratia zilei vine insa de la GSpTV, acolo unde anonimul Daniel Stanciu (daca nu-s stiti, e baiatul ala mic de inaltime, sfios, care a promis "dezvaluiri incendiare despre jocurile de culise din Liga 1", dar care a ramas cu dezvaluirea in... gura probabil) s-a luat de Meme (unul dintre noi - hei,hei!).

"Meme se bate cu pumnii în piept că urmăreşte DVD-uri şi că ştie înălţimea nu ştiu cărui jucător de la Ceahlăul, dar nu reuşeşte să facă o echipă competitivă din Steaua de aproape un an. Cred că este prea mult băgat în seamă. Meme are un caracter la fel de mic ca înălţimea lui Elton. Demonstrează că are genunchii juliţi"

Altfel, la acelasi post TV "de casa", Fariseu' a anuntat ca singura posibilitate ca Steaua sa revina in Ghencea este ca suporterii din Bucuresti (bine ca n-a zis si de la ce peluza) sa-i strige "Becali, vinooooo in Ghenceaaaaaaaa". Noi ii transmitem ca suntem de acord cu aceasta solicitare usor neobisnuita si il anuntam ca i-am compus o scandare speciala, care sigur il va face sa nu mute echipa:"Vine, pleaca, mori in..." sau mai bine PLATESTE-TI, BA, DATORIILE SI CHIRIA !

Dat afara de cuplul creditor-sluga, pardon, manager, Nicolae Dica este incercat de regrete.

"Când văd lotul Stelei, îmi pare rău că nu am reuşit să rămân. S-a văzut în meciul cu Voinţa ce jucători au fost pe banca de rezerve. Juniori. S-a văzut, nu? Am plecat dezamăgit pentru că oamenii din conducere îmi promiseseră că voi rămâne", a spus Dica la Dolce Sport. Nicule, pacat ca n-ai viziunea managerului, sa vezi tu ce echipa tare va fi Steaua pe viitor. Hegemonie tata!

Evenimentul Zilei ne prezinta o scurta comparatie intre "mana dreapta" a lui Meme la Steaua, inegalabilul Mache, si omul pe care vrea sa-l dea afara, Narcis Raducan.

"Cine e Narcis Răducan?

- Are 218 meciuri şi 19 goluri în Liga I.
- A câştigat, ca jucător, două titluri de campion şi două Cupe ale României (cu Steaua) şi o Supercupă a României (cu Rapid).
- A bifat şi o selecţie în echipa naţională, în 2000, contra Georgiei.

Cine e Marius Ianuli?

- Este nepotul lui Gigi Becali şi posedă, în acte, 3% din acţiunile Stelei.
- A jucat fotbal doar la nivelul diviziilor inferioare.
- În cantonamentul din iarnă, a fost filmat în timp ce se masturba în camera sa de hotel."

Supermanagemet!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
9 ani de la 01-08-2002

Aparitia siteului fcsteaua.ro

La 1 August 2002, site-ul nostru a aparut in peisajul online romanesc.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihai Nesu, pentru prima data in aer liber

ALATURI DE BICHO!!!După 48 de zile de la operaţia la coloană, Mihai Neşu a simţit pentru prima oară razele soarelui, în curtea interioară a clinicii de recuperare. Într-un scaun cu rotile electric, pe care �