12-06-11

Dementul!

Tot ne flutura in fata ochilor un dosar, un dvd si o caseta video. Spune ca generalii au semnat si ca trebuiau sa se uite ce semneaza. Dubii deci exista, adevarul e altul, deci il macina ! Analfabetule nenorocit, cat crezi ca ai sa ne mai minti, cat crezi ca ai sa-ti mai bati joc cu iesirile tale demente de milioane de stelisti ?!

Finantatorul fara bani incearca disperat sa se agate de orice numai sa ramnana in prim plan. Minte continuu, crezand ca lumea e proasta, il asculta si-l aproba. Adevarul este ca sunt destui stelisti parati care ii mai impartasesc gandurile bolnave si naclaite, la fel cum o armata de ziaristi parati ii ridica de zeci de ori, zi de zi , mingea la fileu si rad tamp la orice behait. Ziaristii au devenit cei mai buni prieteni ai dementului, cei mai docili, uneltele de spalarea creierului comandate la primul bip, sunt aliatii lui.

Nimeni, dintre “talentatele condeie”, n-a avut ideea sa-l duca la un examen psihiatric, care ar fi demonstrat starea avansata de boala in care se afla tiganul albanez. Oricine ar fi facut acest lucru , ar fi intrat in istoria presei romanesti.

A minti, e ceva patologic pentru aschimodia ( un pitic, cum ii spunea Piti!) din Pipera. E o boala care-l va dobori pana la urma, va pieri incercand sa scape de propriile minciuni, dar va fi prea tarziu, dementa ii va cuprinde toata fiinta. Pana atunci, insa, minciunile vor continua!

- Minte cand spune ca baga bani...marea realitate e ca e falit si n-are ce sa mai bage! Un brand ca Steaua se tine cu bani multi. Daca nu poti, lasa pe altcineva.
- Minte cand spune ca aduce jucatori... in realitate cauta jucatori liberi de contract si daca facem o lista cu ce a platit el pana acum si alta cu cat a incasat din vanzarea altor jucatori valorosi, drepturi tv, bonusuri UEFA pentru participarile europene, sponsori, marketing, deducem ca este pe plus, deci sub “0” cheltuieli cioban pentru Steaua in 8 ani de zile!
- Minte intentionat cand spune ca i-a facut oferta de 600 mii de euro pe an lui Boloni, stiind ca acesta nu va veni niciodata sa lucreze cu un arierat ca el, si atunci i-a fost usor sa arunce praf in ochii prostilor, vezi Doamne, “am bani, aduc ce va convine voua, sunt puternic, solvabil, “. Exemplul a fost si este valabil pentru toti antrenorii care s-au intersectat si se intersecteaza cu el.
- Minte si jigneste toata lumea cand prezinta cateva pagini, doar niste foi slinoase scoase din cateva zeci de bibliorafturi care au consfintit raptul pe care l-a facut in 2003.
- Minte zilnic cand spune ca pleaca din Ghencea...Nu va face niciodata acest lucru pentru ca nu va avea bani sa plateasca chirie pe National, care pentru 2 meciuri pe luna, considerate acasa, se percep in jur de 100 mii euro deci de 5 ori mai mult decat plateste in Ghencea.
- Minte si a mintit din primul moment cand a spus ca va muta echipa si ca va construi rapid baza de antrenament, adica 6 terenuri, hotel si restaurant cu 60 de locuri...toate conditiile, lux maxim! Cata imbecilitate si cata rautate, nu-l costa nimic sa minta suporterii onesti ai Stelei !
Speranta lui, este sa mai dea pace inca odata cu cei pe care i-a balacarit de atatea ori, adica cu angajatii MApN, sa-i prosteasca inca odata, sa-i mai minta inca odata si la fel cum fac tiganii, dupa ce se scuipa, sa-i pupe!

Lipsa banilor este evidenta , dar nesimtitul prosteste permanent lumea, multi insa se vor trezi, semnale deja existand,“fanii”lui fiind tot mai putini, dar ...din pacate, inca mai are admiratori, inclusiv in media. Oribil!

A tarat si taraste blazonul Stelei in mocirla in care el se simte bine, azi, fiind riscant sa mai spui ca tii cu Steaua fara sa-ti rada in fata dusmanii. Altadata era mandria suprema!

Tine atat de mult la imaginea lui, ca este in stare de orice...in detrimentul imaginii Stelei. Este in stare sa faca cumetrie si sa afirme de 10 ori pe zi ce baiat bun e borcea, jegosul de taran securist pe care stelistii adevarati l-ar linsa de viu!

E in stare sa apara zeci de ore la tv, debitand numai ineptii, lezand inca odata blazonul celei mai iubite echipe din Romania, echipa care se vede condusa – efemer - de cel mai grobian personaj. Ti se face greata numai cand il vezi....multi schimband canalul tv, deci, foarte curand, cei din televiziuni vor realiza ce pierderi or sa aiba, ce deserviciu isi fac cu “programarea” lui constanta, care, chipurile... mareste audienta! De mare ras si de mare prost gust!

De cinci ani de zile vorbeste ca o moara stricata ca el a facut performanta in Europa....!!!!??? A luat ...7 puncte in 3 ( trei !!!)editii de CL! Chiar si asa i-au intrat in buzunare, si nu in casieria clubului, destui bani cu care sa-si permita sa-si etaleze opulenta de neam prost, cu ceasuri, haine, masini....in timp ce salariatii si jucatorii nu-si mai primesc banii de luni de zile!

A jignit si a dispus cum a vrut el si servitorii lui in frunte cu securistul Argaseala, de soarta unor fotbalisti adevarati care la Steaua s-au ratat sau au fost in pragul dezastrului sub ploaia de invective si reprosuri. Cazurile, Dayro, Thereau, Dica sunt doar cateva din zecile adunate in 8 ani de zile.

A indepartat orice om valoros care s-ar fi putut implica in Ghencea, caruselul antrenorilor fiind ceva de SF, si oricum de rasul intregii lumi, dar, vai, inca o pata neagra pe imaginea, pe blazonul din ce in ce mai putin stralucitor al Stelei!

A jignit si continua sa jigneasca marea masa a suporterilor stelisti. Doar ca exista si ne jigneste!

Cel mai grav lucru e ca a “reusit”sa goleasca stadionul, cei care mai vin, fiind cele cateva sute de ambuscatide la tribuna “0”, care au gratuitati de la oligofren si care-i fac lui galerie! Degradant!

Cum isi poate cineva imagina ca exista oameni care sa indeparteze proprii suporteri numai ca tu sa spui si sa faci ce-ti trece prin cap fara sa fii contestat de nimic? In lumea civilizata, strategia oricarui conducator de club este cum sa faca mai bine ca sa atraga cat mai multi suporteri. Afirmatii iresponsabile si sfidatoare, ca: “sunt singur, ma simt mai bine cu tribunele goale, nu ma mai injura nimeni”, sa le faca la stana lui, apropiatilor lui, la fel de redusi ca si el si sa aiba parte numai de singuratate! Pe noi, astfel de afirmatii, ca si mii de alte jigniri ne dor cumplit, dar toate pana intr-o zi!

Free Steaua

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihaita Nesu a inceput recuperarea! ALATURI DE BICHO!!!

Suntem alaturi de tine, Mihaita!Fundaşul român al echipei FC Utrecht, Mihai Neşu, a început recuperarea la un centru specializat, după accidentarea suferită în 10 mai când şi-a fracturat una dintre vertebrele cervicale, inf