17-07-11

Otelul - STEAUA. Primul meci, primul trofeu

Campioana Romaniei, Otelul Galati, si detinatoarea trofeului looserilor, a, pardon, a Cupei Romaniei, Steaua (si aici sunteti liberi sa completati cu Ploiesti, Buzau, Pitesti, Severin, Constanta sau orice alt oras cu stadion moca) se vor intalni duminica seara, la Piatra Neamt, in primul meci al noului sezon, finala Supercupei.

Fara probleme mari de lot, exceptie facand fundasul Geraldo Alves, care este in continuare indisponibil, antrenorul Ronny Levy a anuntat ca tinteste castigarea trofeului pus in joc pentru ca echipa mea e pregătită să câştige Supercupa.

Începem sezonul împotriva unei echipe foarte puternice, care a câştigat campionatul anul trecut. De fiecare dată când am evoluat în faţa campioanei am oferit pe teren mult respect. Avem o ambiţie mare să începem bine noul sezon. Suntem o echipă cu nume, cu tradiţie şi trebuie să o respectăm. Am muncit foarte mult în ultimele luni, în cantonamentele din Austria.
Am învăţat jucătorii, ei m-au cunoscut pe mine şi au înţeles ce aşteptări am de la ei. În ultimele meciuri am sesizat multe lucruri pozitive în jocul echipei şi sunt sigur că asta se va întâmpla şi în Supercupă. Sper că vom avea succes şi că vom câştiga meciul. Sunt puţin emoţionat, dar ştiu că vom face un joc bun.
Nu contează ce zice lumea, ci că echipa mea e pregătită să câştige Supercupa. Deja ştiu echipa de start, cu excepţia a 1-2 jucători, la care mă voi mai gândi până mâine. Echipa arată din ce în ce mai bine şi în timp echipa va arăta aşa cum mă aştept să arate.
- Ronny Levy.

Din fericire pentru fanii stelisti, echipa patronata de Gigi Becali a luat o noua decizie foarte inspirata in tentativa de a-si apropia suporterii, renuntand la deja demodatele case de bilete sau sistem de ticketing si mergand pe cartea modernismului - cele doua mii de tichete destinate suporterilor "ros-albastri" au fost date "liderilor" de galerie care le-au impartit (probabil) cum a vrut muschiu' lor. Iata cum Steaua inoveaza inca o data fotbalul mondial, echipa urmand a fi sustinuta la Piatra Neamt numai de oameni unul si unul, suporteri din frageda pruncie cu state vechi pe stadioane, alesi pe spranceana de oameni care se pricep la aceasta treaba - "liderii" galeriei.

Echipele probabile

Otelul Galati, echipa probabila: Grahovac - Râpa, Perendija, Costin, Salageanu - Giurgiu, Neagu - Antal, Viglianti, S. Ilie - Paraschiv.
Antrenor: Dorinel Munteanu.
Rezerve: Branet, Sârghi, Benga, Frunza, Bus, Ibeh, Pena.
Indisponibili: S. Cojoc (accidentat).

Steaua Bucuresti, echipa probabila: Tatarusanu - Martinovici, Galamaz, Gardos, Latovlevici - B. Nicolita, Bicfalvi, Brandan, C. Tanase - Tatu, Rusescu.
Antrenor: Roni Levi.
Rezerve: Stanca, G. Matei, Iliev, Lupu, D. Popa, Bajenaru, M. Costea.
Indisponibili: Geraldo Alves (accidentat).

Arbitri: Robert Dumitru (central) - Aurel Onita, Cristian Nica (asistenti) - Sebastian Coltescu (rezerva).

Partida de la Piatra Neamt va incepe in jurul orei 20.45 si va fi transmisa in direct de postul ProTV, dar si pe site-ul www.fcsteaua.ro!

fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihai Nesu, pentru prima data in aer liber

ALATURI DE BICHO!!!După 48 de zile de la operaţia la coloană, Mihai Neşu a simţit pentru prima oară razele soarelui, în curtea interioară a clinicii de recuperare. Într-un scaun cu rotile electric, pe care �