home
07-05-11

Steaua a scos la vanzare 86 de tricouri aniversare

Clubul Steaua a anunţat, sâmbătă, la 25 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, că a pus în vânzare 86 de tricouri-replică faţă de cele folosite în finala de la Sevilla, acestea urmând să poarte semnătura portarului de atunci al "roş-albaştrilor", Helmuth Duckadam.

Cele 86 de tricouri albe au pe spate cifra 86, în interiorul căreia se află numele fotbaliştilor care au făcut parte din lotul Stelei în acel sezon. Fiecare din cele 86 de tricouri este numerotat. Tricourile au fost puse în vânzare pentru suma de 249 de lei.

Tot cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la câştigarea CCE, FC Steaua a pus în vânzare un pachet promoţional ce conţine două cutii de bere cu alcool, două cutii de bere fără alcool, două sticle de cola, toate Steaua, şi un dvd cu finala de la Sevilla sau cu "Drumul spre Sevilla", volumul 1 şi 2, la preţul de 20 de lei.

De asemenea, revista clubului Steaua din această lună are o ediţie aniversară, oferind suporterilor un poster cu echipa din 1986 şi un dvd cu finala de la Sevilla. Acelaşi poster îl vor primi şi alţi fani stelişti la achiziţionarea oricărui produs din magazinul clubului.

Preşedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, s-a arătat dezamăgit că sărbătorirea a 25 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni nu a avut o amploare mai mare şi în rândul conducătorilor României.

"Mă bucur că marketingul Stelei rămâne în vârful fotbalului românesc. Este un tricou foarte frumos. Când colegii mei vor vedea sunt sigur că voi primi foarte multe telefoane. Fanii din Arad şi nu numai cred că îşi vor dori un asemenea tricou. M-a bucurat iniţiativa ministrului Apărării, de a ne ridica în grad şi de a ne oferi emblema «Onoarea Armatei Române». Mă aşteptam ca şi cei care conduc România să se gândească la acest eveniment, pentru că e unic şi probabil nu se va repeta", a spus Duckadam.

Mediafax

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
55 ani de la 08-05-1956

Ziua de nastere a lui Victor Piturca.

La Steaua a evoluat intre '83-'89. Ca jucator, a obtinut 5 titluri, 3 cupe, CCE '86 si Supercupa Europei '87; a mai jucat in 2 semifinale CCE, 2 finale CCE, o Cupa Intercontinentala. Golgheter in 1988 (gheata de bronz). 220 de jocuri - 130 de goluri.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Deznodamant previzibil

Echipa familiei Becali continua sa distruga palmaresul fostei campioane a Europei in confruntarile directe cu rivalii din Stefan cel Mare, iar publicul de pe stadionul Ghencea scandeaza numele defunct