17-07-11

Steaua Bucuresti - Otelul Galati (0-1) 0-1

Cu amicale televizate si sute de mii de povesti dar mai ales transferuri, pauza dintre sezoane a trecut foarte repede si, fara sa ne dam seama, sezonul 2011-2012 a inceput. Pentru unii a inceput mai repede, Gaz Metan facandu-se de ras in Europa. Pentru noi, insa, a inceput in aceasta seara. Steaua a intalnit in Supercupa Romaniei pe campioana Otelul.

Recent, o mare tragedie a lovit poporul stelist. Fostul mare fundas stelist, Stefan Sames, s-a stins din viata chiar azi, in ziua supercupei. In alti ani am fi strigat cu totii sa lupte pentru el. In ziua de azi,insa, cei care condu Steaua incearca tot mai mult sa se rupa de fostele legende.

Tătăruşanu - Martinovici, Galamaz, Gardoş, Latovlevici - Nicoliţă, Bicfalvi, Brandan, Cr. Tănase - Tatu, Rusescu.

Rezerve:Stanca, Bejan, Lupu, Iliev, Dorinel Popa, Băjenaru, Gabi Matei
Antrenor: Rony Levy


Meciul a inceput bine pentru Steaua, Giurgiu, unul din oamenii de baza ai Otelului, iesind accidentat inca din minutul 4. Mai mult, dupa inca un minut, Steaua a avut si prima mare ocazie. Galamaz a ratat singur cu portarul din cativa metri, dupa o lovitura libera batuta de Brandan.

Norocul s-a schimbat destul de repede si, in minutul 7, Tanase a iesit si el accidentat, fiind inlocuit de Bajenaru. Unii ar spune ca fostul genist s-a accidentat dupa o interventie divina, Tanase aruncand pe jos tricoul cu Sames.

Au urmat doua faze fixe periculoase, pentru Otelul, in minutele 9 si 11, ultima finalizandu-se ca un gol anulat, Paraschiv fiind in offside. A fost un semnal de alarma de care Steaua nu a tinut cont. In minutul 14, Otelul a deschis scorul. Bus a inaintat pe partea stanga, a trecut de Martinovici, a intrat in centru si a tras de la 17 metri, la coltul lung, invingandu-l pe Tatarusanu.

Mult mai determinati, mai agresivi si mai bine asezati in teren, Galatenii au trecut la controlul jocului. Antal a trecut de Latovlevici in minutul 33, a centrat, Ibeh a profitat de un Gardos adormit, a trecut de el si a trimis in bara. Dupa mai bine de jumatate de ora si pe un stadion ostil, stelistii tot nu au reusit sa se trezeasca. Doar nervi si impotenta, atat au aratat "elevii lui Levii". Daca lui Nicolita nu i-au iesit stopurile sau jocul-nimic nou-, i-au iesit datul din gura si mai ales nervii, i-au iesit pe nas.

La pauza, Steaua - Otelul, 0-1.

Unde s-au duu-us... cand au apuu-us...
Anii de sus ai gloriei lor,
Unde sunt fentele, unde sunt driblingurile,
Unde sunt golurile stelistilor?


Foarte, foarte sigur, conducatorii stelisti au suparat pe cineva acolo sus. Pentru ca ghinionul si lipsa de inspiratie in ceea ce priveste achizitiile facute nu au cum sa fie intamplatoare. Intr-un moment in care Maicon(costa 800 de mii Euro si care a adus victoria in ultimul joc impotriva Otelului) a dat 2 goluri intr-un singur meci, Mihai Costea(1,4 mil Euro) a primit interdictie de la ANAF. Stelistii au fost astfel nevoiti sa joace doar cu 2 atacanti, ca doar pe ei ii aveau: Rusescu si Tatu - care in pregatire a fost folosit mai mult extrema.

Otelul a dominat, fiind peste Steaua fizic, tactic, tehnic. Pe final, galatenii si-au permis chiar sa faca spectacol. Pena, atacantul intordus in locul lui Paraschiv, a incercat in minutul 88 un lob care ar fi trebuit sa il umileasca pe Tatarusanu. Ibeh a driblat si el, dupa un minut, cativa jucatori stelisti, a scapat singur cu Tatarusanu dar nu l-a invins.
Impotenta si disperare, atat a aratat Steaua. Si-un cap peste poarta lui Grahovac mult prea tarziu.

La inceput, un galatean, campion mondial la box, Bute, a dat lovitura de incepere. Galatiul s-a dat Bute si a facut KO Steaua cu un upercut la ficat, adica cu un super gol si cu un joc mult mai bun. Iar Steaua... din iarna inca 7 jucatori, 4 inca de-acum si un antrenor nou peste 2 saptamani. Concluzia? Una singura: un nou sezon ratat!



Sami De Coco

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihai Nesu, pentru prima data in aer liber

ALATURI DE BICHO!!!După 48 de zile de la operaţia la coloană, Mihai Neşu a simţit pentru prima oară razele soarelui, în curtea interioară a clinicii de recuperare. Într-un scaun cu rotile electric, pe care �