08-07-11

Noi si Ghencea

Vuietul

Ecoul acela de vocale prelungi care se izbeste precum valurile de blocurile inalte. Descatusare a bucuriei, traire a durerii.

Tremurul

Miile de picioare care lovesc sacadat betonul inainte ca Jean sa dezlantuie valul ce va face inconjorul stadionului.

Respiratia

Dispare si o cauti instinctiv in momentul in care suflul bucuriei de la gol te loveste si te poarta precum un tsunami al sentimentelor pozitive.

Mirosul

Iarba proaspat tunsa si udata, tusata cu var imaculat. Mireasma care se ridica spre becurile nocturnei purtata de adierea ce vine dinspre sere.

Tunelul

Drumul albastru spre rai sau spre purgatoriu, spre triumf sau spre infrangere, spre ochii atintiti numai asupra lui, spre 30000 de iubitori, antrenori, judecatori, critici, pasionati, sau poate doar niste frumosi nebuni.

Ninsoarea

De confetti , de role, de la Juventus, de la derbyul lui Ilie Dumitrescu, la meciul ce trebuia sa inceapa, si nu va mai incepe niciodata cu Villareal.

Noi

Noi si stadionul unde am crescut, unde cantam pana ragusim "Steaua ce mult te iubim!", unde am murit si am renascut unde am iubit neconditionat si am fost tradati, unde am cunoscut inaltimea extazului si strafundurile deznadejdii. Locul unde ne-am topit sub razele soarelui la tribuna a II-a a duminicilor de vara, sau unde ne-am inmuiat sub potopul chinezesc de la meciul cu Liverpool.

Indiferent ce se va intampla, dreptul la cine suntem noi nu ni-l poate lua nimeni. Suntem mai rapizi, mai inalti, mai puternici, si undeva in strafundul constiintei noastre inca traieste sentimental acela unic: ca acolo in ovalul acela de beton ros-albastru suntem imbatabili si nemuritori.

Asadar, cine, unde pleaca? Ce putere are copacul care-si lasa radacinile, pentru o glastra, si ce viitor are un lucru care se leapada de trecut? Buzau, Durau sau Harlau, islazul din Voluntari sau CAP-ul de la Domnesti, un exod ce arata ultima picatura de nesimtire si lipsa de respect fata de suporterul echipei ros-albastre.

Seva si puterea celei mai puternice armade vin din vestiarul acela de sub tribuna a II-a, unde bombaradmentul celor 30.000 de glasuri transforma cele mai moi aparatori in otel si cei mai aprigi dusmani in zei muritori.

Steaua suntem noi si casa noastra este Templul!

Alex (Keluboss)


FC Steaua Bucharest Ghencea Stadium in Romania de florin666

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihai Nesu, pentru prima data in aer liber

ALATURI DE BICHO!!!După 48 de zile de la operaţia la coloană, Mihai Neşu a simţit pentru prima oară razele soarelui, în curtea interioară a clinicii de recuperare. Într-un scaun cu rotile electric, pe care �