home
25-05-11

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

STEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei
(a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo.


Dica ('24), Barboianu ('50-autogol), respectiv Torje ('32) au fost autorii golurilor.

Este prima Cupa a Romaniei din neagra bezna becaliota, dar prima dupa 12 ani. Este a saptea victorie intr-o finala cu Dinamo, dar prima victorie in fata eternilor frustrati din 2007, de cand cu golul lui Neaga, in Ghencea.

Ce bucurie amara pentru unii, ce delir pentru altii, ce seara...

In istorie au intrat:

12. Tatarusanu - 3. Emeghara, 6. Gardos, 22. Galamaz, 14. Latovlevici - 5. Brandan - 16. Nicolita, 10. Tanase (4. Iliev '90), 24. Surdu - 20. Dica (26. Bicfalvi '62), 17. Bilaşco (7. Szekely '75). Antrenor: Cătălin Necularoiu.

Bannere:

"Doar din orgoliu, pentru vechiul club iubit",
"1947 > 2003"
"Alături de Neşu",
Fanii au format din veste colorate cifra 21 de culoare galbenă pe fundal roş-albastru.

Acesta este cel de-al 49-lea trofeu din palmaresul intern al Stelei (23 de titluri, 21 de Cupe, 5 Supercupe) si al patrulea din neagra bezna becaliota (titlurile din 2005 si 2006 si Supercupa din 2006).

~~~~~~~~~~~~


Euforie

Inainte de a continua cu aceasta cronica, se impun niste precizari: NU am uitat nici cine e patron, nici ce se va intampla dupa meci. Ala pe toate posturile, la anul - campionatul, cupa , Europa League, etc, etc. Stiu toate acestea, NU le ignor, dar in seara aceasta prefer sa vorbesc de echipa si de meci.

Steaua a inceput cu urmatoarea formula de joc: Tatarusanu(cpt), Latovlevici, Gardos, Galamaz, Emeghara, Brandan, Dica, Banel, Tanase, Surdu, Bilasco. Dinamo, din nou, e irelevant cu cine a inceput. Singurii care merita remarcati de la Dinamo sunt Torje si Barboianu. Da, Torje e antipatic, ne "arde" pe unde ne prinde si plange in hohote la finalul meciului. Ei bine, doar pentru asta are respectul meu: e dinamovist si ii pasa de ce se intampla spre deosebire de Dodel care putea sa castige sau sa piarda tot aia era (nota ultrapersonala).

Inceputul de joc a apartinut de departe Stelei, care a avut si niste semi-ocazii; in general, a parut mai stapana pe sine. Golul din minutul 24, o bijuterie a lui Dica (ala batran, obosit, de care nu avem nevoie, etc) a fost doar concretizarea unui inceput foarte bun de partida al Stelei. Apoi, Bilasco ne-a demonstrat ca el nu le are cu picioarele, doar cu capul, DANG-DANG, optand sa suteze cu dreptul, in conditiile in care, daca punea stangul, avea MULT mai multe sanse sa inscrie, fiindca avea toata poarta in fata. Golul lui Dinamo, din pacate, a relevat ceea ce stiam deja. Tatarusanu e superhabarnist in ceea ce priveste aranjarea unui zid (pentru mai multe detalii revedeti golul lui Adailton, al lui Contra, s.a.m.d). Din nefericire, Piticu' Porno ne-a ars si pana la sfarsitul reprizei nu s-a mai intamplat nimic. Se parea ca Dinamo va avea din nou bulan in meciurile cu Steaua, ca si in cele doua meciuri din campionat, unde nu au jucat nimic, dar ne-au batut.

Repriza a doua a inceput cu autogolul lui Barboianu si, de acolo, jocul s-a inchis.

Se pare ca Olaroiu a invatat destul de putine din meciul de la Middlesborough, avand in vedere ca baga fundasi sa ne aparam pana in dinti (DA, stiu, Olaroiu este antrenorul din avatarul meu, dar asta nu ma impiedica sa vad ca, din cauza unei mentalitati fricoase, puteam sa o "furam" si astazi).

Surdu a ratat o ocazie cat casa si a demonstrat ca nu sta prea bine cu creierasul. Daca ar fi protejat mingea, ar fi fost faultat si obtinea un cartonas rosu pentru Bordeanu; daca tragea, cel mai probabil inscria. Ei bine, el a ales varianta superproasta!

Sunt fericit ca am castigat cupa, nu o voi nega, mai ales in fata lui Dinamo, si o sa fiu bucuros in aceasta seara cum, probabil, toti suntem.

Din pacate, de maine Ala ne va intoxica pe toate posturile, suporterii iar vor deveni huligani, betivi, drogati, hahalere, zdrente, etc.

De asemenea o sa vina mijlocasii aia de jdemilioane de euro, atacantii de jdemiliarde de euro si o sa luam titlul la pas inainte sa umilim antrenori, jucatori, etc.

Asadar, bucurati-va pentru victorie, pentru ca, din nou, Cupa e acasa si, din nou, dupa o victorie impotriva javrelor, dar VA ROG NU UITATI: ce s-a intamplat in acest sezon, NU stergeti cu buretele si NU va lasati inselati. Ne asteapta o vara grea in care, din nou, vom avea de ales.

Capul plecat sabia nu-l taie sau stejari falnici? Doar voi puteti da raspunsul la aceasta intrebare.

PENTRU CULORI!



Alex

--
edit: cei care doresc sa vada/revada partida, pot descarca inregistrarea de pe trackerul fcsteaua.ro. Trebuie sa aveti instalat un client de torente, gen Utorrent, CLICK AICI pentru a descarca programul.
Pentru cei care nu stiu ce este un torent sau cum se foloseste, aveti aici un tutorial


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
1998.07.29_Flora_S - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Pastrarea valorilor

Recentul sondaj despre suporteri face pe scurt descrierea speciei de freegigi. Nevasta lu’ Dorel lasata nesupravegheata in gospodaria care prinde doar G.S.P Tv, cu sarma prinsa de tavanul vecinu