27-07-11

Povestea lui Pinocchio

Nimeni nu își mai pune în ziua de azi vreo problemă privind integritatea presei din România, mai ales că ne întâlnim neîncetat cu indivizi, formatori de opinie care își țipă tare integritatea, dar care în spatele ecranului nu știu cum să pună mai repede mâna pe cașcaval.

Rostul acestui articol se dorește a fi o reacția la ceea ce spune Mihai Mironică neîncetat, mai ales la modul în care vorbește de fiecare dată în necunoștință de cauză, dar mai ales se dorește ca fiind o reacție asupra integrității acestui individ, care aruncă cu noroi în stânga și in dreapta.

Acum câteva minute, pentru a nu știu câta oară, Mironică s-a trezit să atace suporterii stelei, AISS-ul și cei care îl contestă pe Creditor. Prezent în cadrul emisiunii unde era invitat, Mironică a susținut pentru nu știu câta oară că acest protest impotriva Creditorului este pur si simplu din motive financiare, dar și că noi (cei ce încercăm și am încercat să înlăturăm cancerul din club) am făcut-o doar din motive financiare. Domnule Mironică, pe lângă faptul că vorbiți în necunoștință de cauză, ca de fiecare dată de altfel, chiar dumneavoastră vă treziți să vă aratați ofensat? Nu o să începem să ne legăm de sindromul ”Liverpool” de care suferiți și că orice frază a dumneavoastră se încheie cu ”La Liverpool de exemplu...”, mai ales că acum șase ani credeați că Ian Rush este un fost membru Beatles, ci o să mă leg de ipocrizia de care dați dovadă.

Dumneavoastră acuzați niște oameni care cer normalitate, tocmai dumneavoastră care în urma unor ”interese” nu v-am auzit comentand când Radu Banciu a fost dat afară din trustul unde lucrați de către Felix Drăghici? Nu v-am auzit vehemența când domnul creditor a făcut presiuni la Pro, ca Banciu să fie trimis în concediu permanent? Oare cumva din cauza faptului că nu doreați să vă pierdeți slujba cu orice preț? Să vă amintesc incidentul cu Malonga Parfait? Când iarași nu v-am auzit să comentați ceva în urma incidentului cu domnul creditor, mai ales când toata lumea știe că acea emisiune vă aparținea? Să nu uităm și de ”amiciția” pe care o aveați cu Torje, în emisiunea pe care o aveați astă toamnă, iar la câteva luni distantă l-ați făcut ”căcăcios” în direct, după meciul cu Bosnia, pentru că și-a cerut suma de bani cuvenită pentru emisiune, cu câteva zile înainte?

Domnule Mironică, această falsă atitudine pe care o aveți nu reușeste să păcălească niște oameni care au un oarecare scaun la cap. Vă rugăm, ocupați-vă de Liverpool în continuare, eventual poate vă mutați pe Merseyside și ne lăsați pe noi să ne urmărim ”interesul bănesc” în continuare.


I.N.Money

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di