home
08-05-11

Gaz Metan Medias - STEAUA: 0-0

Un spectacol demn de ligile inferioare a fost oferit de Gaz Metan si Steaua la un meci disputat cu casa inchisa la Medias. Cele doua echipe ar trebui sa returneze banii spectatorilor care au platit un bilet la meci sa vada doar doua ocazii de gol, si alea amarate spre final de partida. La atat se rezuma peste 90 de minute de asa-zis fotbal intre doua echipe care nu rezolva nimic cu aceasta remiza alba.

*** *** *** *** ***


Gaz Metan Mediaş: 12. Pleşca - 16. R. Zaharia, 3. Trtovaci, 13. Akaki, 8. Buzean - 21. Todea, 15. Hoban - 5. A. Muntean (6. Bozeşan '67), 27. Eric de Oliveira, 22. Pârvulescu - 18. Bawab (20. Roman '63). Antrenor: Cristian Pustai.

STEAUA: 12. Tătăruşanu - 3. Emeghara, 6. Gardoş, 4. Iliev, 14. Latovlevici - 5. Brandan - 16. Nicoliţă (27. Marinescu '83), 8. Răduţ (20. Dică '73), 10. Tănase, 11. Onofraş (9. Burdujan '55) - 17. Bilaşco. Antrenor: Gabriel Caramarin.

*** *** *** *** ***


Asa cum numai in Romania se poate intampla, meciul a inceput cu o intarziere de peste 10 minute. Si asta nu pentru ca ar fi fost probleme cu terenul, portile, gazonul sau jucatorii, ci pentru ca televiziunea care a transmis meciul nu terminase transmisia unui meci din Spania. Iar la noi, cine da banul da si comanda, astfel ca Liga, arbitrii si cele doua echipe au mai stat putin la vestiare, urmarind finalul meciului Barcelonei.

In fata unor tribune arhipline, Gaz Metan si Steaua n-au aratat nimic in prima repriza pe stadionul din Medias, aratand astfel ca n-au invatat nimic din cele 10 minute ale meciului Barcelonei pe care l-au urmarit la vestiare. Cu Cosmin Olaroiu in tribune, Steaua n-a reusit sa lege o actiune concreta de atac, cateva tentative de constructie haotica, terminandu-se cu pase gresite, centrari aiurea si suturi mai deloc.

Nici de cealalta parte n-au stat lucrurile mai bine, echipa lui Cristi Pustai avand mai mult posesia, fiind mai incisiva si parca mai determinata sa joace fotbal, insa pana la urma actiunile de atac s-au terminat la fel de prost ca cele ale adversarilor. Cateva suturi departe de tinta ale lui Hoban si Eric, au reprezentat singurele faze de poarta cat de cat mai importante ale primei parti.

Nicolita a scapat usor la un fault al lui Alex Muntean in minutul 43, cand jucatorul gazdelor a intrat criminal cu talpa la mijlocasul Stelei. La fel de usor a scapat si Muntean, care a primit doar cartonas galben din partea lui Teo Craciunescu, pentru un fault cel putin "portocaliu".

Dupa o asemenea repriza, care si in esalonul secund poate fi considerata doar de nivel mediu, nici nu e de mirare ca televiziunea care a transmis meciul a dat la pauza partidei reluari ale golurilor marcate in alte campionate din Europa, neavand ce alege din meciul de la Medias cu exceptia faultului facut de Alex Muntean.

Repriza secunda n-a adus nimic nou, degeaba coborase Olaroiu de la oficiala la vestiare. Cu aceeasi atitudine anti-joc au iesit cele doua echipe de la cabine, jocul rezumandu-se in primele minute de la reluare intr-un "na-ti-o tie, da-mi-o mie" fara sens. De parca problema Stelei ar fi reprezentat-o atacul, Oli l-a trimis in teren prin telefon pe Burdujan in locul lui Onofras. La fel a procedat si Pustai in minutul 63, Dan Roman intrand in locul lui Bawab.

Abia cu un sfert de ora inainte de final a venit si prima ocazie de gol. Tot o greseala de incepator a provocat primul sut pe spatiul portii al meciului. Lui Iliev i s-au inmuiat genunchii in marginea propriului careu, fata in fata cu Eric, vedeta Mediasului i-a furat usor mingea si a tras imediat la poarta, insa parada lui Tatarusanu a facut ca scorul sa ramana nemodificat.

Plesca l-a imitat cu trei minute inainte de finalul timpului regulamentar. In minutul 87 a venit primul sut al Stelei pe spatiul portii adverse. Tot din greseala, dupa o centrare din lovitura libera executata de Cristi Tanase de pe stanga, la care mingea a luat o traiectorie curba si s-a indreptat spre vinclu.

Onlinesport: Irina Maxim

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
14 ani de la 10-05-1997

"Spurcatii" iau foc

Prostie sau neatentie ? In derby, "cainii" se autoincendiaza, pierzandu-si astfel toate steagurile de gard. Ca si titulatura de "cainii rosii" sau supranumele de "groapa" al stadionului lor, acest rusinos eveniment a fost transformat de ei intr-un motiv de mandrie.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Deznodamant previzibil

Echipa familiei Becali continua sa distruga palmaresul fostei campioane a Europei in confruntarile directe cu rivalii din Stefan cel Mare, iar publicul de pe stadionul Ghencea scandeaza numele defunct