07-06-11

"Meme" Stoica il da afara pe Durbac

Pe principiul "daca tot suntem cea mai buna echipa, de ce mai avem nevoie de marketing", Cel mai buna manager din Romania se pregateste sa reia hegemonia Stelei prin desfiintarea departamentului de marketing al clubului, de departe cel mai competitiv din tara. Vor urma, desigur, tranferuri de milioane, Cupa Campionilor din nou in Ghencea, vom spulbera tot in campionat si in Europa si veti vedea noul stadion al Stelei, National Arena, plin de suporteri care vor veni pentru Steaua lui Gigi Becali!

Steaua este foarte aproape de a se debarasa de unul dintre oamenii care in sezonul trecut a generat peste jumatate din bugetul clubului, trei milioane de euro.

Lista disponibilizatilor din Ghencea nu se opreste doar la nivel de fotbalisti. Mihai Stoica este hotarat sa schimbe din temelii stafful administrativ al Stelei, iar primii vizati sunt directorul de marketing, Bobby Durbac, si vicepresedintele Iulian Gherghisor. Durbac este omul care a pus bazele multora dintre proiectele "ros-albastrilor" din ultimul timp, cum ar fi deschiderea muzeului, a sistemului de ticketing online, dar si a produselor marca FCSB. Anul trecut, clubul a inregistrat profituri de aproximativ trei milioane de euro datorita strategiei de marketing. Mihai Stoica ar prefera insa sa aiba oamenii sai in club pentru a putea controla mai usor tot ceea ce se intampla, mai ales ca este in conflict deschis cu un alt greu din conducere, Teia Sponte. Pentru moment, Becali ar fi dispus sa se debaraseze doar de Durbac, mai ales ca vrea sa scape de departamentul de marketing pentru a plati mai putin chirie la stadion. In schimb, pe Iulian Gherghisor ar vrea sa-l pastreze pentru a gestiona in continuare fondurile clubului.

cancan.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Nesu, din ce in ce mai bine!

ALATURI DE BICHO!!!Starea lui Mihai Neşu se îmbunătăţeşte pe zi ce trece. După ce vineri şi-a simţit pentru prima dată mâna, "Bichonul" a început să-şi simtă şi piciorul drept. Fanii şi toţi cei car