home
09-05-11

Replay: "Am castigaaat Cupaaaaa!"

TVR a difuzat o ediţie specială a emisiunii "Replay" luni, între orele 23:00 - 01:00, dedicată finalei de la Sevilla, din 7 mai 1986. Emisiunea a fost filmată în "Sala Trofeelor" a ceea ce a fost, până nu demult, Templul Fotbalului Românesc.

FCSteaua.ro vă invită să ne amintim împreună cum a fost, cum aţi trăit meciul/ce înseamnă pentru voi acea partidă, ce (mai) înseamnă data de 7 mai 1986.

Am fost, odată ca niciodată, Campionii Europei! Să lăcrimăm împreună...

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
14 ani de la 10-05-1997

"Spurcatii" iau foc

Prostie sau neatentie ? In derby, "cainii" se autoincendiaza, pierzandu-si astfel toate steagurile de gard. Ca si titulatura de "cainii rosii" sau supranumele de "groapa" al stadionului lor, acest rusinos eveniment a fost transformat de ei intr-un motiv de mandrie.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Deznodamant previzibil

Echipa familiei Becali continua sa distruga palmaresul fostei campioane a Europei in confruntarile directe cu rivalii din Stefan cel Mare, iar publicul de pe stadionul Ghencea scandeaza numele defunct