12-06-11

Ultima ora: Staffu` pentru 24!

In conducerea clubului Steaua - recomandat de „fratele mai mare”, WC Tudor -, va fi cooptat consultantul inter-national, inter-galatic, inter-rasial, inter-costal etc., Eyal Arad, acesta urmand a avea atributii pe partea de relatie-lobby cu FIFA, UEFA, FMI si Universul. De asemenea, surse care doresc sa-si pastreze anonimatul sustin ca noul consultant de imagine al clubului ros-albastru, Eyal Arad, va intari departamentul de scouting, prin legatura directa pe care o are cu o uriasa multi-nationala, operatiunea fiind posibila prin relatia foarte apropiata cu un anume Petru, mana dreapta si principal colaborator al actionarului unic.

Pe partea de consultanta interna, in locul incompetentului (si tradatorului) Bobby Durbac, noul director de marketing al clubului Steaua va fi numit - recomandat de acelasi „frate mai mare” WC Tudor -, cunoscutul dizident Nati Meir, cel care a fost arestat in urma unei inscenari odioase, realizate de Puterea care aflase ca omul de afaceri cu o avere de 800 de milioane de euro (mostenita prin fax), urma sa se intalneasca cu presedintele Obama, spre a primi girul SUA pentru Cotroceni.

Vasta experienta in domeniul excroche relatiilor cu publicul, va completa si continua politica impusa de creditorul Becali. Cei cateva mii de muncitori romani care au platit pentru a munci in Israel (si n-au muncit, doar au platit), au semnat frumoase scrisori de recomandare in favoarea domnului Meir. In acest sens, ajustarea pierderilor pe care le suferea clubul sub managementul defectuos al pilosului Durbac, vor fi facute cu maxima celeritate, spre exemplu, cutia de bere la juma de kil urmand sa aiba 250 de grame.

Staffu` pentru 24 va fi completat zilele urmatoare cu diversi „alesi” din varii organizatii parazitare de inventare a holocaustului, prin locuri pe unde chiar n-a fost.

In acest sens, impunerea domnului Levi la Steaua, va servi la fix, dupa „Saturnalii” sau „Idealurile” din `81, dovada clara a faptului ca „ROMANIA A UCIS, A UCIS, A UCIS!”, urmand a fi reiterata prin dovezile crancene de antisemitism salbatic, ce vor fi oferite din abundenta de Boier Cacareaza, la primul semi-esec din amicale: „Nu vin in Tara Romaneasca ucigasii lui Hristos, pe care io l-am marturisit, sa-i spuna lui Becali ca nu joaca cu Mihai Costea.

Bine, ba, Levi-Mevi, sa ma beleasca preputat pe partea ortodoxa, cu cipilica aia alui vagaboanta, ca d-aia-s io Imparat, ca io dau banii, nu Oculta lor, bagami-as lupa-n Neamul lor ucigas!”

Vom reveni cu amanuntele despre uriasul scandal, dupa prima pasa gresita a lui Rusescu („Ce nume-i asta, Rusescu?, Romanescu nu putea sa-l cheme?”) si dupa prima sedere pe banca a lui Tanase sau Banel.

„Ca nu fac ei, jidanii, ce vor in Tara Romaneasca, ca nu-i prost Becali!”


Agentia de Presa „Pisica Alba, Pisica Neagra”

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Nesu, din ce in ce mai bine!

ALATURI DE BICHO!!!Starea lui Mihai Neşu se îmbunătăţeşte pe zi ce trece. După ce vineri şi-a simţit pentru prima dată mâna, "Bichonul" a început să-şi simtă şi piciorul drept. Fanii şi toţi cei car