27-07-11

Meme isi umfla muschii

Mihai Stoica, managerul sportiv al Stelei, a rupt tacerea dupa cateva saptamani in care a refuzat orice fel de dialog cu presa. Oficialul "ros-albastrilor" a adoptat un discurs agresiv, incordandu-si muschii in fata subalternilor care au indraznit sa-l conteste, principalul vizat fiind Narcis Raducan.

Meme si-a inceput reprezentatia vorbind despre relatia cu antrenorul Ronny Levy, precizand ca se intelege foarte bine cu tehnicianul iar acesta are tot dreptul de a critica campania de achizitii.

"Cum iti poti imagina ca un antrenor adus de putin timp, care a facut pregatirea de vara, caruia nu i-am oferit cel mai bun lot din diverse motive, cum as putea nu ma inteleg bine cu el? Ce sa ii reprosez daca el nu a avut banca, nu a avut nici 11 jucatori? El poate sa imi reproseze ca avem un lot subtire.

Cum sa-i reprosez ceva lui Levy cand eu nu i-am facut lot? In primul rand, el trebuie sa aiba o echipa competitiva si apoi o sa vedem cat este de bun", a declarat Stoica la DigiSport.

A urmat o ampla "mitraliere" a directorului sportiv Narcis Raducan, discursul lui Meme confirmand parca zvonurile referitoare la neintelegerile dintre cei doi.

"Narcis Raducan n-are ce cauta cu echipa, el are prea multa treaba. Pe banca sta team managerul cand nu sunt eu acolo, cand sunt eu, ocup si functia de team manager.

Eu monitorizez activitatea unora la Steaua. Sigur ca activitatea antrenorului este cel mai usor de monitorizat si aici intervine si patronul. In cazul lui Raducan, el este director sportiv. El este un baiat cu 3 ani de experienta ca director sportiv. Era un jucator la echipa a doua a Ceahlaului cand i-am propus sa vina la Urziceni... a ezitat putin, tatal lui l-a sfatuit sa vina langa mine pentru ca ii face bine. Eu nu pot sa ma cert cu el pentru ca eu, daca sunt nemultumit de el, il dau afara! Dar nu e cazul. Au fost niste discutii, dar au trecut. Eu am nevoie ca toti colaboratorii mei sa vina cu solutii, nu sa astepte totul de la mine.

Eu conduc clubul! Problemele sportive ale clubului imi apartin in totalitate! Voi aveti impresia ca eu sunt genul de om care sa aiba relatii reci cu un subaltern? El fiinteaza datorita mie si am terminat discutia! Eu l-am inventat in fotbal pe Narcis Raducan si, daca vreau, dispare in secunda unu! Dar nu se pune problema deocamdata. Eu nu gresesc niciodata, cu asta ma ocup eu. Narcis trebuie sa-mi explice niste declaratii pe care le-a dat. Daca ar fi ceva, pleaca baiatul asta!", a mai spus Mihai Stoica.

Nu e vinovat de ratarea campaniei de transferuri

Iata ce a mai spus managerul sportiv al Stelei in interventia sa:

Despre relatia cu Gigi Becali: "Orice patron poate sa ia orice hotarare, iar un angajat fie accepta acea hotarare, fie isi cauta de lucru in alta parte."

Despre transferurile Stelei: "N-aveam de unde sa stiu ca Mihai Costea nu poate juca. N-aveam de unde sa stiu ca Prepelita nu poate fi liber din cauza comisiilor. N-aveam de unde sa stiu ca Moraes nu are nici acum drept de joc. N-aveam de unde sa stiu ca situatia Timisoarei este asa cum este si nu putem sa ii folosim pe Bourceanu si Nikolici."

Despre Moraes: "Junior Moraes este cel mai bun atacant care a venit in Romania de cand am inceput sa aducem straini. Sau macar cel mai talentat."

Ziare.com

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
9 ani de la 01-08-2002

Aparitia siteului fcsteaua.ro

La 1 August 2002, site-ul nostru a aparut in peisajul online romanesc.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihai Nesu, pentru prima data in aer liber

ALATURI DE BICHO!!!După 48 de zile de la operaţia la coloană, Mihai Neşu a simţit pentru prima oară razele soarelui, în curtea interioară a clinicii de recuperare. Într-un scaun cu rotile electric, pe care �