29-07-11

Da mah!

...si am scris mah tocmai pentru a fi inteles de toata lumea.

Noi suntem vinovati ca voi raspundeti cu "mm", "mihai", "mimi" la intrebarea: Ce inseamna numele STOICA pt. dvs. in istoria echipei Steaua Bucuresti?

Noi suntem vinovati ca voi raspundeti "Banel Nicolita" la intrebarea: Care este jucatorul reprezentativ al echipei de fotbal Steaua Bucuresti?

Noi suntem vinovati ca marcatorul golului ultimei victorii din campionat impotriva echipei dinamo bucuresti si pasatorul decisiv de la acelasi gol joaca acum la viitoarea noastra adversara din campionat.

Noi suntem vinovati ca Steaua joaca acasa la Constanta, Buzau, Piatra Neamt, Cluj...pe cind in stefan cel mare ?


Noi suntem creduli! Pentru ca ne imaginam ca va putem schimba!


_Answer_

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
9 ani de la 01-08-2002

Aparitia siteului fcsteaua.ro

La 1 August 2002, site-ul nostru a aparut in peisajul online romanesc.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihai Nesu, pentru prima data in aer liber

ALATURI DE BICHO!!!După 48 de zile de la operaţia la coloană, Mihai Neşu a simţit pentru prima oară razele soarelui, în curtea interioară a clinicii de recuperare. Într-un scaun cu rotile electric, pe care �