home
06-05-11

Jucatorii Stelei care au castigat CCE, decorati de minister

Mulţi dintre jucătorii care au făcut parte din lotul Stelei de la finala disputată la Sevilla în 1986 şi în urma căreia s-a câştigat trofeul Cupa Campionilor vor fi prezenţi în această seară începând cu ora 18:00 la Palatul Cercului Militar Naţional din Capitală pentru a primi emblema "Onoare Armatei Române", cea mai înaltă distincţie a MApN.

Sâmbătă se împlinesc 25 de ani de când pe 7 mai 1986 Steaua reuşea cea mai importantă performanţă din fotbalul românesc: câştigarea Cupei Campionilor. Pentru că Gigi Becali se află de mai mult timp în conflict cu fostele glorii, clubul de fotbal patronat de latifundiarul din Pipera nu a organizat nici de această dată vreun eveniment pentru omagierea aşa cum se cuvine a respectivei performanţe. Ieri, cei de la marketing se agitau de zor să facă câte ceva în acest sens ca să nu se facă de râs. Însă profitând de "somnolenţa" celor de la Steaua, ministrul Gabriel Oprea, împreună cu clubul sportiv al Armatei, le-a dat o lovitură de imagine lui Gigi Becali şi actualei conduceri a Stelei.

Primesc cea mai înaltă distincţie a MApN

Deşi nici Armata nu stă pe roze la capitolul finanţe, Oprea va organiza azi o festivitate importantă pentru generaţia de aur a Stelei, pe care o va plăti din propriul buzunar! Ba mai mult, cei care au câştigat Cupa Campionilor acum 25 de ani la Sevilla vor primi şi cea mai înaltă distincţie a Ministerului Apărării Naţionale. E vorba despre emblema "Onoarea Armatei Române".

Moment tensionat între Becali şi minister

Sărbătorirea fostelor glorii ale Stelei de către ministrul Gabriel Oprea survine într-un moment tensionat între proprietarul complexului sportiv din Ghencea, MApN şi proprietarul echipei de fotbal, Gigi Becali. Finanţatorul roş-albaştrilor a anunţat deja că îşi va muta formaţia din Ghencea şi va tăia stâlpii de nocturnă pentru că i se cere să achite impozitele rezultate în urma folosirii bazei şi a stadionului până în luna iunie a acestui an, deşi iniţial fusese păsuit să le plătească până în iunie 2012.

Cine va fi decorat azi de ministru:

Helmuth Duckadam
Ştefan Iovan
Adrian Bumbescu
Ilie Bărbulescu
Gabi Balint
Mihail Majearu
Lucian Bălan
Victor Piţurcă
Marin Radu
Tudorel Stoica
Anghel Iordănescu
Emeric Ienei

Vor absenta motivat
Loţi Bölöni - are meci în campionatul francez
Miodrag Belodedici - prezent cu naţionala sub 17 ani la Belgrad
Dumitru Stângaciu - prezent în Rusia la Kuban Krasnodar

Anghel Iordănescu: "Nu mai vin la meciurile Stelei!"

Anghel Iordănescu a declarat ieri-dimineaţă la emisiunea Sport Café de la GSP TV că nu va mai veni pe stadionul Stelei la următoarele meciuri. "După înfrîngerea cu Dinamo pe teren propriu, le spuneam copiilor mei că nu mai vin la stadion. Cu toate acestea, am mers la meciul cu Rapid, după ce mi-am spus că nu mai vin pe Ghencea, categoric de această dată. E greu să îi mai convingi pe suporteri să vină când vezi pe teren ceea ce vedem cu toţii," a spus dezamăgit "Generalul".

"Cred că ar fi trebuit ca şi cei de la Steaua să omagieze aceşti 25 de ani. Un Gardoş, un Geraldo, un Răduţ ar fi înţeles şi ei mai bine însemnătatea tricourilor pe care le poartă", Anghel Iordănescu, fost selecţioner

prosport.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
55 ani de la 08-05-1956

Ziua de nastere a lui Victor Piturca.

La Steaua a evoluat intre '83-'89. Ca jucator, a obtinut 5 titluri, 3 cupe, CCE '86 si Supercupa Europei '87; a mai jucat in 2 semifinale CCE, 2 finale CCE, o Cupa Intercontinentala. Golgheter in 1988 (gheata de bronz). 220 de jocuri - 130 de goluri.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISSPosibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o liber

Deznodamant previzibil

Echipa familiei Becali continua sa distruga palmaresul fostei campioane a Europei in confruntarile directe cu rivalii din Stefan cel Mare, iar publicul de pe stadionul Ghencea scandeaza numele defunct